• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim bebeği istemiyorum lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onun amacı zaten çok başka çocuğumu kabul edip beni kullandı ailesine karşı beni hizmetçi yaptı kayınvalidem o kadar kötü ki kocam ile arkamdan gizli gizli dedikodulu bile yapiyorlar
Kırıkkale'den Konya'ya nasıl hizmetçilik yapıyorsun?

Onun amacı zaten çok başka çocuğumu kabul edip beni kullandı ailesine karşı beni hizmetçi yaptı kayınvalidem o kadar kötü ki kocam ile arkamdan gizli gizli dedikodulu bile yapiyorlar
Ne bekliyordun ? Karşılıklı çıkar ilişkisi var ortada . İkimizde birbirinizden iyi değilsiniz. O öyle kabul ederek ömür boyu kullanacağı bir kadın buldu . Sen o zaman o adamın çocuğunu aldirmadin yine yapabilirdin ama şimdi bu çocuğu aldirabiliyorsun . Sen o adamın yanında bir gün eski sevgiline dönmek için duruyorsun . Bu süre zarfında çocuğuna ve kendine baktiriyorsun .

Bebeği aldırmaya karar verdim nasıl olacak bikmuyorum ama aldiricam sonrada eşimden boşanıp oğlumla bir hayat kurucam isim evim hicbirseyim yok oendime işte bulufam evde
Soyledikleriniz cok kolay yapilacak seyler degil hayal aleminde yasamayin. Esinizin rizasi olmadan kurtaj olamazsiniz eviniz hicbirseyiniz yokken bosanip oglunuzla yeni bir hayat kuramazsiniz isiniz bile yok evden is bulacam demissiniz. Hayat bu kadar kolay degil size kolay gelmis tabi esiniz sizi cocugunuzla kabule edince hersey boyle armut pis agzima dus saniyorsunuz yaniliyorsunuz yasagin gorun

Insallah konunuz arkadaslarin dedigi gibi fakedir degilse ben sizin nasil bu kadar kotu oldugunuza sasirdim acikcasi eski sevgiliden cocuk yap gel baskasiyla evlen , mevcutta olan cocuk icin keske aldirsaydim diyorsunuz, esiniz sizi her turlu kabul etmis ama ondan da memnun degilsiniz sevmediginiz adamdan cocuk yapmayi bilmissiniz ama dogurmaya , sorumluluk almaya gelince onu da istemiyorsunuz. Enteresan bi durum. Bi de burdakileri Allah’a havale ediyorsunuz . Sizi kim Allah’a havale etsin acaba?
Ne kadar zorunda gitmiş başkaları bu kadar seni mi allaha havale ettim de konuşuyorsun

Ne bekliyordun ? Karşılıklı çıkar ilişkisi var ortada . İkimizde birbirinizden iyi değilsiniz. O öyle kabul ederek ömür boyu kullanacağı bir kadın buldu . Sen o zaman o adamın çocuğunu aldirmadin yine yapabilirdin ama şimdi bu çocuğu aldirabiliyorsun . Sen o adamın yanında bir gün eski sevgiline dönmek için duruyorsun . Bu süre zarfında çocuğuna ve kendine baktiriyorsun .
Ben ona nişanlı iken söyledim benden ayrılsın diyeb

Size tavsiyem, erkekler gibi cebinizde cüzdanınızda çantalarınızda mutlaka kondom bulundurun. Bir bakmışsın 3. aday çıkmış ve ona aşık olup kaçmışsınız. Herkese yaşadıklarım kolay mı diye çemkiriyorsunuz da gördüğüm kadarıyla size çok kolay. Siz bu dünyaya aşk için gelmişsiniz ama yan etkisi de gebelik. Her kapıda bir çocuk maşallah. Tek başına hastaneye gidemeyen biri gebelik sonlandırıcı ilacı nerden nasıl bulacak?

Bence de hayal kuran senaryo uyduran birisiniz.

Size tavsiyem, erkekler gibi cebinizde cüzdanınızda çantalarınızda mutlaka kondom bulundurun. Bir bakmışsın 3. aday çıkmış ve ona aşık olup kaçmışsınız. Herkese yaşadıklarım kolay mı diye çemkiriyorsunuz da gördüğüm kadarıyla size çok kolay. Siz bu dünyaya aşk için gelmişsiniz ama yan etkisi de gebelik. Her kapıda bir çocuk maşallah. Tek başına hastaneye gidemeyen biri gebelik sonlandırıcı ilacı nerden nasıl bulacak?

Bence de hayal kuran senaryo uyduran birisiniz.
Hahaahah evet hayaldi hepsi hepinizi ne güzelde kandırdım ama süperdi demi senaryom hiç işim gücüm yok senaryo kurucam

Eski sevgilinde hayır olsa, seni gerçekten sevse gitmezdi seninle evlenmek için elinden geleni yapardı ama cesur birisi değilmiş , telefon aramalarını da açmamış sessiz kalmayı tercih etmiş. Bu yüzden böyle birini hâlâ aklında tutman gereksiz. Şuan evliliğine ve bebeğe odaklanman gerekiyor. Tam olarak bizden istediğin yardım nedir, neyle ilgili destek bekliyorsun? 2 gün önce gebe olduğunu öğrendin sanırım. Beta hcg kaç çıktı ne kadarlık hamilesin o belli oldu mu ? Eşin daha önce hamile kalmanı, şimdiye kadar bir şey demeyip sonradan başına mı kakmaya başladı? Sen ne istiyorsun tam olarak bu evliliği devam ettirip bebeği doğurmak mi yoksa aldırıp boşanmak mı? Eşin evlilikte nasıl birisi? Hiç mi sevgi yok aranızda?

Kızlar merhaba 26 yaşında evli bir kadınım baştan sona size bütün hayatımı anlatmak istiyorum üniversite yıllarımda çok aşık olduğun çocuk vardı evlenmek çok istedim fakat babam fakir diye beni onunla evlendirmek istemedi çok denedim ama olmadı en sonunda kaçmaya karar verdik ama babam yine buldu bizi beni bir odaya kapattı neyse gel gelelim 3 sene öncesine 2022 yılında babam beni bir arkadasinin oğlu ile evlendirmek istedi tabu ben istemedim yine kaçmaya çalıştım olmadı beni istemeye geldiler bu süre zarfinda sevdiğim çocugu ailesi uzaklaştırdı benden başka yere gitmek zorunda kaldılar hiç haber alamadım beni bırakıp gitti diye bende inat olsun diye evlenmek istedim neyse Nisan hazirligi filan yapılıyor benim aşırı midem bulandı kimseye belli etmedim adet olmam gerekiyordu olmamıştım ama benim zaten adetim duzensizdi anlamadım onlar beni eve bırakınca hemen evimizin yakınında bir eczane vardı test aldim gebelik vardı aldırmak istedim sonra aklıma sevdiğim çocuk geldi aradım aradım ulaşamadım ortak arkadaşlarımla denedim yine olmadı neyse karasizlik vardı artık ne olacaksa olsun dedim bu olayı nişanlıma anlattım hiç beklemedigim bir cevap geldi ben zaten senden hoşlanıyordum seviyordum bebegide kabul ederim dedi ben benden vazgeçer diye düşünürken istedi beni neyse evlendik nisandan 3 ay sonra tabi benim karnım şişmeye başladı kayınvalidem anladı olayı eşim nişanlı ikej bir hata yaptigini diyemedini söyledi beni kabul etmekle amacı neydi bilmiyorum 2023 oğlumu kucağıma aldım ama eşim kendi oğlu gibi seviyor bende hala eski sevgilim aklımda eşime karşı bir gram sevgi hissetmuyotum ama esimdid uzak kalamadim çok tedbir aldım ama 2 gün önce eşimden hamile olduğunu öğrendim kabulkenemiyotun aldırmak istuyorum
Dizi senaryosu gibi geldi bana 😅

Bana inansiginiz için teşekkür ederim eşimden bosanicam eski sevgilimi seviyorum ama ondan da nefret ediyorum kendi başımın çaresine bakicam bebegide ilaç yoluyla düşürmeye kadar verdik
İlaç yoluyla düşük çok tehlikelidir. Canını tehlikeye atıp saçma şeyler yapmamalısın. Kimle karar verdin buna? Eşine söyledin mi hamile olduğunu? Kürtaj olacaksan eğer doğru düzgün uzman bir doktorun yanında ol.

Hahaahah evet hayaldi hepsi hepinizi ne güzelde kandırdım ama süperdi demi senaryom hiç işim gücüm yok senaryo kurucam
Evet yok işiniz gücünüz. Vücudunuzun beyin kısmını kullanmıyorsunuz ki, hormonlarla içgüdüyle hareket ediyorsunuz. Kondom olayında ciddiyim. Koyun bütün ceplerinize çantalarınıza. Odalara kapatılsanız da evden tek dışarı göndermeseler de gebe kalmanız çok kolay sizin. Ceket atılsa tak hamilesiniz. Bunun için iş güç düşünecek zeka gerekmiyor.

Evet yok işiniz gücünüz. Vücudunuzun beyin kısmını kullanmıyorsunuz ki, hormonlarla içgüdüyle hareket ediyorsunuz. Kondom olayında ciddiyim. Koyun bütün ceplerinize çantalarınıza. Odalara kapatılsanız da evden tek dışarı göndermeseler de gebe kalmanız çok kolay sizin. Ceket atılsa tak hamilesiniz. Bunun için iş güç düşünecek zeka gerekmiyor.
Kuzum hakkını helal et yaa ben okuyorum sinema televizyon okumayı düşünüyorum belki yazarsa olabilirim burada birşeyler yazmak istedim acaba nasıl olur ki diye

Kilzar hakkınızı helal edin yaa senaryo yazmayı düşünüyorum okuluna gidiyorumda böyle bir hikaye yazayım dedim bakalım inandırıcı gelecek mi diye 🤣🤣🤣
Kendini geliştirmen lazım, konuşturdukça dökülmeye başladın, sapır sapır gitti senin senaryo kurumuş mısır koçanı gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back