• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim bebeği istemiyorum lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence aldırın ,istenmeyen çocuk olarak dünyaya gelmeyi hak etmiyor.
Öncekini durum çok müsait olmasına rağmen aldırmamışsınız çünkü istemişsiniz eski sevgilinizden çocuğunuz olmasını.
Ayrıca Yorumlarda biz uğraşıyoruz olmuyor ,böylelerine veriliyor yok biz hasretiz siz aldırmayın diyenleri de asla anlamıyorum, çocuğun nasıl bir hayat yaşayacağını nereden biliyorsunuz da aldırmayın deyip vebaline giriyorsunuz?
Siz istiyorsunuz, hazırlıklısınız ,muhtemelen iyi bakacaksınız ama konu sahibi için bu geçerli mi?
Burda beni tek anlayan sen oldun Allah razı olsun gerçekten ben kimseye kendimi anlatamıyorum ailem ile kuşum kardeşlerim benimle konuşmuyor zaten koca tarafına gleirsek 2 kardeşi var onlar beni zaten sevmez keza kayınvalidem bile kayınbabam ortaya karışık o da babam ile arkadaş diye ben çok çaresiz kaldım eşimle yattım diye senaryo yazmadigim kaldı bir yok diziden aointi verdiler yok şöyle hoyle ne kadar kolay ya size yargılamak

insanlar burada bebekleri olsun diye bin takla atıp, birbirinden fikir alıyor. siz dalga geçer gibi böyle bir konu açıyorsunuz. bence forumda da sıkıntı var, bu konu bildirimle geliyor. insanların duygularıyla oynamaya hakkınız yok !!

Kızlar merhaba 26 yaşında evli bir kadınım baştan sona size bütün hayatımı anlatmak istiyorum üniversite yıllarımda çok aşık olduğun çocuk vardı evlenmek çok istedim fakat babam fakir diye beni onunla evlendirmek istemedi çok denedim ama olmadı en sonunda kaçmaya karar verdik ama babam yine buldu bizi beni bir odaya kapattı neyse gel gelelim 3 sene öncesine 2022 yılında babam beni bir arkadasinin oğlu ile evlendirmek istedi tabu ben istemedim yine kaçmaya çalıştım olmadı beni istemeye geldiler bu süre zarfinda sevdiğim çocugu ailesi uzaklaştırdı benden başka yere gitmek zorunda kaldılar hiç haber alamadım beni bırakıp gitti diye bende inat olsun diye evlenmek istedim neyse Nisan hazirligi filan yapılıyor benim aşırı midem bulandı kimseye belli etmedim adet olmam gerekiyordu olmamıştım ama benim zaten adetim duzensizdi anlamadım onlar beni eve bırakınca hemen evimizin yakınında bir eczane vardı test aldim gebelik vardı aldırmak istedim sonra aklıma sevdiğim çocuk geldi aradım aradım ulaşamadım ortak arkadaşlarımla denedim yine olmadı neyse karasizlik vardı artık ne olacaksa olsun dedim bu olayı nişanlıma anlattım hiç beklemedigim bir cevap geldi ben zaten senden hoşlanıyordum seviyordum bebegide kabul ederim dedi ben benden vazgeçer diye düşünürken istedi beni neyse evlendik nisandan 3 ay sonra tabi benim karnım şişmeye başladı kayınvalidem anladı olayı eşim nişanlı ikej bir hata yaptigini diyemedini söyledi beni kabul etmekle amacı neydi bilmiyorum 2023 oğlumu kucağıma aldım ama eşim kendi oğlu gibi seviyor bende hala eski sevgilim aklımda eşime karşı bir gram sevgi hissetmuyotum ama esimdid uzak kalamadim çok tedbir aldım ama 2 gün önce eşimden hamile olduğunu öğrendim kabulkenemiyotun aldırmak istuyorum
Allahım..
Nasıl insanların çoluğu çocuğu oluyor. Kudretinden sual olunmaz ya rabbi..

elbettek
Peki beni şikayet edebilirsin sanırım sen uzayda yaşıyorsun sanidim yakinlarinin başına böyle olaylar hiç gelmedi sanki
elbetteki yakınlarımın başına böyle birşey gelmedi, imkan olursa elbet şikayet ederim insanları gereksiz hikayelerle burda güldürüyorsunuz gerçi bir anlamda da komik oluyor devam edin 🤣

insanlar burada bebekleri olsun diye bin takla atıp, birbirinden fikir alıyor. siz dalga geçer gibi böyle bir konu açıyorsunuz. bence forumda da sıkıntı var, bu konu bildirimle geliyor. insanların duygularıyla oynamaya hakkınız yok !!
Herkesin derdi kendine büyüktür niye dalga geçsin? İnsanların acıları kıyaslanamaz.
Üremek yüce bir eylem değildir. Şans işi hamile kalmak.
İsteyenin umarım ki çocuğu olur, ancak birileri zorluklar çekiyor veya çok para ödüyor diye bir başkası onun hatırına hamileliğini mi sürdürsün?

Offf bu konu için mi bildirim aldım ben sabah sabah? Konu sahibesi, her önemli bir karar vermeden önce hamile olduğunuzu öğrenmeniz gözümden kaçmadı. Neyse boşanıp bu çocuğu da eski sevgilinize kabul ettirin bari ödeşmiş olursunuz.

Herkesin derdi kendine büyüktür niye dalga geçsin? İnsanların acıları kıyaslanamaz.
Üremek yüce bir eylem değildir. Şans işi hamile kalmak.
İsteyenin umarım ki çocuğu olur, ancak birileri zorluklar çekiyor veya çok para ödüyor diye bir başkası onun hatırına hamileliğini mi sürdürsün?
Hay ağzına sağlık canım ya kimse kimsenin ne çektiğini bilemez inanmayan yazmadin o zaman

elbettek

elbetteki yakınlarımın başına böyle birşey gelmedi, imkan olursa elbet şikayet ederim insanları gereksiz hikayelerle burda güldürüyorsunuz gerçi bir anlamda da komik oluyor devam edin 🤣
Aaa olur mu hanımefendi? hepimizin çevresinde; kaçıp, hamile kalıp, başka adama o çocuğu kabul ettiren, sonra o adamdan hamile kalınca o çocuğu istemeyen biri mutlaka vardır.😁

elbettek

Bana bak artık çok oldun gerçekten ama bursa kimseye kale almak istemiyorum diye tepemmi bineceksiniz yürüyün gidin ne halimiz varsa onu görün siz insanlıktan ne anlarsınız ki zaten engelle o zaman beni yoluna bak hadi

Aaa olur mu hanımefendi? hepimizin çevresinde; kaçıp, hamile kalıp, başka adama o çocuğu kabul ettiren, sonra o adamdan hamile kalınca o çocuğu istemeyen biri mutlaka vardır.😁
Sizin gibi insanları Allah'a havale ediyorum ben size inandırıcı gelmiyorsa yazmasın lütfen engelle o zaman beni

Kızlar merhaba 26 yaşında evli bir kadınım baştan sona size bütün hayatımı anlatmak istiyorum üniversite yıllarımda çok aşık olduğun çocuk vardı evlenmek çok istedim fakat babam fakir diye beni onunla evlendirmek istemedi çok denedim ama olmadı en sonunda kaçmaya karar verdik ama babam yine buldu bizi beni bir odaya kapattı neyse gel gelelim 3 sene öncesine 2022 yılında babam beni bir arkadasinin oğlu ile evlendirmek istedi tabu ben istemedim yine kaçmaya çalıştım olmadı beni istemeye geldiler bu süre zarfinda sevdiğim çocugu ailesi uzaklaştırdı benden başka yere gitmek zorunda kaldılar hiç haber alamadım beni bırakıp gitti diye bende inat olsun diye evlenmek istedim neyse Nisan hazirligi filan yapılıyor benim aşırı midem bulandı kimseye belli etmedim adet olmam gerekiyordu olmamıştım ama benim zaten adetim duzensizdi anlamadım onlar beni eve bırakınca hemen evimizin yakınında bir eczane vardı test aldim gebelik vardı aldırmak istedim sonra aklıma sevdiğim çocuk geldi aradım aradım ulaşamadım ortak arkadaşlarımla denedim yine olmadı neyse karasizlik vardı artık ne olacaksa olsun dedim bu olayı nişanlıma anlattım hiç beklemedigim bir cevap geldi ben zaten senden hoşlanıyordum seviyordum bebegide kabul ederim dedi ben benden vazgeçer diye düşünürken istedi beni neyse evlendik nisandan 3 ay sonra tabi benim karnım şişmeye başladı kayınvalidem anladı olayı eşim nişanlı ikej bir hata yaptigini diyemedini söyledi beni kabul etmekle amacı neydi bilmiyorum 2023 oğlumu kucağıma aldım ama eşim kendi oğlu gibi seviyor bende hala eski sevgilim aklımda eşime karşı bir gram sevgi hissetmuyotum ama esimdid uzak kalamadim çok tedbir aldım ama 2 gün önce eşimden hamile olduğunu öğrendim kabulkenemiyotun aldırmak istuyorum
O bebeğin ne suçu var tam okuyamadım da bak bende eşimden şiddet görüyorum ayrılmaya karar verdik hayatta bebeğime kıymam ayrılırım gerekirse tek başıma büyütürüm ona canı sen mi verdin de sen alacaksın

Yeni üye, kaos çıkartacak bir konu ve konuyu herkes görsün diye etiketleme yaptınız vay be. Bana geçmedi hikaye. ( Hadi diyelim ki gerçek, kaç yydayız neden aileni polise şikayet etmedin zorla evlendiriyorlar diye ? İntikam için evlilik mi olur mu? Madem sevmiyorsun neden korunmuyorsun? Aklın eskide kalmış boşan ayrıl o zaman. Eşinin seni hamile halinle kabul edip tüm her şeyi görmezden gelmesi inandırıcı gelmedi bana. Hadi diyelim bu da gerçek. Hikayede eksik , çelişkili noktalar var. )

Yeni üye, kaos çıkartacak bir konu ve konuyu herkes görsün diye etiketleme yaptınız vay be. Bana geçmedi hikaye
Seni nasıl engellebilirim sen bana onu soylede engeli basayım sana hadsiz

Bana bak artık çok oldun gerçekten ama bursa kimseye kale almak istemiyorum diye tepemmi bineceksiniz yürüyün gidin ne halimiz varsa onu görün siz insanlıktan ne anlarsınız ki zaten engelle o zaman beni yoluna bak hadi
neden bu kadar gerildiniz ki? buraya böyle saçma bir konu açarak zaten gelecek tüm yorumlara açık olmanız gerekiyordu, açtığınız konudan insanlarda ne konuda yardım istediğiniz de belli değil size korunma yöntemlerini öğretemeyeceğimize göre yapılacak bişey de yok bu kadar özelinizi açarsanız herkese açık bir platformda gelen yorumlara da açık olmanız gerekir sakin 🤣 biz size beddua etmiyoruz fikrimizi söylüyoruz konuşmalarınıza dikkat etmenizi öneririm.

Hayatta bu tarz durumlar olabiliyor. Ben de lisedeyken duymuştum böyle bir durumu arkadaşım anlatmıştı. Eski sevgilinle durumlar yarım kaldığı için beyninin onu tamamlamaya çalışması gayet normal, keşke eski sevgilini unutmadan evlenmeseydin ama şu an 2 yıllık evliymişsin yapacak bir şey yok artık. Hayatına dikiz aynasından değil de önüne bakman gerekiyor sen böyle gitmeye devam edersen kaza yapman olası. Çocuğu aldır ya da doğur diyemem bu vebalinin altına hiçbir zaman girmem ama ben hep şunu düşünürüm; Evde bir tane varken diğerinin canına kastedersem o evdekinin hali ne olur. O yüzden bence sen güzel bir terapi al hem de ilaçlı bir terapi ondan sonra bu konuyu güzelce bir düşün sen de saçmaladığının farkına varacaksın.

Eski sevgiliniz sizi çoktan unutmuşdur erkeklere bu kadar kanmayın kocanız iyi birine benziyor valla aşk diye birşey de yok en önemli şey saygıdır eşiniz size saygı duyuyor sizde ona saygi duyun bence eli öpülecek adamış bu arada eski sevgiliniz 5ciyi doğutturuyordur onun umrunda bile değilsinizdir adam umursasaydı sizden ne olursa olsun vaz geçmezdi herkesi karşısına alırdı bence eşinize sahip çıkmaya bakın o sizin çocuğunuzu kabullendiyse sizde onun iyiliği karçılığında nankörlük etmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back