Hamileyim bebeği istemiyorum lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni nasıl engellebilirim sen bana onu soylede engeli basayım sana hadsiz
Burda konuyu herkese açık paylaştın, üstelik etiketleme yapmışsın. Ben de fikrimi paylaştım. Herkese beddua ediyorsun görev tamamlanmıştır. Hadsiz olan asıl sensin. Madem sevmiyorsun aklın eskide , neden cinsel ilişkiye giriyorsun, intikam için evlilik mi olur böyle saçma konu açılınca ister istemez gerçek değil diyoruz. Ayrıca aldırıp aldırmamak sana kalmış ama şuan evli olduğun için eşinden kürtaj onayı alman gerekiyor diye biliyorum.

Herkes burada senaryo kurtugunu düşünüyor ama gerçekten öyle değil evet eşim bebegimi kabul etti beni sevdi ailesine birşey caktirmadi gerçekten iyi bir insan herkes bunu yapmaz belki tek şeyi arada babamın olmadı ona biraz saygısı büyüktür ondan kimseye birşey demedi ama bu durum hiç normale gitmiyor beni kabul etti ama bazen ufak kavgada Bas kalkiyor

Evet kabul etti ama en ufak kavgada başıma kalkıyor keşke durumları bu hale getirsseydim ailemi tanuyot eşim ondan dolayı onların başı egikmesin diye onları düşündü keşke bunu yapmasaydi

Içinde sindiremeden kabul ettiği için böyle söylüyordur ama yaptığı çok yanlış oturup etraflıca konuşun ayrıca böyle yapıyorsa yeni doğacak çocuğa babalık yapıp diğer çocuğu üvey gibi davranır mı. Bazı erkekler şöyle düşünüyor ben kadının açığını buldum öyle kabul ettim o yüzden istediğim gibi başa da kakarım istediğim hareketleri de yaparım beni böyle kabul etmek zorunda şeklinde büyük ihtimalle o kafadadır güzel bir şekilde konuşun. Eğer böyle devam ederse de ayrılmayı düşünün

Bu yüzdende o çocuğu aldırmak geldi içimden ona şimdilik birşey söyledim zaten şuan bebeğin kesesini görmedim bile henüz doktora da tek gidemiyotum illaki biri goturcek nasıl olacak gerçekten hiç bikmuyorum çok karasizlikta kaldım

Konunun gercek olma ihtimali o kadar yok ki, yani o kadar olur
Neyi yok mesela canım burada çocuğum olmuyor diye aglsaydim gerçek dicektin demi yada sevvilimden ayrıldım yok sevgilim ailesi bana bunları yapıyor deseydim inandirsin demi ne oldu senaryom gerçek hayatlara benzetenedin galiba neden eşim benimle evlendi diye gerçek değil mi konu yalan mı tamam öyle olsun o halde yapan gelsin size eşim benden hoslaniyormus kendi dedi o çocuk ile sevgiliyim diyede bizi kiskanuyormus evet benimle evlendi çocuğumu kabul etti ama en ufak tartışmada burnumdan geldi kimsem yok benim burdakilere içimi dokeyim dedim şu yaptığınıza bir bakın

Konunun gercek olma ihtimali o kadar yok ki, yani o kadar olur
Ailemle bir olay oldu konuşmuyoruz onlara derdimi anlatamuyorum eşimin ailesi desen ise yaramazin teki bir kayınbabam iyi bir insan o da lbabam ile tanışıyor diye iyi kime içimi dokeyim burda fikir sundum hemen yalancı çıkarsınız demi

Olmaz diyemem illaki bunu yaşayanlar vardir ama konu sahibi nasil bir yardim bekliyor ben anlayamadim.

Kendisinin yerinde olsam 2 cocugu da aldırırdim, beni cok sevseydi ne yapar eder sevgilim bi yolunu bulur gelirdi diye dusunurdum, 2.cocugunda anne tarafindan istenmedigi ortada ama artik evlisiniz, baskasinin cocugunu kabullenen adam kendi cocugundan vazgecer mi? Hic sanmiyorum.

Allah 2.cocugun yardimcisi olsun, umarim onu da sevebilirsiniz, cunku ben esinizin kurtaja razi gelecegini dusunmuyorum. Bir dahaki sefere korunma yontemlerini uygulayin belliki kolay gebe kaliyorsunuz.

Evet kabul etti ama en ufak kavgada başıma kalkıyor keşke durumları bu hale getirsseydim ailemi tanuyot eşim ondan dolayı onların başı egikmesin diye onları düşündü keşke bunu yapmasaydi
Aynı durumda sen olsaydın napardın sevdiğin kişiyle evlenseydin o seni istemeseydi bi de başkasından çocuğu olup ta sana getirseydi sen onun çocuğuna hamile kalınca da çocuğu aldirmak isteseydi nasıl tepki verirdin bak biliyorum 21 yaşındayım 15 yaşında kuzenimle evlendirildim iyi biriydi ama ben hep uzak durdum istemedim sevmiyordum 2 yılın sonunda ayrıldım ondan çocuğum falan olmadı ama olsaydı da asla aldırmazdım çünkü o benimde çocuğum olurdu erkekler ne yapıyor çocuk üstünde kadın kadar emekleri yok bir tane sperm gelmiş döllemiş o kadar bu sizin bebeğiniz oğlunuzun babası nerde ne yapıyor hiç bir fikriniz yok atmış kaçmış adam ne aramamış ne sormamış neden o çocuğu doğurdunuz ben şu an ikinci evliliğim aşık olmadan evlendim ama iyiliklerini görünce gün ve gün sevgim daha da artıyor rabbim isteyene versin hasretinde olanlara versin sizin gibi nankörlere değil!

Ben konuyla ilgili yorum yapmayacağım ama “insanların hayatına” saygı demişsin. Hayatına saygı duyulmasını bekliyorsan neden en özelini gelip burda herkese anlatıyorsun. Konu bildirim olarak gelmiş bir de daha fazla insan görüyor yani. Herkese yorum yapma hakkını sen vermişsin yani. O yüzden sızlanma şimdi.

Sen neden bu kader kötüsün ben onu merak ettim. Birini sevmeden evlenip çocuğuna ve kendine kalkan yapmışsın. Bari insan bunların hatrına saygı duyar. Evden kaçıp hamile kalmayı başaran biri olarak bu adamın da başını yakmadan tekrar kaçabilirdin. Bebeği aldırıp aldırmamana yorum yapamam ama adamı kendinden kurtar ve boşan. O adam iyi bir yuvayı aileyi hak ediyor

Esin ve ailesi aileni taniyorsa kaçtığını da biliyorlardi, buna rağmen ailesi seni nasıl kabul etti?
Eşimin ailesi uzakta yaşıyor onlar Konya'da yaşıyorlar ben ise Kırıkkale'de yaşıyorum bu olayı bilmiyorlardı zaten bilseler başta kyananm olacak şeytan kabul etmezdi

Bebeği aldırmaya karar verdim nasıl olacak bikmuyorum ama aldiricam sonrada eşimden boşanıp oğlumla bir hayat kurucam isim evim hicbirseyim yok oendime işte bulufam evde

Çok sevdiğiniz eski sevgiliniz hayırlı bi halt olsa elinden tutup götürdüğü kadına sahip çıkardı zaten, dötüne baka baka ailesinin peşine takılıp gitmezdi. Elinizdeki adamın kıymetini bilin, bi kere daha hem ortada bırakılıp hem de gül gibi rahatınızdan olmayın. Oyuncak değil bu iş. Bu sefer sizi alıp bağrına basacak ne bir koca ne bir aile bulabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…