Hamileyim bebeği istemiyorum lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten şimdiki kocaminda benim bağrıma bastığı söylenmez sürekli başıma kalkiyor

Allah razı olsun inşallah o çocuğu aldırmaz sin sonra gerçekten çok pişman olursun pişman olacak bir hataya düşmeyin
Kaç sayfadır dil döküyorsunuz doğursun size versin bari, zaten çocuğu fazlalık görüyor, ayağına takoz olacak, bari sevildiği yerde olur.

Bence hala eski sevgilini seviyorsun. Belki de birlikte çocuğumuz var birgün kavuşacağız diye umutların var ondan dolayı da eşinden çocucuğun olmasının ilerde onunla kavuşmana engel olacağını düşünüyorsun.Ama inan gerçekten sevseydi engelleri yıkar gelirdi yanında olurdu. Hayattaki tek prensipin seni senin sevdiğin kadar seven bir insana değer vermek olsun.
Yani öncelikle kendine değer ver.
Çocuğu aldırman konusunda asla aldırma yapma hatalısın gibi yorumlar yapmayacağım.
Çünkü istenmeyen çocuğu dünyaya getirmenin hiç bir anlamı yok.Ona anne olamadıktan sonra ne önemi varki.
Dünyaya bir canlı daha getirmek ve de istemediğin bir canlıyı getirmek bana anlamsız geliyor.
Mecbur kalınır aldırılamaz duruma gelir mecbur doğurur insan. Ama imkan varken sonra mutsuz edeceğin çocuğu getirmek niye değilmi.
Ben hamilelik yaşayarak anne olmadım. Kızımı 4 aylık bebekken evlat edinerek anne oldum. Evet yuvadaki bebek olanlar bir şekilde aileye kavuşuyor.mükemmel bir hayatı oluyor.
Ama o yuvadaki istenmeyen büyük çocukların ne psikolojide ne durumda olduklarını çok iyi biliyorum. Boşanıp yeni evlilik kurup çocuğu oraya bırakanlar ilgilenmeyenler. Görüşmeye gelmeyenler.Vs vs.
Sen bence bildiğini yap ilk olarak çocuğu istemiyorsun doğurma. İkinci yapacağjn şey de eski sevgilini unut artık sana yararından çok zararı var. Mantıklı düşünmeye çalış. Duygularını kenara at. Sonra da hayatına bir yön çiz. Eşini istemiyorsan boşan. Çocuğunla mutlu bir hayat kur. Ama tekrar diyorum ilk yapacağın şey o insanı unutmak. Gerçekleri görüp unuttuğun anda öyle güzel gelecekki hayat,daha doğru kararlar vereceksin.
Yolun açık olsun. Birgün burada ben artık kendi istediğim gibi bir hayat kurduğum. Mutluyum yazını görmek istiyorum. Sevgiyle kal

Kurgu iyi ama bence biraz daha gerçekçi ol.
Evet kurgu burada bir sürü insanlar neler neler yazıyor onlara inanırsınız tabi bizim gibi gariplere ortada kalmış çaresiz insanlara kimse inanmaz hemen kurgu diyip geçin oldu mu neyim kurgu afedersiniz burda bur daha dahil olmucak artık yeter birşey için yazıyorum pişmanım bana yardım edin istiyorum şu yaptiklariniza bir bakim yazık ya insanlık bu kadar

Senin neren garip acaba. Sevmediğin adamla yatmıssın bıde korunmamıssın utanmadan istemiyorum diyorsun

Bana inansiginiz için teşekkür ederim eşimden bosanicam eski sevgilimi seviyorum ama ondan da nefret ediyorum kendi başımın çaresine bakicam bebegide ilaç yoluyla düşürmeye kadar verdik

Bana inansiginiz için teşekkür ederim eşimden bosanicam eski sevgilimi seviyorum ama ondan da nefret ediyorum kendi başımın çaresine bakicam bebegide ilaç yoluyla düşürmeye kadar verdik
Kimle karar verdiniz?

Senin neren garip acaba. Sevmediğin adamla yatmıssın bıde korunmamıssın utanmadan istemiyorum diyorsun
Korunmadigimu kum söyledi korundum sprual taktırdım ama rabbim verdi keşke olmasaydı neden insanlar yargılamak bu kadar kolay geliyor kardeşim

Çek

Fake gibi, Türk erkekleri böyle bir durumu kabul etmez.dizilerde olur böyle şeyler

Hangi filmden kurgu bu, kaç film ya da roman bir araya getirildi. Zaman çizelgesi yapmaya çalışıyorum yine herkesi kandıracak bir çizelge oluşmuyor.

Gerçek olduğunu var sayıp cevap vereyim ben yine de. Bir defa o çocuğu tek başına aldıramazsın, yasalar izin vermiyor. İkincisi türkiye koşullarında seni bebeğinle kabul edip evladına babalık yapan adamı kendi evladından mahrum edemezsin. Doğur bak çocuklarına.

Çek

Fake gibi, Türk erkekleri böyle bir durumu kabul etmez.dizilerde olur böyle şeyler
Gerçekten mi yaaa keskede kabul etmeseyfide en azından hayatım alt üst olmazdı benim zaten beni neden kabul etggini o kadar iyi biliyorum ki o da melek sayilmaz

Sen mi garipsin ? Adamı enayi yerine koyup kullanmissin. Gerçi o da enayi olmasaymis . Niye hamile bir kadını alıp getiriyor elalemin çocuğuna bakıyor garip

Sen mi garipsin ? Adamı enayi yerine koyup kullanmissin. Gerçi o da enayi olmasaymis . Niye hamile bir kadını alıp getiriyor elalemin çocuğuna bakıyor garip
Onun amacı zaten çok başka çocuğumu kabul edip beni kullandı ailesine karşı beni hizmetçi yaptı kayınvalidem o kadar kötü ki kocam ile arkamdan gizli gizli dedikodulu bile yapiyorlar

Insallah konunuz arkadaslarin dedigi gibi fakedir degilse ben sizin nasil bu kadar kotu oldugunuza sasirdim acikcasi eski sevgiliden cocuk yap gel baskasiyla evlen , mevcutta olan cocuk icin keske aldirsaydim diyorsunuz, esiniz sizi her turlu kabul etmis ama ondan da memnun degilsiniz sevmediginiz adamdan cocuk yapmayi bilmissiniz ama dogurmaya , sorumluluk almaya gelince onu da istemiyorsunuz. Enteresan bi durum. Bi de burdakileri Allah’a havale ediyorsunuz . Sizi kim Allah’a havale etsin acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…