- 19 Şubat 2025
- 67
- -63
- 1
- Konu Sahibi yalnzcicek
-
Zaten şimdiki kocaminda benim bağrıma bastığı söylenmez sürekli başıma kalkiyorÇok sevdiğiniz eski sevgiliniz hayırlı bi halt olsa elinden tutup götürdüğü kadına sahip çıkardı zaten, dötüne baka baka ailesinin peşine takılıp gitmezdi. Elinizdeki adamın kıymetini bilin, bi kere daha hem ortada bırakılıp hem de gül gibi rahatınızdan olmayın. Oyuncak değil bu iş. Bu sefer sizi alıp bağrına basacak ne bir koca ne bir aile bulabilirsiniz.
Kaç sayfadır dil döküyorsunuz doğursun size versin bari, zaten çocuğu fazlalık görüyor, ayağına takoz olacak, bari sevildiği yerde olur.Allah razı olsun inşallah o çocuğu aldırmaz sin sonra gerçekten çok pişman olursun pişman olacak bir hataya düşmeyin
Evet kurgu burada bir sürü insanlar neler neler yazıyor onlara inanırsınız tabi bizim gibi gariplere ortada kalmış çaresiz insanlara kimse inanmaz hemen kurgu diyip geçin oldu mu neyim kurgu afedersiniz burda bur daha dahil olmucak artık yeter birşey için yazıyorum pişmanım bana yardım edin istiyorum şu yaptiklariniza bir bakim yazık ya insanlık bu kadarKurgu iyi ama bence biraz daha gerçekçi ol.
Ne oldu birden kötü koca oldu sizin Romeo?Zaten şimdiki kocaminda benim bağrıma bastığı söylenmez sürekli başıma kalkiyor
Senin neren garip acaba. Sevmediğin adamla yatmıssın bıde korunmamıssın utanmadan istemiyorum diyorsunEvet kurgu burada bir sürü insanlar neler neler yazıyor onlara inanırsınız tabi bizim gibi gariplere ortada kalmış çaresiz insanlara kimse inanmaz hemen kurgu diyip geçin oldu mu neyim kurgu afedersiniz burda bur daha dahil olmucak artık yeter birşey için yazıyorum pişmanım bana yardım edin istiyorum şu yaptiklariniza bir bakim yazık ya insanlık bu kadar
Bana inansiginiz için teşekkür ederim eşimden bosanicam eski sevgilimi seviyorum ama ondan da nefret ediyorum kendi başımın çaresine bakicam bebegide ilaç yoluyla düşürmeye kadar verdikBence hala eski sevgilini seviyorsun. Belki de birlikte çocuğumuz var birgün kavuşacağız diye umutların var ondan dolayı da eşinden çocucuğun olmasının ilerde onunla kavuşmana engel olacağını düşünüyorsun.Ama inan gerçekten sevseydi engelleri yıkar gelirdi yanında olurdu. Hayattaki tek prensipin seni senin sevdiğin kadar seven bir insana değer vermek olsun.
Yani öncelikle kendine değer ver.
Çocuğu aldırman konusunda asla aldırma yapma hatalısın gibi yorumlar yapmayacağım.
Çünkü istenmeyen çocuğu dünyaya getirmenin hiç bir anlamı yok.Ona anne olamadıktan sonra ne önemi varki.
Dünyaya bir canlı daha getirmek ve de istemediğin bir canlıyı getirmek bana anlamsız geliyor.
Mecbur kalınır aldırılamaz duruma gelir mecbur doğurur insan. Ama imkan varken sonra mutsuz edeceğin çocuğu getirmek niye değilmi.
Ben hamilelik yaşayarak anne olmadım. Kızımı 4 aylık bebekken evlat edinerek anne oldum. Evet yuvadaki bebek olanlar bir şekilde aileye kavuşuyor.mükemmel bir hayatı oluyor.
Ama o yuvadaki istenmeyen büyük çocukların ne psikolojide ne durumda olduklarını çok iyi biliyorum. Boşanıp yeni evlilik kurup çocuğu oraya bırakanlar ilgilenmeyenler. Görüşmeye gelmeyenler.Vs vs.
Sen bence bildiğini yap ilk olarak çocuğu istemiyorsun doğurma. İkinci yapacağjn şey de eski sevgilini unut artık sana yararından çok zararı var. Mantıklı düşünmeye çalış. Duygularını kenara at. Sonra da hayatına bir yön çiz. Eşini istemiyorsan boşan. Çocuğunla mutlu bir hayat kur. Ama tekrar diyorum ilk yapacağın şey o insanı unutmak. Gerçekleri görüp unuttuğun anda öyle güzel gelecekki hayat,daha doğru kararlar vereceksin.
Yolun açık olsun. Birgün burada ben artık kendi istediğim gibi bir hayat kurduğum. Mutluyum yazını görmek istiyorum. Sevgiyle kal
Kimle karar verdiniz?Bana inansiginiz için teşekkür ederim eşimden bosanicam eski sevgilimi seviyorum ama ondan da nefret ediyorum kendi başımın çaresine bakicam bebegide ilaç yoluyla düşürmeye kadar verdik
Korunmadigimu kum söyledi korundum sprual taktırdım ama rabbim verdi keşke olmasaydı neden insanlar yargılamak bu kadar kolay geliyor kardeşimSenin neren garip acaba. Sevmediğin adamla yatmıssın bıde korunmamıssın utanmadan istemiyorum diyorsun
Kızlar merhaba 26 yaşında evli bir kadınım baştan sona size bütün hayatımı anlatmak istiyorum üniversite yıllarımda çok aşık olduğun çocuk vardı evlenmek çok istedim fakat babam fakir diye beni onunla evlendirmek istemedi çok denedim ama olmadı en sonunda kaçmaya karar verdik ama babam yine buldu bizi beni bir odaya kapattı neyse gel gelelim 3 sene öncesine 2022 yılında babam beni bir arkadasinin oğlu ile evlendirmek istedi tabu ben istemedim yine kaçmaya çalıştım olmadı beni istemeye geldiler bu süre zarfinda sevdiğim çocugu ailesi uzaklaştırdı benden başka yere gitmek zorunda kaldılar hiç haber alamadım beni bırakıp gitti diye bende inat olsun diye evlenmek istedim neyse Nisan hazirligi filan yapılıyor benim aşırı midem bulandı kimseye belli etmedim adet olmam gerekiyordu olmamıştım ama benim zaten adetim duzensizdi anlamadım onlar beni eve bırakınca hemen evimizin yakınında bir eczane vardı test aldim gebelik vardı aldırmak istedim sonra aklıma sevdiğim çocuk geldi aradım aradım ulaşamadım ortak arkadaşlarımla denedim yine olmadı neyse karasizlik vardı artık ne olacaksa olsun dedim bu olayı nişanlıma anlattım hiç beklemedigim bir cevap geldi ben zaten senden hoşlanıyordum seviyordum bebegide kabul ederim dedi ben benden vazgeçer diye düşünürken istedi beni neyse evlendik nisandan 3 ay sonra tabi benim karnım şişmeye başladı kayınvalidem anladı olayı eşim nişanlı ikej bir hata yaptigini diyemedini söyledi beni kabul etmekle amacı neydi bilmiyorum 2023 oğlumu kucağıma aldım ama eşim kendi oğlu gibi seviyor bende hala eski sevgilim aklımda eşime karşı bir gram sevgi hissetmuyotum ama esimdid uzak kalamadim çok tedbir aldım ama 2 gün önce eşimden hamile olduğunu öğrendim kabulkenemiyotun aldırmak istuyor
Fake gibi, Türk erkekleri böyle bir durumu kabul etmez.dizilerde olur böyle şeylerKızlar merhaba 26 yaşında evli bir kadınım baştan sona size bütün hayatımı anlatmak istiyorum üniversite yıllarımda çok aşık olduğun çocuk vardı evlenmek çok istedim fakat babam fakir diye beni onunla evlendirmek istemedi çok denedim ama olmadı en sonunda kaçmaya karar verdik ama babam yine buldu bizi beni bir odaya kapattı neyse gel gelelim 3 sene öncesine 2022 yılında babam beni bir arkadasinin oğlu ile evlendirmek istedi tabu ben istemedim yine kaçmaya çalıştım olmadı beni istemeye geldiler bu süre zarfinda sevdiğim çocugu ailesi uzaklaştırdı benden başka yere gitmek zorunda kaldılar hiç haber alamadım beni bırakıp gitti diye bende inat olsun diye evlenmek istedim neyse Nisan hazirligi filan yapılıyor benim aşırı midem bulandı kimseye belli etmedim adet olmam gerekiyordu olmamıştım ama benim zaten adetim duzensizdi anlamadım onlar beni eve bırakınca hemen evimizin yakınında bir eczane vardı test aldim gebelik vardı aldırmak istedim sonra aklıma sevdiğim çocuk geldi aradım aradım ulaşamadım ortak arkadaşlarımla denedim yine olmadı neyse karasizlik vardı artık ne olacaksa olsun dedim bu olayı nişanlıma anlattım hiç beklemedigim bir cevap geldi ben zaten senden hoşlanıyordum seviyordum bebegide kabul ederim dedi ben benden vazgeçer diye düşünürken istedi beni neyse evlendik nisandan 3 ay sonra tabi benim karnım şişmeye başladı kayınvalidem anladı olayı eşim nişanlı ikej bir hata yaptigini diyemedini söyledi beni kabul etmekle amacı neydi bilmiyorum 2023 oğlumu kucağıma aldım ama eşim kendi oğlu gibi seviyor bende hala eski sevgilim aklımda eşime karşı bir gram sevgi hissetmuyotum ama esimdid uzak kalamadim çok tedbir aldım ama 2 gün önce eşimden hamile olduğunu öğrendim kabulkenemiyotun aldırmak istuyorum
Gerçekten mi yaaa keskede kabul etmeseyfide en azından hayatım alt üst olmazdı benim zaten beni neden kabul etggini o kadar iyi biliyorum ki o da melek sayilmazÇek
Fake gibi, Türk erkekleri böyle bir durumu kabul etmez.dizilerde olur böyle şeyler
Sen mi garipsin ? Adamı enayi yerine koyup kullanmissin. Gerçi o da enayi olmasaymis . Niye hamile bir kadını alıp getiriyor elalemin çocuğuna bakıyor garipEvet kurgu burada bir sürü insanlar neler neler yazıyor onlara inanırsınız tabi bizim gibi gariplere ortada kalmış çaresiz insanlara kimse inanmaz hemen kurgu diyip geçin oldu mu neyim kurgu afedersiniz burda bur daha dahil olmucak artık yeter birşey için yazıyorum pişmanım bana yardım edin istiyorum şu yaptiklariniza bir bakim yazık ya insanlık bu kadar
Rabb'im verdı diyorsanız aldırmamanız gerektiğini de bilirsiniz.Korunmadigimu kum söyledi korundum sprual taktırdım ama rabbim verdi keşke olmasaydı neden insanlar yargılamak bu kadar kolay geliyor kardeşim
Neden kabul etti baban mı zengin?Gerçekten mi yaaa keskede kabul etmeseyfide en azından hayatım alt üst olmazdı benim zaten beni neden kabul etggini o kadar iyi biliyorum ki o da melek sayilmaz
Onun amacı zaten çok başka çocuğumu kabul edip beni kullandı ailesine karşı beni hizmetçi yaptı kayınvalidem o kadar kötü ki kocam ile arkamdan gizli gizli dedikodulu bile yapiyorlarSen mi garipsin ? Adamı enayi yerine koyup kullanmissin. Gerçi o da enayi olmasaymis . Niye hamile bir kadını alıp getiriyor elalemin çocuğuna bakıyor garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?