Hamileyim bebeği istemiyorum lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eger gerçekseniz psikologa görünün. Sizi sevdiği için her şekilde bebeğinizle kabul eden adami sevmiyorum diyerek ondan olan çocuğu öldürmek istiyorsunuz. Yazık size... Eşinize çok üzüldüm umarım kalbi kendisi gibi güzel irine denk gelir ve sizden kurtulur

Yani evlendiginizden beri normal kari koca iliskiniz varsa neden hamile kalinca bebek istemediğinizi anladiniz?Cok gec değil mi?Madem Kürtaja yani cinayete kurban edilecek bir bebekse bu neden hamile kaldiniz?
Yahu istemedim tedbir aldım ben zaten

Dizilerde bile olaylar bu hızda ilerlemiyor. 2 ayda kaç, hamile kal, baban kapatsın, oğlanı ailesi kaçırsın, yeni koca adayı bulunsun, hemen nişanlanılsın, evlenilsin. Eşinin bu kadar hoşgörülü olması, genel asker profili de göz önüne alınınca gerçekçi gelmiyor.
Konu gerçekse de kimse burada sana bebeği aldır veya doğur diyemez. İkisi de çok çok büyük bir vebal.

unutamadığın sevgilin seni sevmiş olsaydı senı bulurdu bir şekilde. seni sevecek olan adam seni başkasından hamile olsan bile kabul eden o adamdır. başkasının bebeğini kendi bebegi gibi seviyo ama ondan olan bebegi istemiyosun HAKMI BU O ADAMA NANKÖRLÜK BU

böyle saçma başlıkları şikayet etmek lazım aslında ya platformu da bozuyorlar fake bir hikaye olduğu o kadar belliki bir türk ailesinde bu seviye bir genişlik mümkün değil

Bizim kedi de böyle kapatıyoruz kaçıyo tekirden hamile kalıyo sonra cins kedi buluyoruz çifleştirmeye kediyi pataklıyo ahahah

böyle saçma başlıkları şikayet etmek lazım aslında ya platformu da bozuyorlar fake bir hikaye olduğu o kadar belliki bir türk ailesinde bu seviye bir genişlik mümkün değil
Peki beni şikayet edebilirsin sanırım sen uzayda yaşıyorsun sanidim yakinlarinin başına böyle olaylar hiç gelmedi sanki

Yıllardır bebek için kendini parçalayan bana bildirim olarak bu başlığın gelmesi... Konuyu okumadım ama gerçekten bazı insanlar çok... Neyse.

İnşallah o bebeğe Zarar vermez siniz y
Spiral taktırdım ona rağmen oldu
Bak bu ne güzel Bir nimet ya ben her gün her gün dua ediyorum çocuğum olsun diye hastane hastane geziyoruz bir keresinde rahîm filmi çektirdim 10 bin TL ye ana yine olmuyor bu sefer adetim çok düzensiz âdet olamıyorum şimdi Bir çok insan evlat istiyor sen aldırmayı istiyorsun yapmayın aklınızı başınıza alın sen 26 yaşındasın demi bende 23 bak senden ne kadar küçüğüm sen benden daha olgun olduğuna rağmen çocuğun oluyor şanslısın ki rabbim yüce mevlam kucağını boş bırakmamış

Canım babam beni 1 hafta odaya kapattı zaten benim eş adayım belliydi babam eşimin ailesini uzun zamandır tanıyor kendisi beni begeniyormuş zaten keşke ben başta bebeği aldırıp yoluma devam etseydim

Rabbim sanada nasip etsin inşallah en yakın zamanda ben bebeği dogurcak kocamlada mutlu olmaya çalışacak bana inanmak istemeyen inanamasin buraya senaryo yazmaya filan gelmedim

Bence aldırın ,istenmeyen çocuk olarak dünyaya gelmeyi hak etmiyor.
Öncekini durum çok müsait olmasına rağmen aldırmamışsınız çünkü istemişsiniz eski sevgilinizden çocuğunuz olmasını.
Ayrıca Yorumlarda biz uğraşıyoruz olmuyor ,böylelerine veriliyor yok biz hasretiz siz aldırmayın diyenleri de asla anlamıyorum, çocuğun nasıl bir hayat yaşayacağını nereden biliyorsunuz da aldırmayın deyip vebaline giriyorsunuz?
Siz istiyorsunuz, hazırlıklısınız ,muhtemelen iyi bakacaksınız ama konu sahibi için bu geçerli mi?

Canım babam beni 1 hafta odaya kapattı zaten benim eş adayım belliydi babam eşimin ailesini uzun zamandır tanıyor kendisi beni begeniyormuş zaten keşke ben başta bebeği aldırıp yoluma devam etetseydim

Keske aldirsaydim dediğiniz bebek su anda kucaginizda bunu nasil söyleyebilirsiniz?Ve daha doğmamis bir bebek karninizda siz bir yardim alin terapi vs bel ki iyi gelir...

Rabbim sanada nasip etsin inşallah en yakın zamanda ben bebeği dogurcak kocamlada mutlu olmaya çalışacak bana inanmak istemeyen inanamasin buraya senaryo yazmaya filan gelmedim
Allah razı olsun inşallah o çocuğu aldırmaz sin sonra gerçekten çok pişman olursun pişman olacak bir hataya düşmeyin

Canım babam beni 1 hafta odaya kapattı zaten benim eş adayım belliydi babam eşimin ailesini uzun zamandır tanıyor kendisi beni begeniyormuş zaten keşke ben başta bebeği aldırıp yoluma devam etseydim
Ama onu yapmadınız ve o geçtii.. Şu an karnınızdaki bebeği düşünmek zorundasınız... Ama şuda var biri sevdiğiniz kişiden diye onu sevdiğiniz kadar ikinci bebeğinizin babasını sevmiyorsunuz diye ayrımcılık yapan ona sevgi vermeyen biri olurım diyorsanız aldırmanız daha iyi. Bence çıcuk sahibi olmak için 5 yıldır yırtınıyorum kimseye kolay kolay bunu demem ama eğer o ikinci bebek üveylik çekecekse heba olacaksa anne sevgisi görmiycekse dünyaya gelsin istemem

Cok mu dizi izliyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…