Hamileyim bebeği istemiyorum lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstemiyorsanız dogurmayin sevgisiz buyuyecekse o çocuk ziyan olur. Yasal olarak bütün hastaneler eşinizin onayını ister. Merdiven altı yerlerde iyi para verirseniz yapar ama sağlıklı mı olur orası meçhul. Nasıl bir yardım istiyorsunuz anlamadım ama gerçekten sevmiyorsan ne eşine ne çocuğa yazık etme. Üç beş yıl sonra gündüz kuşağı programı konusu olursunuz.

ne bu selvi boylum al yazmalim mi? Bu hikayenin sonu belli ne diyelim. Sevgi emek ister diyip Cemsit ile yoluna devam et

Bak aslında sende farkındasın oğlunun babası istemeseydi ailesiyle gitmezdi bebek mi bu canım birde erkek yani daha çok alanı yapabildiği şeyler var hadi siz bi odaya kitlendiniz oda mı kitlendi de onca zaman size ulaşmadı. Yapmayın Allah aşkına ulaşmak isteyen bir şekilde ulaşırdı. Ki sizinle birlikte olduğunu ve size karşı bi sorumluluğu olduğunu bildiği halde yapmamış. Siz bu adamdan hala medet ummuyorsunuz değil mi. Sevgi boylum al yazmalımı anımsattı bana bi olay sevgi neydi gerçekten.. Bence emektiii asya eğer ilyasla gitseydi klişe olurdu sürünürdü belki de ama o cemşiti, güveni sadakati ve emeği seçti.

Ne olur aldırmayın Hatanızın bedelini minicik bir bedene ödetmeyin. Benim onca çabama gözyaşıma duama karşılık olmazken siz çerez niyetine yapıp yapıp aldırmayın inan vebali büyük olur. Sevmeye istemeye çalışın Allah’ın bir lütfu o size ilerde hayatınızın en güzel dönemlerini evlatlarınızla yaşarsınız belki de Allah bilir yaşam ve ölüm onun elindedir. Bence yaşam hakkını elinden almaya hakkınız yok. Ya yapmayacaktınız ya da aldırmayacaksınız lütfen bir kez daha düşünün derim. Kıymet bilin o yavrunun kokusuna hasret binlerce kadından biri olarak söylüyorum…

Konu gerçekse eğer
En azından evlendiğiniz adam kabul etmiş.
Bebekli iken bile
Kabul etmeyedebilirdi.
yani şimdi onun çocuğunun olduğunu da bilmek hakkı diye düşünüyorum.

Vallahi bu hayatta herşey olabilir. Herşey biz insanlar için. O yüzden gerçek olamaz diyemem sadece insan yaşadıklarından bi anlam çıkartmalı ve kendisi için iyiyi güzeli görmeli
Allah razı olsun güzelim burdaki çoğu insan bana inanamis ya bana kızanlar olmuş tamam onlara birşey demiyotum ama neden inanmıyorlar insanlar hayatını bu kadar kolay sanıyorlar anlamadım gitti

Kastettigim şey 2 senelik evliyiz zaten bebek için diyorum bu bebek tek seferde oldu
Yani evlendiginizden beri normal kari koca iliskiniz varsa neden hamile kalinca bebek istemediğinizi anladiniz?Cok gec değil mi?Madem Kürtaja yani cinayete kurban edilecek bir bebekse bu neden hamile kaldiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…