Hamileyim bebeği istemiyorum lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim beni kabul etti babamın arkadaşının oğluydu benden uzun zamandır da hoslaniyormus ki zaten sevgilim olduğunu biluyormus ve bizi kiskanuyormus

Hiç inanmadım , daha inandırıcı yaz bir dahaki sefere hani Türk erkeklerini ve ailelerini bilmesem inanırdım bir nebze ...
Gerçekten isrwr inan ister inanma sana kendimi inandirmicam bundan sonra bueauada yazmazsin git gerçek olanlara yaz hadi

Yaşınız 26 mı 22 mi
Hayır aldırmayın lütfen Bir çok insan evlat hasreti ile yanıp tutuşuyor günahtır bebeğe zarar verme bak ben de 3 yıllık evliyim ama çocuğumuz olmuyor yapma etme o çocuğa zarar verme benim çocuğum Yok diye o kadar mutsuzum ki bak eşinden Bir çocuk daha Allah o canı vermiş sende öldürmek mi istiyorsun olan var olmayan da var lütfen yapmayın

Hadi diyelim dediklerin doğru hiçmi aklin yok? Böyle bir durumda seni kabul etmiş çocuğuna kendi çocugu gibi bakan adama bu haksizligi neden yapıyorsun?Madem sevmiyorsun ne diye adamla beraber oluyorsun?

Biliyorum keşke bu hatayı yapmasaydim oglunun babası ailesi ile gitti benimde çok zorumda gitti ben banamdan dayak yedim onun için herşeyi göze aldım belki onun babaligini bule istemedim o kadar çok pişmanım ki şimdiki eşim asker tek seferlik ilişki yaşadim o da tutmus

Sevgi neydi, sevgi emekti.
Cengiz Aytmatov’un Selvi Boylum Al Yazmalım kitabını okuyun diyeceğim ama kitap okumayı sevmeyenler için filmini yapmışlar. Siz onu izleyin.

Çok amatörce bı yazı yemedik

Allah razı olsun güzelim burdaki çoğu insan bana inanamis ya bana kızanlar olmuş tamam onlara birşey demiyotum ama neden inanmıyorlar insanlar hayatını bu kadar kolay sanıyorlar anlamadım gitti

Tek seferlik iliski mi?Yani nerdeyse iki yillik evlisiniz sanirim nasil tek seferlik olur?

Diğer çocukla kaçmışsınız. Sonra babanız getirmiş odaya kapatmış.
Sonra aradan zaman geçmiş, babanız başka biriyle evlendirmek istemiş, oğlanı ailesi götürmüş, nişan hazırlığı yapılırken hamile olduğunuzu öğrenmişsiniz.
Hadi öğrendiğinizde bebek 2 aylıktı diyelim. Tüm bu olaylar 2 ayda mı oldu?
İnandırıcı değil.

Hayat işte gözü gibi bakıcak insanların çocuğu olmaz, böyle sizin gibi evlenmeden korunmadan her haltı yiyip! Sonra evlenip korunmayıp çocuğu istemiyorum napıcam diye ağlayanların çocuğu olur. Allah o günahsızların yardımcısı olsun

İnanma arkadaş o zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…