- 30 Mayıs 2015
- 4.808
- 11.257
- 208
- 33
- Konu Sahibi TatliHuzur
-
Aldır diyecektim yasal süreyi geçtiğinizi okudum. Aslında bu bile ne kadar sorumsuz bir insan olduğunuzun göstergesi.
Anneyi taklit etmek konusundaki görüşlerini ise tamamen sorumluluk almamanız ve suclayacak başkasını aramanızdan.
Hem çocukluk tramvası olmayan mı var allah aşkına. Ben ilk çocuğum bizim evde de kardeşim çok kıymetli. Ne yani buna göre mi yaşayacak hiç kendim iyileştirmeye, hale yola sokmaya çalışmayacak mıyım.
Ee sonuç hiç?? Madem psikolojik olarak iyi değilsiniz düzelmeden ne diye bu çocuğu tek değil diğerlerinide yaptınız?Terapi aliyorum zaten 10 senedir
Naapalım yani? Kadına merdiven altı klinik bulup ölümüne sebebiyet mi verelim?Yardim edin neolur diyen bir insana nekadarda güzel bir yorum
Ben Almanyada yasiyorum ve bizde yasal surec 20 hafta. Hastaligimdan dolayida zaten bunu sorun yapmiyorlar. Ve evet ilk bastada dusundum haftalardir dusunuyorum cok kolay bi karar degil bu.
Ben o kadar iyi niyetli bakamadim, sanki psikolojisi hepten batmis, cocugun akibetinden korktum ben,kendimi iyi hissetmiyorum ayni seyleri ben de onlara yapicam diyen kadina dogur demek cok iyi bir tavsiye gibi gelmiyor banaBelki de bu sizin sınavınız.
Hayat bazen bizi bu şekilde değiştiriuor, bebeğinizi aldirsaniz da hayatinizdaki sorunlar ,üzerinizdeki huzursuzluk bitmeyecek.sizin sorununuz başka. Belki çocuk doğunca bu travmanın üzerinden geleceksiniz. ben böyle düşünüyorum . Biz bazı şeyleri farkedip kendimizi iyilestirwne kadar aynı şeyleri adeta tekrarlama tekrarlama yaşıyoruz. Bence bu cocugu dogurun ve bu ortanca çocuk kaygısından kurtulun. Mutsuz olmanıza neden olan kişiler eşiniz ve aileniz değil mi ?onları çıkarın hayatinizdan
Kadının yaşadığı yerde 20 hafta kısmını niye görmezden geliyorsunuz.Naapalım yani? Kadına merdiven altı klinik bulup ölümüne sebebiyet mi verelim?
Kadın olarak bedeninin sorumluluğu onun üstünde ve yasal sınır 10 hafta
Cocukluk travmam ortanci olmakla alakali degil. Baska seyAldır diyecektim yasal süreyi geçtiğinizi okudum. Aslında bu bile ne kadar sorumsuz bir insan olduğunuzun göstergesi.
Anneyi taklit etmek konusundaki görüşlerini ise tamamen sorumluluk almamanız ve suclayacak başkasını aramanızdan.
Hem çocukluk tramvası olmayan mı var allah aşkına. Ben ilk çocuğum bizim evde de kardeşim çok kıymetli. Ne yani buna göre mi yaşayacak hiç kendim iyileştirmeye, hale yola sokmaya çalışmayacak mıyım.
Belki de bu sizin sınavınız.
Hayat bazen bizi bu şekilde değiştiriuor, bebeğinizi aldirsaniz da hayatinizdaki sorunlar ,üzerinizdeki huzursuzluk bitmeyecek.sizin sorununuz başka. Belki çocuk doğunca bu travmanın üzerinden geleceksiniz. ben böyle düşünüyorum . Biz bazı şeyleri farkedip kendimizi iyilestirwne kadar aynı şeyleri adeta tekrarlama tekrarlama yaşıyoruz. Bence bu cocugu dogurun ve bu ortanca çocuk kaygısından kurtulun. Mutsuz olmanıza neden olan kişiler eşiniz ve aileniz değil mi ?onları çıkarın hayatinizdan
Bu duygularınız içinde böyle bir hayata çocuk doğurmak asıl günah olan.Merhabalar arkadaslar,
Konuya nereden basliyacagimi bilemiyorum. Söyle özetlemek istiyorum. Ben 13 haftalik hamileyim 3uncu cocuguma. Bi hastaligimdan dolayi hapi birakmak zorunda kaldim ve istemedigim halde hamile kaldim kendi dikkatsizligim yüzünden. Benim cocuklugum cok zor gecti, mutsuz bir evde hergun kavga icinde buyudum. Ortanci cocuk oldugum icin sevgisiz ve ilgisiz buyudum. Herseyimi kendim yaptim kendim calistim kendim ayaklarim uzerinde durdum, kisacasi ailemden ne maddi ne manevi hic bir destek gormedim. Onlar hep ilk cocuklarini sevdiler onemsediler. Halada oyle, surekli zaten hastayim diyip kendini acindiran bir insan. Benim esimle aram yillardir iyi degil, oda benim 4üncü cocugum gibi birsey, hep bir yuk bana asla kendi isini kendi göremez. Sanki evin babasi benim. Suan bunlari neden anlatiyorum. Hamile oldugumu ogrendigimde antidepresan hapi kullaniyordum birakmak zorunda kaldim. Suan çok kotuyum surekli aglama nobetleri geciriyorum ve iki çocugumla ilgilenemiyorum. Annemgilden hic bir destek gormuyorum onlarin tek derdi büyük çocuklari. Cocugu aldirmayi cok dusundum ama gunah oldugu icin aldiramadim. Ama dusundukce deli olcam, ne ucuncu cocuga bakacak gucum var nede kucuk kizimi kendi pozisyonuma sokmak istemiyorum, evimde bi ortanci cocuk olsun istemiyorum. Benim hayatim yok sayilmakla gecti ne deger verdiler nede sevgi. Suan kizim yanimda yatiyor ve ona baktikca icim gidiyor. Diyeceksiniz sen annengil gibi olma, ama insan gordugunu uyguluyor ne derseniz deyin. Benim bu hafta bi secim yapmam lazim son sansim bu bebegi aldirmak icin. Neyapayim neolır bana yardimci olun.
Sırf sınavı diye, üç çocukla tek başına mücadele etmesi güya onu iyilestirecekse bu nasıl bir iyileşme?Belki de bu sizin sınavınız.
Cocukluk travmam ortanci olmakla alakali degil. Baska sey
Bekledigim yorum buydu aslinda, sizden Allah razi olsun nekadar güzel yazdiniz. Burada insanlar cok acimasiz. Sagligimiz yerinde olsa zaten bu aldirmayi bi dakka bile dusunurmuyum. İnsanlar sadece kendi penceresinden bakiyor olaylara travmada neymis yok herkes biseyler yasamis. Herkes kendi yasadigini bilir. Dediginiz gibi bencede derdim ne ucuncu cocuk ne ortanci ne baska bisey. Benim derdim kendimle ve doktoruma danisip antidepresan kullanmaya tekrar baslicam hamilelikte kullanilabilen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?