- Konu Sahibi TatliHuzur
-
Rahatlıkla bu lafın arkasına saklanma seçeneği kolay olan.Diyeceksiniz sen annengil gibi olma, ama insan gordugunu uyguluyor ne derseniz deyin.
Gebelik yasal olarak 10. Haftaya kadar sonlandırılıyor diye biliyorum nasıl 13 haftalıkken böyle bir karar vereceksiniz kiMerhabalar arkadaslar,
Konuya nereden basliyacagimi bilemiyorum. Söyle özetlemek istiyorum. Ben 13 haftalik hamileyim 3uncu cocuguma. Bi hastaligimdan dolayi hapi birakmak zorunda kaldim ve istemedigim halde hamile kaldim kendi dikkatsizligim yüzünden. Benim cocuklugum cok zor gecti, mutsuz bir evde hergun kavga icinde buyudum. Ortanci cocuk oldugum icin sevgisiz ve ilgisiz buyudum. Herseyimi kendim yaptim kendim calistim kendim ayaklarim uzerinde durdum, kisacasi ailemden ne maddi ne manevi hic bir destek gormedim. Onlar hep ilk cocuklarini sevdiler onemsediler. Halada oyle, surekli zaten hastayim diyip kendini acindiran bir insan. Benim esimle aram yillardir iyi degil, oda benim 4üncü cocugum gibi birsey, hep bir yuk bana asla kendi isini kendi göremez. Sanki evin babasi benim. Suan bunlari neden anlatiyorum. Hamile oldugumu ogrendigimde antidepresan hapi kullaniyordum birakmak zorunda kaldim. Suan çok kotuyum surekli aglama nobetleri geciriyorum ve iki çocugumla ilgilenemiyorum. Annemgilden hic bir destek gormuyorum onlarin tek derdi büyük çocuklari. Cocugu aldirmayi cok dusundum ama gunah oldugu icin aldiramadim. Ama dusundukce deli olcam, ne ucuncu cocuga bakacak gucum var nede kucuk kizimi kendi pozisyonuma sokmak istemiyorum, evimde bi ortanci cocuk olsun istemiyorum. Benim hayatim yok sayilmakla gecti ne deger verdiler nede sevgi. Suan kizim yanimda yatiyor ve ona baktikca icim gidiyor. Diyeceksiniz sen annengil gibi olma, ama insan gordugunu uyguluyor ne derseniz deyin. Benim bu hafta bi secim yapmam lazim son sansim bu bebegi aldirmak icin. Neyapayim neolır bana yardimci olun.
Iyi de yasal süreyi gecirmis nasil aldiricak?Bakamayacağın çocuğa haksızlık edip dünyaya getirme, ortalık psikolojisi bozuk insanlarla dolu sence de sayıyı artirmaya gerek var mi?
Hem üzerine neden ekstra yük alasın ki kendine de haksızlık çocuğa da.
Artı tarafları hep olasılık, zar atmak
10 senedir aliyorum zaten.Rahatlıkla bu lafın arkasına saklanma seçeneği kolay olan.
psikolog desteği almayı düşündün mü hiç?
Benim beynim kendi aklim var, isteyerek degil zaten istemsizce olan birsey bu. Anneme benzemek istemedikce onun gibi oluyorum. Ve evet cocuklukta yasadigim traumalar yuzunden cokta saglikli degilim dogru.Ne demek insan gördüğünü uygular, senin beynin, secimin, kisiligin yok mu? Bunalimda olmanin yan etkisi heralde bu dusunce
10 senedir aliyorum zaten.
Yardim edin neolur diyen bir insana nekadarda güzel bir yorumÇocuk ilkokula başlayana kadar bekleseydiniz. Memnun kalmazsanız o zaman aldırırdınız
cocugu istemememin bircok nedenini yazdim zaten. Sadece ortanci çocuk oldugum icin degil, genel olarak evde siddet gordugumuz icin ve o traumalari atlatamadigim icin antidepresan kullaniyorum yillardir. Ve bir nedenide ortanci cocuk oldugum icin hic değer gormemem ve cocugumda bunu yasasin istemiyorum. Tabiki gostermek istemezsin ama istemsizce olan birsey bu bence. Kaldiki tek sorun ortanci olmasi degil suan ucuncu bir cocuga bakacak ne gucum ( saglik acisindan) nede mental iyi degilim.Anlayamadım siz ortanca çocuk olduğunuz için çok eziyet gördünüz ve şimdi kızınız da ortanca çocuk olacağı için aynı eziyeti onun göreceğini düşünüp,ondan dolayı mı ağlıyosunuz?
Ne alaka yani?
E eziyet etmeyin sizde? Gayet basit bir çözüm.
İnsan gördüğünü uyguluyor ne demek ya. Ne kadar basit bir bahane. Ayrıca ilgisizliğin ortanca çocuk olmasıyla ne alakası var. Seni şuan seviyorum ama kardeşin olunca bu kadar sevemem mi diyeceksiniz?Merhabalar arkadaslar,
Konuya nereden basliyacagimi bilemiyorum. Söyle özetlemek istiyorum. Ben 13 haftalik hamileyim 3uncu cocuguma. Bi hastaligimdan dolayi hapi birakmak zorunda kaldim ve istemedigim halde hamile kaldim kendi dikkatsizligim yüzünden. Benim cocuklugum cok zor gecti, mutsuz bir evde hergun kavga icinde buyudum. Ortanci cocuk oldugum icin sevgisiz ve ilgisiz buyudum. Herseyimi kendim yaptim kendim calistim kendim ayaklarim uzerinde durdum, kisacasi ailemden ne maddi ne manevi hic bir destek gormedim. Onlar hep ilk cocuklarini sevdiler onemsediler. Halada oyle, surekli zaten hastayim diyip kendini acindiran bir insan. Benim esimle aram yillardir iyi degil, oda benim 4üncü cocugum gibi birsey, hep bir yuk bana asla kendi isini kendi göremez. Sanki evin babasi benim. Suan bunlari neden anlatiyorum. Hamile oldugumu ogrendigimde antidepresan hapi kullaniyordum birakmak zorunda kaldim. Suan çok kotuyum surekli aglama nobetleri geciriyorum ve iki çocugumla ilgilenemiyorum. Annemgilden hic bir destek gormuyorum onlarin tek derdi büyük çocuklari. Cocugu aldirmayi cok dusundum ama gunah oldugu icin aldiramadim. Ama dusundukce deli olcam, ne ucuncu cocuga bakacak gucum var nede kucuk kizimi kendi pozisyonuma sokmak istemiyorum, evimde bi ortanci cocuk olsun istemiyorum. Benim hayatim yok sayilmakla gecti ne deger verdiler nede sevgi. Suan kizim yanimda yatiyor ve ona baktikca icim gidiyor. Diyeceksiniz sen annengil gibi olma, ama insan gordugunu uyguluyor ne derseniz deyin. Benim bu hafta bi secim yapmam lazim son sansim bu bebegi aldirmak icin. Neyapayim neolır bana yardimci olun.
Terapi aliyorum zaten 10 senedirİlaç demiyorum terapiden bahsediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?