Mesleğin var ve çalısıyorsan sonrasında maddi manevi yetebileceksen aldırma.Değilse aldırmalısın.Merhaba arkadaşlar, ben 10 aylık evliyim ve eşimin kumar oynadığın ve ot kullandığını öğrendim yalvardı yakardı sözler verdi affettim ama şüphelerim var dün 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim, kalp atışını dinlendim. Korkuyorum mantığım aldırmam gerektiğini söylüyor ama kalbim asla diyor ne yapacağımı bilmiyorum.
Evet 24 yaşındayım. Meslegimde var24 yaşındasınız sanırım. Mesleğiniz var mı?
Kumar ve ot bağımlısı bırakması zor ne yazıkki. Tedavi görmesi lazım. Daha çok yeni evliymişsiniz. Zor bir karar bu. Bebek aldırma süresi ne kadardı bilmiyorum. Ama yol yakınken ayrılmak daha iyi gibi. Bu kişiyle evliliğe devam ederseniz çok fazla yıpranır hasta olursunuz, bebeğiniz de bağımlı bir baba ile yaşarsa duygusal olarak eksik bir hayatı olabilir. Son karar sizinMerhaba arkadaşlar, ben 10 aylık evliyim ve eşimin kumar oynadığın ve ot kullandığını öğrendim yalvardı yakardı sözler verdi affettim ama şüphelerim var dün 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim, kalp atışını dinlendim. Korkuyorum mantığım aldırmam gerektiğini söylüyor ama kalbim asla diyor ne yapacağımı bilmiyorum.
Neden demez ve diyemez. Burada bu gibi olaylar yaşayan ya da şahit olan bir cok kadın var, basbaya da derler aldır diye. Mesela ben derim. Bagımlı bi babanın ve çile ve sefalet ceken bi annenin cocugu olmak, kavganın huzursuzluğun eksik olmadıgı bi hanede cocuk olmak kim ister?Burada kimse sana aldır demez diyemez.
O yüzden bu konuda kendin artı eksileri düşünüp değerlendirmelisin.