kizlar ya bugun benim tam 20 .haftam yani 5.ay ve ilk defa ac karnina tartildim bu sefer 63 gosterdi tarti.dogru olani ac karnina tartilmak sanirim bu duruma gore 5 kilo almis oluyorum sanirim
Her zaman ayni sekilde tartilcan, yani sabah tartiliyorsan hep sabah, ayakkabisiz tartiliyorsan hep ayakkabisiz, ayakkabili tartiliyorsan hep ayakkabili, ben kendim evde hic tartilmiyorum, her 4 haftada gittigim doktor kontrolünde tartiyorlar ve hep ayni sekilde
Merhaba Arkadaslar, ben araniza yeni katildim. 15 haftalik hamileyim. Ilk uc ayimda sigarayi da birakip ve birden istahimda acilinca cok kilo aldim, tam 6 kiloSimdi kara kara dusunuyorum Siz de cok kilo aldiniz mi ilk uc ayda? veya Nasil besleniyorsunuz fazla yememek icin neler yapiyorsunuz?
Her zaman ayni sekilde tartilcan, yani sabah tartiliyorsan hep sabah, ayakkabisiz tartiliyorsan hep ayakkabisiz, ayakkabili tartiliyorsan hep ayakkabili, ben kendim evde hic tartilmiyorum, her 4 haftada gittigim doktor kontrolünde tartiyorlar ve hep ayni sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?