Hamilelikte kilo alımı

kızlar bende 55 kilo ile başaldım şuan 68 kiloyum neden bu kadar cok kilo alıyorum bilmiyorum sanırım cok yiyorum ama tutamıyorum kendimi

bende 73 ile hamile kaldım şimdi 80 nim kilo almam diğer aylara göre yavaşladı ben hızlanır sanıyordum hatta cevremdekilerde son 3 ay yandın cok hızlı alıyorsun dedıler yememde normal gorsenız nasıl doyuyorsun dersiniz ama bebişim için herşeye değer

11 kilo aldım dün doktor çok kızdı hatta bebeği bırakıp benimle ilğilendi canım çok sıkkın şeker,ekmek,pasta,tatlı hepsi yasak şimdi....

Yarın 31 hafta doluyor ve ben 9 kilo aldım doktor zaten kızıyordu şimdi sağlık ocagindaki ebeler de 3 kilo daha alabilirsin doğuma kadar fazlası yok diyorlar. Allahtan karşı konulmaz yeme isteğim geçti. İnşallah daha fazla almam.

11 kilo aldım dün doktor çok kızdı hatta bebeği bırakıp benimle ilğilendi canım çok sıkkın şeker,ekmek,pasta,tatlı hepsi yasak şimdi....

canım dikkat et kendine canının çektiğinden az az ye tatlım :)

canım çok normal kilon.moralini bozma.bir ebe daha moral verdi sana :)

55 kilo ile hamile kaldım, suan 21 haftanın içindeyim ve iki kilo aldım, buna rağmen karnım çok şişiyor gergin rahatsız ediyor, bundan sonra çok kilo alacağa benziyorum

canım aslında ekmeği çok severim onsuz hayatı düşünemediğim için böyle oluyor neyse diyorum ki bebek iyi olsun kilo zamanla gider :)

aynen canım ya bebiş olsunda hayırlısıyla hiçbişey önemli değil :)

benim şu an 21. haftam ve on kilo aldım. iştahım da çok açık maşallah...ama kiloları çok fazla takmıyorum çünkü emzirme döneminde ve artık bebekle ilgilenirken daha hareketli olacağımız için kolay kilo verebileceğimi düşünüyorum...

Bende 25. haftamdayım ve 7 kilo aldım. Sigarayı çok öncesinden bıraktığım için 15 kilo almıştım zaten... 80 kiloyla başladım şuanda 87 kiloyum.

31+3teyim ve 10 kilo aldım. İnşallah 12 kiloyla doğuma girebilirim.. Bu ay çok dikkat ediyorum ve bir kilo aldım. İnşallah kalan 2 ay da nefsime hakim olabilirim :)

merhabaaa arkadaslar, ben 42 kiloyla hamile kaldim.. 5 aylik hamileyim 7 kilo aldim asiri yemek yemem kimseyi rahatsiz etmior ayrica benide cunku ben hep cok zayiftim azcik sissemm neolurkiiii :)

Hamleginizin 19. Haftasinda nasi 10 kilo aldınız kızlar çok deilmi ya :) hamileler en çok 6. Ayından sonra kilo alrmis... ben 19 haftalikken doktorum tartmisti sadece 2kilo almışım sadece bebesime :)

Bu konuda benim kendim için tespitim şu; mesela ben çok yemiyorum, hatta iştahsızım,zorla öğün atlamamaya çalışıyorum. Ama buna rağmen 17. haftamda 9 kilo aldım. Bunun tek sebebi;-benim için- gebelik öncesi çook hareketliydim. Şimdi hormonlardan sanırım bana derin bir sersemlik hissi ve halsizlik hakim olduğundan; Garfield gibi sere serpe Tv karşısındayım, evi bile eşim temizliyor; yani kilo almamızın sebebi hareketsizlik ve hantallıktan bence...
Ayrıca insan bedenen hantallaştığı zaman bağırsakları da hantallaşıyor ve yediklerini yakmamaya başlıyor. Aradan iki öğün geçiyor çünkü yediklerimin hala midemde ve sindirilmemiş olduğunu hissediyorum bazen. Sürekli gazlıyım vs. Eskiden her gün büyük abdeste çıkarken şimdi 4-5 günü buluyor...
Yani demem o ki sırf boğaz meselesi değil. Ben "hiiiç" abur cubur yemiyorum. İçecek olarak sadece su içiyorum,öğlen et cinsi,akşam da balık ya da sebze yiyorum. Yani kilo almaması gereken biri vardıysa o da bendim:))) ama aldım.Sadece ve sadece hareketsizlikten bence Bir de belki Elevitten de olabilir, ama kesemem yani,yarasın bebişime :) Yeni yeni hareketlenmeye başladık zaten.Bundan sonra o kadar kilo almayız diye düşünüyorum

tespitinizde size bazı konularda hak veriyorum en büyük sorun kabızlık ve hareketsizlik.ama her kadının hamileliği farklı geçiyor.mesela bnm halam benden 1 buçuk ay önce hamile kaldı 4 buçuk aylık 7 kilo aldı. ben 3 ayımı bitiriyorum henüz bir kilo aldım.bu birazda sağlıksız beslenmektende kaynaklanıyor.son aylarda zaten bebek hızlı gelştiği için anne fazlasıyla kilo alıyor.5 aydan önce fazladan alınan kilolar bebeğe yarardan çok zarar veriyormuş.fiziğimiz bozulmasın diye değil, bebek fazla kilodan zarar görmesin, doğum rahat olsun diye gereğinden fazla yememeliyiz bence.sen iki canlısın bol bol yemen lazım zihniyeti etrafımızda fazlaca olduğundan biz hamilelerin işi daha zor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…