11 kilo aldım dün doktor çok kızdı hatta bebeği bırakıp benimle ilğilendi canım çok sıkkın şeker,ekmek,pasta,tatlı hepsi yasak şimdi....
yarın 31 hafta doluyor ve ben 9 kilo aldımdoktor zaten kızıyordu şimdi sağlık ocagindaki ebeler de 3 kilo daha alabilirsin doğuma kadar fazlası yok diyorlar. Allahtan karşı konulmaz yeme isteğim geçti. Inşallah daha fazla almam.
canım dikkat et kendine canının çektiğinden az az ye tatlım :)
canım aslında ekmeği çok severim onsuz hayatı düşünemediğim için böyle oluyor neyse diyorum ki bebek iyi olsun kilo zamanla gider :)
aynen canım ya bebiş olsunda hayırlısıyla hiçbişey önemli değil :)
kuzum benim darısı sana seni takip ediyorum ve dua ediyorum umarım hayırlı haberlerin gelecek
amin tatlım inşallah.2 hafta sonra belli olur artık ne olacağı .)
Hamleginizin 19. Haftasinda nasi 10 kilo aldınız kızlar çok deilmi ya :) hamileler en çok 6. Ayından sonra kilo alrmis... ben 19 haftalikken doktorum tartmisti sadece 2kilo almışım sadece bebesime :)
Bu konuda benim kendim için tespitim şu; mesela ben çok yemiyorum, hatta iştahsızım,zorla öğün atlamamaya çalışıyorum. Ama buna rağmen 17. haftamda 9 kilo aldım. Bunun tek sebebi;-benim için- gebelik öncesi çook hareketliydim. Şimdi hormonlardan sanırım bana derin bir sersemlik hissi ve halsizlik hakim olduğundan; Garfield gibi sere serpe Tv karşısındayım, evi bile eşim temizliyor; yani kilo almamızın sebebi hareketsizlik ve hantallıktan bence...
Ayrıca insan bedenen hantallaştığı zaman bağırsakları da hantallaşıyor ve yediklerini yakmamaya başlıyor. Aradan iki öğün geçiyor çünkü yediklerimin hala midemde ve sindirilmemiş olduğunu hissediyorum bazen. Sürekli gazlıyım vs. Eskiden her gün büyük abdeste çıkarken şimdi 4-5 günü buluyor...
Yani demem o ki sırf boğaz meselesi değil. Ben "hiiiç" abur cubur yemiyorum. İçecek olarak sadece su içiyorum,öğlen et cinsi,akşam da balık ya da sebze yiyorum. Yani kilo almaması gereken biri vardıysa o da bendim:))) ama aldım.Sadece ve sadece hareketsizlikten benceBir de belki Elevitten de olabilir, ama kesemem yani,yarasın bebişime :) Yeni yeni hareketlenmeye başladık zaten.Bundan sonra o kadar kilo almayız diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?