Çok doğru diyetisyene gideceğim çok takıp strese girmeye gerek yok zaten duygusal sinir be gel gitler yıpratıyor bazen bir de buna takmışsam biraz stres ve sinir de yaşıyorum bazen .. kilomu sabit tutmaya çalıscam dediğiniz gibi en azından bebek için beslencem minyon ve kısayım ben o yüzden dikkat etmeliyim :) teşekkür ediyorumİlk aylarda fazla kilo almanın özellikle 6 aydan sonra tansiyon ve şekerle ilişkili sorunlara yol açması muhtemel. Doktorunuz ondan da hassas davranmış olabilir. Dikkatli olmanızı öneririm. Sizin kilo almanızla bebeğin kilo alması arasında doğrudan bir ilişki yok. 38 haftalık gebeyim 10 kilo aldım bebek yaklaşık 4 kilo çok şükür. Hatta bir süredir iri bebek kaygımız bile oldu diyet yaptım son bir buçuk ay kilomu hep sabit tuttum. Ona rağmen bebek 3ten 4e çıktı. Ben çok dikkatli olun derim. Kilo vermeseniz bile almayabilirsiniz dikkat ederseniz. Bana da son aylar en fazla kilo alınan dönem dediler ama alakası yok yani. 32 haftadan beri aynı kilodayım. Protein ve sebze ağırlıklı beslenirseniz hem kilo almaz hem de bebeği daha kolay daha hızlı büyütürsünüz