Hamilelikte kilo alımı

54 kilo ile hamile kaldım vitamindir kan hapıdır zaten devamlı kullanıyorum tabi birde şu düşüncesiz ebeveynler işin içine girince progesteron... o da uykumu getiriyor uyuyorumm veee kilom 70 bu hafta doktora gideceğim bakalım kaç kilo oldum

ilk ay hiç kilo almadım. daha sonra her ay ortalama 1er kilo aldım. umarım böyle devam eder yediklerime dikkat ediyorum. hamilelik psikolojisiyle herşeyi yiyip doğumdan sonra bunalıma girmek istemiyorum.

Son düzenleme:
16. haftadayım herşeyi çok güzel yememe rağmen vitamin haplarını da içmeme rağmen 1 kilo vermişim.zaten balık etli biri olarak hamile kaldım.abur cubur çok yerdim eskiden hamile kaldıktan sonra kestim acaba ondan mı kilo verdim.bilemiyorum.ama korkuyorum bebek küçük kalır diye.

hiç korkma ben 2 aydan fazladır kilo almıyorum ve bebeğim maşallah çok güzel büyüyor normalden daha güzel kilosu. doktora bu durumu sordum hiç bir şey olmaz bebek büyür dedi.

hiç korkma ben 2 aydan fazladır kilo almıyorum ve bebeğim maşallah çok güzel büyüyor normalden daha güzel kilosu. doktora bu durumu sordum hiç bir şey olmaz bebek büyür dedi.

sağol canım cevabın için.işte insan ne de olsa korkuyor.ben kilo almayınca bebek de almıyormuş gibi geliyor.annelik psikolojisi sanırım

ben de 9+1 günlük hamileyim . yani 2 aylık 3 kg aldım aynen sigarayı bıraktığım için dr normal ama yine de dikkat et dedi . bebişler doğunca düşünürüz fazla kiloları şimdi onların sağlığı büyümesi önemli . yağlı tuzlu ve hamur işine az dikkat tabi

ben 56kg ile hamile kaldım, ilk 12 haftada 4kg verdim.. ama 12.haftadan şimdiye kadar 5kg aldım.. bakalım sonrası ne olacak.. inşallah çok fazla almam.. çok aşırı yemek istesem de yiyemiyorum, normal öğünler sadece.. arada da meyve falan..

kilo almayanlara imreniyorum arkadaşlar bana gelince 11 haftalık hamileyim 64 le başladım şimdi 65,6 kiloyum. ve evde artınmama kararı aldım. doktora gittiğimde kontrolden kontrole tartınıcam. zaten kilo aldığımı şiştiğimi tartınmasam da fark ediyorum. doktorum bu gün çok meyve yeme dedi artık. o derece. kilo almaya müsaitmişim. bol bol su iç dedi. bu arada ben 64 dedim ama o hamileliğimi öğrendiğimde kontrole gitmeden önce de 1-2 kilo almışımdır. bakalım kaçları görücez.

31 haftalık olduk 5kg aldım oğlumda da 9 kiloyla tamamlamıştım umarım yine fazla şişmeden 40.cı haftayı tamamlarım

Son düzenleme:
bende 17 haftamı bitirdim 18in içindeyim ve 2 kilo almışım ilk gebeliğimde 8 kilo almıştım bunda da pek şişmiycem galiba ama şişsem de hiç sorun değil sonuçta hamilelik bu kilo da yakışıyor

off off 20. ay 5 kilo midem bulandığında zararlı zararsız ne yiyebiliyorsam onu yedim.bulantı bitti iki ayda 5 kilo ama dikkat ediyorum

Bende 25.haftadayim ve 6 kilo aldim AMA istahim cok acik mide bulantim yok o yemeye az almisim aslinda.hedefim 20 bakalim ilkinde 15 kilo Ile tamamlamistim.da mide bulantim coktu.dogumd
an sonra gidiyo nasil olsa:)

27. haftamin icindeyim 13 kilo aldim dahada alirsam yandim... Aman napim sonrasi veririm :)) sanirim heralde galiba :))

15. haftada 3 kilo aldım. doktora ben hiç kilo almıyorum dedim çok bile almışsın dedi

38.haftadayım toplam 9 kg aldım. Yaklaşık 1 hafta sonra sezaryenle doğuracağım kızlar (bebem ters çünkü)...

Yaa 2 gun once yazmisim daha 6 kilo aldim diye 1 kilo aldim 2 gunde:)cok yiyorum Yaa topac olacam yakinda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…