bende 6 haftada toplam 5 kiloya yakın aldım sigarayı bırakmaktan ötürü. herkes aa dikkat et çok kilo almışsın aaa bbbb kime ne ya tabiki sağlık kolay doğum önemli. ama kimse isteyerek kilo almıyo . metobolizmalar farklı vücut şekilleri farklı .. ebru şallı mıyız biz 7 kilo ile gebeliği bitirelim.. bu bünye meselesi. benim günlük yediklerim de gerçekten bu kadar kilo alınacak bir şey yok.şu var bir de eskiye nazaran daha faydalı şeyler yiyoruz onlarda yarıyo. boşverin doğumdan sonra gider hoş gitmese ne olacak herkes 36 beden olmak zorunda mı kadınız anneyiz sağlık önemli
Şöyle bi bilgi okudum arkadaşlar.Sizlerle de paylaşmak istedim.Az kilo alan anne adaylarının doğumdan sonra kilosu kalmıcak pek demekki :)
Dikkatli beslenmekte fayda var :)
"Gebelikte alınan kiloların hepsi annenin depoladığı yağlar değildir.Bu kiloların yaklaşık 3-4 kilosu bebek, 1 kg plasenta yani bebeğin eşi, yaklaşık 1 kg bebeğin suyu, 1 kg rahimin büyümesine bağlı, 1.5 kg annenin artan kan miktarı, 1 kg büyüyen göğüsler, 1-2 kg annede su depolanmasından kaynaklanır.Geriye kalanı da annenin aldığı kilolardır yani yağ depolarıdır."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?