Hamilelikte kilo alımı

Arkadaşlar merhabalar , hamilelikte kilo kontrolü için bence de dengeli beslenme çok önemli .ama ben bunların dışında pilates ve yürüyüşde yapıyorum. Haftada 2 gün fizyofite hamile pilatesine gidiyorum .şimdi 24. haftadayım ve sadece 4 kilo aldım doktorum doğuma kadar pilates yapabileceğimi söyledi. Fizyoterapistimle güvenli egzersiz yapıyoruz.kesinlikle denemenizi öneririm

Merhabalar kızlar , ben de 21 haftalık hamileyim 2,7 kg aldım. Dengeli beslenmeye ve yürümeye dikkat ediyorum. Minik kelebeğimin gelişimi de önde gidiyormuş. Ayrıntılı ultrasonda 400 gram-24 cm olduğunu söyledi doktorun

Merhaba 14. haftamdayım ben de. Arada bulantı oldu ama istifra, iştahsızlık vs. yaşamadım. İştahım artmadı da ilginç bir şekilde her zamanki gibi yiyorum yani. Ilk 3 ayımda 1.5 kilo aldım. Geçtiğimiz iki haftada karnım bir anda belirginleşti ve 700 g falan aldım şimdilik 55 kilo başladım su an 57.3 kg oldum.

Gebeligim riskli gectigi icin surekli yatarak geciriyorum lavabo harici kalkmam yasak yani yuruyus hareket spor hicbirsey yapamiyorum ona ragmen yedijlerime dikkat ederek hamileligim boyunca 4 kilo aldim en son muayenede bebegimiz 3 kiloya yakindi.. Gelisimi onde gidiyor sadece yediklerinize dikkat ederek de kilo kontrolu saglarsiniz hamilelikte yeterki iki canliyim diye abartmayin yemeyi..

Oğlumda hamileligimi tam 32 kilo alarak tamamladım şimdi 5+4 düm ve 2 kilo aldım bile.Com korkuyorum diyer hamileligim benziycek diye.Hamile dediğinin midesi bulanıyor ilk aylarda kilo verir benim aksine iştahım açıldı gram da mide bulantim yok.İştahı kesicek birseyler lazım bence yoksa yandık :)))

Bende daha 2. Ayımda 2.5 kg aldım. Tatlı abur cuburda yemiyorum. Akşam yemeklerinde ekmek yememeyeçalışıyom. İlginç bşr şekilde 2. Ay karnımda belli oldu. Milletin 4.5 ayında belli oluyormuş değişik bir durumlardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…