Hamilelikte kilo alımı

bu kilo almayan arkadaşlar nasıl besleniyor acaba öğrenebilirmiyim? ben 7 haftalık hamileyim şu an için bi kilo problemim yok ama tabii korumak isterim kilomu tüyolarınızı bekliyorum lütfen :)

48le hamile kaldım şuanda tok karna 54 kiloyum. 28 haftalık hamileyim ve 6 kilo aldım...

20.haftaya kadar 2 kilo aldım.
20-25. haftalarda 4 kilo birden aldım. 3 haftadır ise neredeyse hiç kilo almıyorum

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
deryalcın lütfen cvp verirmisn özelden yazdıgım soruya
bende hamile olmak istiyorum nolur cvp ver

benim durum vahim arkadaşlar,25 haftalık gebeyim şimdiden 16 kilo aldım inanın çok yemiyorum düzenli besleniyorum ama genetik herhalde
inşallah hayırlısıyla doğum yapar emzirerek veririm kiloları

24. haftadayım 12 kg almışım..ağlaya ağlaya bi hal oldum..bir haftada 4 kg öncek hafta 3 kg almışım..niye bu kadar hızlı alıyorum anlamıyorum..yediğim o kadar fazla değil..

kendime yakın birini buldum nihayet...

Bende hamileligime 63 kilo ile baslamistim ilk uc ay migde bulantilarim oldugu icin 4 kilo verdim :s su an 20 haftalik hamileyim ve 62 kiloyum. Son iki haftada aldim nerdeyse iki kiloyuda, galiba bundan snr hizla kilo almaya baslicam

Bende hamileligime 63 kilo ile baslamistim ilk uc ay migde bulantilarim oldugu icin 4 kilo verdim :s su an 20 haftalik hamileyim ve 62 kiloyum. Son iki haftada aldim nerdeyse iki kiloyuda, galiba bundan snr hizla kilo almaya baslicam

Bende aynı şekilde 63 kilo ile başladım şuan 24 haftamdayım 62 kiloyum.. ilk aylarda 4 kilo verdim :)

Ben 26+1 im 13 kilo aldım şimdiden. 56 kilo ile hamile kalmıştım. Doğumdan sonra gider umarım. Bakalım kaç kiloyla bitiricem. Son 1 aydır dikkat ediyorum hamile pilatesi yapıyorum o yüzden 1 kilo arttı. Keşke başında dikkat etseymişim. Oğlum sağlıklı olsunda artık emzirip vericem

Ah bende aynı durumdayım 27. Haftam 13 kilo aldım bile daha da 2 ay var doğuma

bende hiç bulantı kusma olmadığı için sürekli yedim 24. haftadayım toplam 11 kilo aldım doktor çok kızıyooo

Düğünümden sonra çok fena hastalandım sürekli doktor sürekli serum 7 kilo aldım Karar verdim zayıflamaya çünkü bu yıl sonunda bebek yapmayı planlıyorduk eşimle , bir cumartesi çıktım sauna eşofman aldım , plates seti aldım kararlıyım zayıflayacağım ya. Bu arada da 3 - 4 gün bir gecikme oldu adetim de içim rahat etsin diye bir test yapiyım dedim sonuç pozitif çok kilolu bir halde hamile kaldım 74,5 , 11. haftamın içindeyim 1 kilo aldım sadece ama öyle acıkıyorum ki sonum ne olacak hiç düşünemiyorum bile

Son düzenleme:
canım ben 16 kiloyu 6 ayda aldım. şu an 27. haftamdayım. ben de çok korkuyorum umarım son ay çok kilo almam

bende yeni katıldım bayanlar ben 6 haftalık hamileyim ve 5 kg nasıl aldım anlamıyorum? doktor su olabilir dedi ama yok artık diyorum kendi kendime sizce nedir bi fikri olan var mı? moralim diplerde diyete giresim var ama kesinlikle olmaz dedi doktorum off offf

Allah aşkına başka ağlayacak bişey mi bulamadın, sen hiç hamile kalmak isteyip de kalamayan görmedin herhalde. kaç kilo alırsan al, yeter ki sağlıklı bir bebeğin olsun. doğumdan sonra istediğin kadar rejim yap tabii emzirdikten sonra. kiloya bu kadar takmayın ya içinizde taşıdığınız bir canlı var ona adapte olun

Ilk hamileligimde 55 le hamile kaldim 74 le dogum yaptim dogumdan sonra 59 dustum ve suan ikinciye hamileyim 61.900 gr hamike kaldim suan 60 kiloyum yani kilo onemli degil yeterki bebek ve sizde saglikli olun gerisi kolay anne olmak kolay degil

bende hamileyim ve 12 kilo almış durumdayım 30 haftadayım benim ablam 19 kilo aldı 5 ayda emzirerek ve hareket fazlalından 19 kilo verdi ardından 6 kilo daha verdi kafanıza takmayın dikkat edin abrtıyoruz bazen abur cubur aslında yararlı seyleri porsiyon tüketirsek bebek alıcanı alıyor süt çok tok tutuyor söyliyeyim b2 hurma bir büyük bardak süt yatarken içiorum h 10 kadar acıktımı hissetmiorum

Hamleginizin 19. Haftasinda nasi 10 kilo aldınız kızlar çok deilmi ya :) hamileler en çok 6. Ayından sonra kilo alrmis... ben 19 haftalikken doktorum tartmisti sadece 2kilo almışım sadece bebesime :)

bakalım ben kaç kilo alıcam 5. ay olucak bu ay dr a gumarım çok kilo gittiğimde tartılıcam kızlar ama kesin almışımdır

kızlar,'bebekler sağlıklı olsun da kilo önemli değil' diyip durmuşssunuz ama asıl aldığınız fazla kilolar bebeğinize zarar veriyor. bunu sizde biliyorsunuz. hamile olduğumuz için kilo alma lüksümüz var diyip yükleniyoruz. Aldığımız her fazladan kilo,hayati organlarımızın etrafının yağla bağlanmasına sebep oluyor. Ayrıca çocuğun ileride obezite riski taşıyıp taşımayacağı da sizin bu dönemdeki beslenmenize bağlı. lütfen dikkat edelim. bebişlerimiz için bilinçsizce yiyerek kilo almayalım. sağlıklı bir biçimde,gebeliğin doğallığıyla alalım almamız gereken kiloları.
ben başından beri dikkat ediyorum. doktorumlada konuştum fazladan kilo almak istemiyorum diye. hatta doktorumda tebrik etti. hem bebeğin hem de senin sağlığın için bu bilinçle yaklaşman çok güzel dedi. 12 haftalığım 54kg ile hamile kaldım.şuan 54.4 üm. beslenmeme,aldığım kalsiyum miktarına herşeye dikkat ediyorum.akşam 8den sonra hiçbirşey yemiyorum sadece 1 bardak süt içip yatıyorum. ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum;4 dilim filan. öğlen çorbam,salatam,etim ,makarna ne varsa artık. akşamda yine aynı şekilde. abartmadan,kararıyla.

bebişlerin ve kendi sağlığınız için,lütfen kilonuza dikkat edin. hamilelik,sınırsız kilo alma durumu değildir.

Bende 5-6 kilo kaybettim, şu an 48 kiloyum ve takıldım kaldım 48de beslenmeme dikkat etmeme rağmen kilo alamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…