Merhaba kızlar çık şükür 19 şubatta spinal sezeryanla doğum yaptım lohusa dönemim çok kötü geçti annemin acısı yüreğimdeydi hergün ağlıyordum şimdi hala ağlıyorum ama annecim rüyama gelip beni öpüp kokluyo ve kusuyo ağladığım için süt veriyosun üzülme diyo.veeeeeee Muhammed Mert'ime gelince dünyanın en muhteşem duygusu çok pinpirik ve çok bağlı bi anneyim bu arada eşim muhteşem derecede destek bana hem annem konusunda hem Bebek konusunda 2,5 olduk ve herkes diyor ki bu Bebek öokkkk yakışıklı korkuyorum nazar değecek diye eşimle kısa bi Mersin tatilinyaptık bebeğimizle iyi geldi bebeğimin gözlerimin içine bakıp gülümsemesi sesler çıkarması beni hem Mutlu ediyor hem ağlatıyor Rabbim korusun bebeklerimizi evlatlarımızı Elif'im şifremi unutmuştum bugün hatırladım
Herkese selamlar
Findigim masallah oglusa buyumus bile rabbim size bagislasinnn
Kevsercim rabbim gonlune gore versin
Elifimide opeyimmmm:)
Slm kızlar nasılsınız havalarda ısınmaya başladı şok şükür bizde büyüyoruz şükürler olsun artık çıkıp gezebiliriz ilk Zaman'lar başını yıkamaya beslemeye korkuyordum şimdi alıştım artık
Yok cnm çıkıyoruz geziyoruz eve tıkılmıyoruz eşimde gezmeyi sevdiği için geziyoruz.yarın kısmetse fotoğraf çekimimşz var hazırlık yapıyoruz ben eşim ve oğluşum gaz konusuna gelince daha iyi gibiyiz ilk başlarda çoktu uykusuzluğum var eşim sağolsun tek sıkıntım Annemin yokluğu o kadar heyecanlıydı ki doğumum yaklaştıkça çok seviniyorfu tam 29 gün var aramızda annemin ölümüyle doğumum arasında çookkk zoorrr
Herkese selamlar
Eski konu gerci ama guzel muhabbetlerimiz olmussduygulandim gece gece
❤ cnm dunA.s ayy ben konumu bile unutmusum vallaha bende heyecanlandim eski tayfadan kimse kalmadi canim nasilsin iyimisin prensesim nasil birsey kalmadi nasipse
Giriyormus aktif onada mesaj attim insallah gorur donergiriyomuymus vallaha bizleri unutmus o zamanacaba herkes nasil ne alemde cok merak ediyorim
Iyiyiz cnm buyuuoruz teyzesi az kaldi aymirami kucagima almama insallah sag salim gelsinde
A.s canimm benim şükür kavusturana nerelerdesin nasilsin neler degisti anlat KevserimSelamün aleyküm arkadaşlar ben hep unutmuşum burayı sizleri:)
Giriyormus aktif onada mesaj attim insallah gorur donereski mesajlari okudum guzel dostluklar olusmus ama yarim.kalmis senle ben gorusuyoruz.keske onlarda neler yapiyorlar gorsek bilsek ne guzel olur
ya ben bulurum.iste seniSelamün aleyküm arkadaşlar ben hep unutmuşum burayı sizleri:)
Canimmminsallahhh insallahh büyük heyecanla bekliyorum bende prensesimi gelsin temiz kalpli guzel.annesinin guzel kizi insallah
İyi yapmışsın valla canım napim iki prensesle uğraşıyorum sen nasılsın adın neydi hatırlayamadım cnm:))ya ben bulurum.iste senineler yapiyorsun.cnm
Canimmminsallah ya az kaldi suan cok pis tekmeliyor teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?