• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

İnşallah sevdacim en kisa zamanda sevinçli bebis haberini aliriz

Kızlar yoksunuz elifcim nerelerdesın kıııı:KK45:moon canım nasılsın bebiş Nasıl :KK46:

Elifcim nerdesin
Sevdacim iyi bebiste fatihimde dizi izliyorum:) sen napiyon kizcemiz nasil

Slm canlar giremiyorum kardesim bende bir haftadir cumaya gidicek koskosturuyorum yemek is alis hic firsatim yok ama guzek geciyo kuzumla yiyip icop sohbet ediyoruz nasılsınız canlarim moonum kuzularim nasil sen nasilsin sewdam nerdesin canim nasılsın prensesim Nasil

Siyiyiz cnm suninlar giremiyorum kardesim bende bir haftadir cumaya gidicek koskosturuyorum yemek is alis hic firsatim yok ama guzek geciyo kuzumla yiyip icop sohbet ediyoruz nasılsınız canlarim moonum kuzularim nasil sen nasilsin sewdam nerdesin canim nasılsın prensesim Nasil
Slm canlar giremiyorum kardesim bende bir haftadir cumaya gidicek koskosturuyorum yemek is alis hic firsatim yok ama guzek geciyo kuzumla yiyip icop sohbet ediyoruz nasılsınız canlarim moonum kuzularim nasil sen nasilsin sewdam nerdesin canim nasılsın prensesim Nasil
Aman iyi ol cnmda gelirsin misafir gidince bixde iyiyz cnm aynı şimdilik

kızlar nerdesiniz ozimde hamilemiş;))) hadi sizide bekliyoz gali:)))

Slm kızlar yoktum 1 haftadır annemdeydım:KK45:nasılsınız gorusmeyelı kızlar:KK15:ozimde hamıleymış :anneadayı:oylemi hade darısı bıze inşallah kac aylık olmuş canım moon

Slmlar kizlar nasilsiniz ay ggiremedim persembw gecesi bizim memlekette elektirikler kesilmis babamlarin yani 10 saat vermediler sabaha kadar gelmeyegini ogrenince babamlarda cocuklsri kaldirip bize geldile kaldilar ertesi gun aksama gittiler kardesimde gitti sonra ev yatak doluydu o gun topla yemek yap sonra temizlik derken yogun gecti sali gunu alisimin biricik kuzumun tek gercegimin dogum gunu simside onun hazirligi derken kosturmalar devam moonum nasilsin pasalarim nasil sewdam oh annelerin kykeyfini cikar kuzjm prensesimib op ozimin hamile olmasina cok sevindim eminemde hamile ohh teker teker herkes cifte dondu darisi hayirlisiyka bizimde basimiza ins hepjniz sagsalim kucaginiza alirisniz canlarim benim

Elifim baya yogun ve yorucu geçmiş günün. bende mertimide artik baya hissediyorum cok guvlu olmasa pit pit yapiyo teyzesi:) :) persembe de tetanos asimiz var hayirlisi artik fatihte oyun hamuru oynamayi seviyo onla oynuyo suan bende evi toplucam öptüm canim

Moonum senino gobusundekini yerin yerim tekmelerini yemin ediyorum cok istiyorum bende sizlerde gordukce bende alisime kardes istiyorjm ama hayirlisi cok yogun gecti ama cokda guzel oldu moonum bugunde hazirliklar bayabyordu diaari ciktik alisimi saclarini kestirdik simdi yatiricam gec kaldik bugun alisimde oyun hamurlarini sevmiyo normal.hamurshamuru seviyo yaoiyorum pasta alisimde yiyumurtalarını suruyo cok mutlu oluyo ama en cok da su ve top hastasi kuzum benim

Evet canım şimdilik cıkarıyorum son 2 senem kaldı burdaa:KK61:nice mutlu yaşlara canım şimdidedn dogum gunu kutlu olsun pasanın Rabbim onu sıze bagışlasın:KK15::-):KK61:

Kızlar tesadufen gordum yazdıklarınızı cok sevındım cok duygulandım neguzel dostluklar kurmuşuz biz burda benım adıma mutlu olmanıza gercekten cok mutlu oldum benım suprız bebişim cok kucuk daha teyzeleri dua edın inş saglıkla dogsun tup bebekti kızım hatırlıyosunuzdur bu yorucu savastan sonra hep dua ettim Allahım kuzuma kardesını bu yollara dusmeden cok aramadan nasıp et dıye cok şükür inş saglıkla dogar kuzucuk kızlar sızde ıkıncılerı istıyomusunuz tam okuyamadımda Rabbim gönlünüze göre versın inş moonum masallah sen yarılamışşsın yolu darısı bıze

Kızlar tesadufen gordum yazdıklarınızı cok sevındım cok duygulandım neguzel dostluklar kurmuşuz biz burda benım adıma mutlu olmanıza gercekten cok mutlu oldum benım suprız bebişim cok kucuk daha teyzeleri dua edın inş saglıkla dogsun tup bebekti kızım hatırlıyosunuzdur bu yorucu savastan sonra hep dua ettim Allahım kuzuma kardesını bu yollara dusmeden cok aramadan nasıp et dıye cok şükür inş saglıkla dogar kuzucuk kızlar sızde ıkıncılerı istıyomusunuz tam okuyamadımda Rabbim gönlünüze göre versın inş moonum masallah sen yarılamışşsın yolu darısı bıze

Canim benim sevinmez olurmuyuz her ne kadar ayri dussekde bunca zamandir her birimiz hala kendimizin bebisiymis gibi mutlu oluyoruz gercekten cok ssevindim rabbime sukurler olsunki tertekrar ayni yolllarda gecmeden yasatmadan nasio etmis melegini dualarin sizinle rabbim ins cok kolay rahat hayirli hamilelik geçirmenizi nasip etsin saglikla hayirlisiyla kucaginiza almanizi nasip etsin hic bir yerde bunaltmasjn daraltmasin her jsiniz rast gitsin insssss evlat baska birsey rabbim olmayan isteyen herkese tatttirsin ins birgun bende cesaretimi toplarım kuzuma bi kardes yaparım :KK15::anneadayı::nazar::KK46::nazar::nazar::nazar:

Evet canım şimdilik cıkarıyorum son 2 senem kaldı burdaa:KK61:nice mutlu yaşlara canım şimdidedn dogum gunu kutlu olsun pasanın Rabbim onu sıze bagışlasın:KK15::-):KK61:

Sewdam kac yildir ordasiniz yani hala ayni yerdesiniz dimi biz istanbulda dort yılı yasadik orda biran once kurtulalim dedim hayirlisiysa gidelim dedim gelduk cok sukur ama hic bir yer burnumda istanbul kadar tutmemistir ilklerim orda yasadim evlilik heyecani evimi kurma heyecanim esimle gezip tozmalarimiz oyle bir duyguki beni her hatirladigimda gozlerim doliyo ama sonra diyorim rahatiz cunku esim herseyden onemli dusunme.sukret yanyana guvende olalim ywter bize:KK36:

cnm rabbim kucağına almayı nasip etsin . ya ne güzel rabbim hayırlı zamanda ikinci bebişini göbüşüne koyuvermiş. kendiliğinden geldi melek:) evet cnm biz 21 haftalık olduk allahın izniyle inşallah zamanının doldur ve gelirler. arada gel cnm burayada haber ver gerçi ben öteki topiğide takip ediyorum oradanda yazarım sana bebişleri öptüm.

oy alişimde kocaman oldu maşallah iyiki doğdu kuzucuk:))))))) darısı kardeşine inşallah.güzel bir ömrü olsun alişimin hiç darlık görmesin kısmeti geniş olsun ileride hayırlı bir işi hayırlı bir eşi olsun inşallahhhhhhhh annesine babasına hayırlı evlat olsun .

Canım bu topikten hbrım yoktu yazarım tabi bugun kontrolumuz vardı cok şükür kalp atıslarını duyduk 6+3 gunlük dedi daha cok miniğiz inş saglıkla dogar kuzular Allaha emanetler ilerleyen donemlerde zor olucak mı bılmıyorum göbiş cıkınca hareketler kısıtlanınca mesela benı. Kızım hep kucak istıyo bakalım napıcaz Allah yardım eder inş elifcim inş sende arzu ettiğin zaman Rabbim aratmadan nasıp etsın alişine bi kardes buarada yeni yasınızda hayırlı olsun sahı bıde benım kuzularımın ikisininde belki dogum gunu aynı olabilir bakalım hayırlısı :nazar::anneadayı:

Canım bu topikten hbrım yoktu yazarım tabi bugun kontrolumuz vardı cok şükür kalp atıslarını duyduk 6+3 gunlük dedi daha cok miniğiz inş saglıkla dogar kuzular Allaha emanetler ilerleyen donemlerde zor olucak mı bılmıyorum göbiş cıkınca hareketler kısıtlanınca mesela benı. Kızım hep kucak istıyo bakalım napıcaz Allah yardım eder inş elifcim inş sende arzu ettiğin zaman Rabbim aratmadan nasıp etsın alişine bi kardes buarada yeni yasınızda hayırlı olsun sahı bıde benım kuzularımın ikisininde belki dogum gunu aynı olabilir bakalım hayırlısı :nazar::anneadayı:
maşallah subhanallah ah cnm zaman çabuk geçiyor biliyormusun daha dün sanki bizde kalp atışına gittik şimdi tekmelerini hissediyorum rabbim yardımcımız olsun inşallah yavrular doğuncada üstesinden geliriz yavrularımız küçük :)))) benim sıpada kucak istiyor bazen anlatıyorum artık kaldırmıyorum çok rabbim korusun su gebelik süreci tamamlansa daha rahat oluruz .aa doğum günü aynı gün olursa süper olur ne güzel

Sewdammmm moonummmm ozimmm canlarim hepinize cok tsk ediyorummm hepinizden Allah razi olsun sagolun:oops:alisim buyudu cok sukur bi cok zorlugu geride biraktik tadi bambaska zorluklar geride kaldikca hersey unutuyo insan binkercekez sukurler olsun rabbime ona her baktigimda huzur buluyorum rabbim cumlemizin kuzularuni korusun acilarini yasatmasin sizi girdukce benimde ikinciye daha cok hevesim gekiyi geliyo ins rabbim hayirkisini nasio eder dualarim sizlerle melekleriniz rabbime.emanet ins saglukla gelicekler kollariniza ozim canim benim kalp arislarinida duymussun ne kadar guzel ins sonuna kadar rabbim bunaltmasun hayirlisyla yasayin canim her zaman bekliyoruz bizi habersiz birakma olurmu :KK60:

Back