Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siyiyiz cnm suninlar giremiyorum kardesim bende bir haftadir cumaya gidicek koskosturuyorum yemek is alis hic firsatim yok ama guzek geciyo kuzumla yiyip icop sohbet ediyoruz nasılsınız canlarim moonum kuzularim nasil sen nasilsin sewdam nerdesin canim nasılsın prensesim Nasil
Aman iyi ol cnmda gelirsin misafir gidince bixde iyiyz cnm aynı şimdilikSlm canlar giremiyorum kardesim bende bir haftadir cumaya gidicek koskosturuyorum yemek is alis hic firsatim yok ama guzek geciyo kuzumla yiyip icop sohbet ediyoruz nasılsınız canlarim moonum kuzularim nasil sen nasilsin sewdam nerdesin canim nasılsın prensesim Nasil
Kızlar tesadufen gordum yazdıklarınızı cok sevındım cok duygulandım neguzel dostluklar kurmuşuz biz burda benım adıma mutlu olmanıza gercekten cok mutlu oldum benım suprız bebişim cok kucuk daha teyzeleri dua edın inş saglıkla dogsun tup bebekti kızım hatırlıyosunuzdur bu yorucu savastan sonra hep dua ettim Allahım kuzuma kardesını bu yollara dusmeden cok aramadan nasıp et dıye cok şükür inş saglıkla dogar kuzucuk kızlar sızde ıkıncılerı istıyomusunuz tam okuyamadımda Rabbim gönlünüze göre versın inş moonum masallah sen yarılamışşsın yolu darısı bıze
Evet canım şimdilik cıkarıyorum son 2 senem kaldı burdaanice mutlu yaşlara canım şimdidedn dogum gunu kutlu olsun pasanın Rabbim onu sıze bagışlasın
cnm rabbim kucağına almayı nasip etsin . ya ne güzel rabbim hayırlı zamanda ikinci bebişini göbüşüne koyuvermiş. kendiliğinden geldi melek:) evet cnm biz 21 haftalık olduk allahın izniyle inşallah zamanının doldur ve gelirler. arada gel cnm burayada haber ver gerçi ben öteki topiğide takip ediyorum oradanda yazarım sana bebişleri öptüm.Kızlar tesadufen gordum yazdıklarınızı cok sevındım cok duygulandım neguzel dostluklar kurmuşuz biz burda benım adıma mutlu olmanıza gercekten cok mutlu oldum benım suprız bebişim cok kucuk daha teyzeleri dua edın inş saglıkla dogsun tup bebekti kızım hatırlıyosunuzdur bu yorucu savastan sonra hep dua ettim Allahım kuzuma kardesını bu yollara dusmeden cok aramadan nasıp et dıye cok şükür inş saglıkla dogar kuzucuk kızlar sızde ıkıncılerı istıyomusunuz tam okuyamadımda Rabbim gönlünüze göre versın inş moonum masallah sen yarılamışşsın yolu darısı bıze
maşallah subhanallah ah cnm zaman çabuk geçiyor biliyormusun daha dün sanki bizde kalp atışına gittik şimdi tekmelerini hissediyorum rabbim yardımcımız olsun inşallah yavrular doğuncada üstesinden geliriz yavrularımız küçük :)))) benim sıpada kucak istiyor bazen anlatıyorum artık kaldırmıyorum çok rabbim korusun su gebelik süreci tamamlansa daha rahat oluruz .aa doğum günü aynı gün olursa süper olur ne güzelCanım bu topikten hbrım yoktu yazarım tabi bugun kontrolumuz vardı cok şükür kalp atıslarını duyduk 6+3 gunlük dedi daha cok miniğiz inş saglıkla dogar kuzular Allaha emanetler ilerleyen donemlerde zor olucak mı bılmıyorum göbiş cıkınca hareketler kısıtlanınca mesela benı. Kızım hep kucak istıyo bakalım napıcaz Allah yardım eder inş elifcim inş sende arzu ettiğin zaman Rabbim aratmadan nasıp etsın alişine bi kardes buarada yeni yasınızda hayırlı olsun sahı bıde benım kuzularımın ikisininde belki dogum gunu aynı olabilir bakalım hayırlısı