Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım buyuduler maşallah kuzularımıza canımvalla zamanı gıbı beraber buyurler enazından kardeşler eşin ne diyobebiş işine monncumdan haber yokmu nıye canımSewdamm xok şükür bu boya zamana kadar geldik buyuduler bendenikinciyi cok istiyoeum bu ara kafamda surekli o ama nasip hayirlisi ins
Canım baya cekmişin paşadan kımı cocuk boyle her bebişininde boyle olacak nıye bışey yok ama halen yorgunluk var sende gıbı canım kendını ne zaman hazır hıssetsen ozaman olsun cunku bakacak olan sensın rabbım hayırlısını nasıp etsınSewdam haklisin ama cok korkuyorim bi zamanlar deli gibi isteyen ben gozu karaymisim demekki simdi insan yasadiklarindan sonra ya aynisi olursa diye tirsiyo esim hic istwmiyo aslinda kendince istiyo onda sikinti yok ama benim basarabikicegimden emin degil kaldiramazsin cok huzuzrsuz olduk biz esiminkirdim bagirdim hakarwt ettim aggladim hani ben su zamana kadar ne kadat uykusuz kaldiysam oda benke kaldi donupte uyumadunyada sessiz olun demedi agladikca hem alisimi gemde beni bakti oda cok cekti ben yine cekerim bende sabir cok diyo ama bana guvenmiyo garibim hayirlisi diyorum kuzum benim
Gozun aydın canım benım hayırlısıyla kucagınada almak nasip olur inşallah ismide cok guzel canım mert talha da guzel olur bencecanlarım bugün dr gittim ve ikinci paşam olacağı kesinleşti rabbim herkesin gönlüne göre versin öpüyorum sizi herşey yolundaymış rabbime şükürler olsun dua edin teyzeleri sağ salim kucağıma alayım isim olarak mert taha istiyorum nasıl sizce :))))
Canım paşa seni hep gordugu içindir bu baglılıgı baska cocuklarla baska kışılerle zaman gecırse sana bu kadar yaklasmaz bıraz dınlenme fırsatında olur gergınlıgınde olmaz şimdi etrafdada kımse yok baba zaten geliş gıdışler belırsız benımkı gıbı. Baba evde oldugu zaman ikisini yanlız bırak yada onu dısarıya cıkarsın bıraz zaman beraber gecırseler sensız korkusunu atlatır paşa. Vala benımkı baba olsun yeter ben umrunda bıle degılım babasına sarılsam bırak onu o benımm babam dıyo. gecen cikolata yıyordum gelıp elimden aldı ver bu benım babamın o yıcek seın yımeee anne dıyo bana cımcıme ya gulmekten yerlere serıldım cok şukur babayla diyalog ları cok guzel maşallah buyuzden benım de dınlenmem cok oluyo sureklı yapışık ikiz gıbı olundumu bunun dınlenmesıde cok zor olur cok şukur o zor gunlerı atlattık buyuttuk kuzularımızı rabbım onları bıze bagışlasınSewdam hani anlatilmaz yasanir derler ya aynen öyle biraz once lavaboya gittim ellerimi yikamaya alis hemen kostu geldi ciktim.ya banyodan kostu bacaklarima sarildi pispisliyo ama nasil ic cekerek hani insan ozlerde kavustugundaki o an varya o an gibi kucagima geldi sarılıyor ee oglum burdayim diyorum yok normal oturmamizda bile kucagima geliyo kafyi yasliyo babasi diyoki bana gek itiyo kafa salliyo sanirim dogru erkekler anaci kizlar babaci bucurukler cok yorgunum ama yasadikalriminattim keanara gecici derim cesaret ederimde ama uykusuzluk korkutuyor kuzum cumlemizin hakkinda hayirlisi olsun canim benim demek seninkide babaya kiz anlatsana baba ozel birsey yapiyomu neler yaoiyo babasina cimcomem
Mert ismine bayılırım tahada cok guzel canım hele sure adıysa daha iyi canım ismıyle buyur berekethuzur mutluluk getırır inşallah yuvanıza mert taha bebişimzamiiinnnn canım aminnnnn dua et banada hamışlerın duası kabul olur şimdilik bişey yok inşallah en kısa zamanda benımde bebışim gelirElifim mm sagol cnm güzel dileklerin icin bitanem.darisu başına agirlasiyoz artik oğluşum büyüyor. Nerdeyse yolu yariladik bizde.rabbim tamamina erdisin inşallah
Sevdam sagol cnm taha kuranda gecen bir sure adi ve cok severim esim mert istedi bende taha ve bu sureyi ustumde tasirim nazar ve herturlu seylere karsi koruyor diye cnm benim icin anlami büyük:)))))) yani rabbim seninde gonlune gore versin bekliyorum seni dogurmadan hamis kal:)