Canim benim zor tabii insan her gittigi yere alisamiyor dogal olarak ama kendi ellerinle yapman daha iyi olmamis mi baksana ben olsam cok sevinirdim onda emek var cunku ellerine saglik allah size uzun omurler versin insallah ve en kisa zamanda alisirsin yeni yerine...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar uc hafta lik tatil sonrasi evimize döndük nasilsiniz
Iki hafta annemde yazlikta bi hafta otelde kaldık cok tembellesmisim ama
Ev batmış benim is yaoasim yokk
Elfcik evine tasinmissin yerlesmissin oh iyi canım alis nasil
Moonum sen nasılsın kuzum
Oyku denizi havuzi cok sevfi kenfinden gecti suya koydukca cipcip balik gibi cirpiniyo:)
Durfu durduda otele girmeye bi gun kala farenjit oldu sipacik
Ilk antibiyotik alimimizdi
O da kusma ve vucufunda dokunti uapti bioment bilmem kullandınız mi
Neyse iyilesene kadar zayifladi biraz uzfu bizi simdii iyi allahtan
Opiyorim hepinizi canlar yaramaz bisiler yoktur umarim
Canim malesef 3senede bi bu zorlugu yasiycaz o zaman tek iyi tarafi oglusumun buyumus olmasi olur hakkimizda hayirlisi hersey cok zor olsada gunler geciyo yerlesiyosjn alismaya calisiyosun istanbuldan hic cikamiycaz kurtulamiycaz derdik simdi ozluyoruz burayida gittigimiz yerde arayip ozleriz herhalde zaman hizla akiyo can sagolsun yeterki:18:
Melisam ohh iyi keyif yapmjsinjz kuzum benim yerimede yapsaydin sen uc hafta tatil yaptin ben uc haftada iki ev degistim ay cok sinirli streslj gecti buraya yerlesmek alisle ama alismaya calisyoruz alis iyi teyzesi konusmalari artti hic susmuyo vidi vjdi basikizi sisiriyo kuzum benim cok huysuz eve alisamadi pesimden ayrilmiyo aman cile iste esimde ise basladi bugun yalnjzim ilk defa Allahta gunduzde geceye gecince.ne.olacak bakiciZz dimek prensesim sevdi suyu alisde bayiliyo havuz alicaz balkonomuz kocaman aticam oraya bize bu sene tatil anca ekimde gelir oda nasipde varsa dugjnun hayrina adana mersin yapariz bakalim artik zayiflamasina uzulme kuzum iyilesin toparlar geri bizimde ailemde goren herkes alise maasalah kilplu etleri siki bilekleri boyle ay cok yedjriyosun ay ne.kadar.kendinden emin adimlarla yuruyo cok guclu eli agir diye diye cocugu yemekten soguttular daha yeni yeni duzeliyo gibi ama zorla yinede hep bi bogggg modunda cocuga nazar degdi yemegini ortaya getirmeyw sabri olmazdi aliskn delj olurdu aciki ca yer kalkardi simdi tabagi goru ce kaciyo mekan hava degisjmide eklenince sapiitik teyzesi
Canim alisime nazat mi degdi benomkinede cok deyiyo yaa
Nazar dualarindan oku canimcim elifim iki ev niye degistirdin bacim
Iki uc senede bu kacinci ev alise hamilwliginle basladi bitmek bilmedi bacim b çocuk sanq tasinmalar getuiriyo bak
Dun bizim de oykuyle izin bi siteden sonra ilk günümü zdu bunaltti tabi
Havalar fena cok sicakta çıkarmıyor mum
Benimde havuz almam lazim oualansin onla
A101den babam almis cok ucuz ve guzeldi
Buyuk oldugu icin getirwmedim ben
Elifim oruc tutuyomusin kuzum rejim ne alemde biraktinmi kilon kac ben cok fenayim ya 74 e daywndim hamile gibiyim ayni
Situm cok azaldi damla damla
Rejome baslicamya kesilmesini bekliyorum
Naber canlar oruc iftar derken giriyorum ama yazamiyom kusura bakmayın optukkk
Elifim geldimi baban iftara ne yaptin alicik nasıl
Oo maşallah dokturmusun
Tatlim.ohh ne güzel organik Yaşam
Basladik gibi calismalara cnm ama yumurtlama falan takip etmiyom ne zaman olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?