• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Oh ohhhh iyiymisss tavuk inek ist nerde onlati gormek
Alis adapte olsun isyahi acilir iyice

Moonum ikimci cocukmu abaasaaa
Ben düşünmüyorum bacim sil badyan yine yadayamam sorunları zati bitmedi gitti disinin kaprisi inek sutunu israrla icmwyisi
Sanitim keci sutune baslicamm
Moonum sen ne kadar emzirdin fatihi senmi kestin nadil yaptin bacim
Bikac aydaha emzirip benfe kesme k istiyorum belki o zaman inek sutunu alir

Ben düşünmüyorum bacim sil badyan yine yadayamam sorunları zati bitmedi gitti disinin kaprisi inek sutunu israrla icmwyisi

Alise disarisi olsun kuzjm park olsun cocuk alisir elbet ama iste surekli yer degismek cok zor ama cok sukur bunada hicmi icmiyo sutu melisam ilk basta boyle cicibeyele denesen alisana kadar denesinmi hic kuzu.

Elifimmm nasılsın canim alistinmi evine sehire

Alistim alistim melisam cok sukur her nekadar da ilk goz agrim istanbul kiptasolsada unutmam tutmaz yerine bize hem cok zorlu hemde cok guzel gunler verdi Allahim buraui aratmasin yerterki gozum korkktu vallaha tasin tasin ama sehir degistirmek en zoruymus

Melisammmmm nasilsin canim oykucik nasil

Bugün iyi canim bi günü oburunu tutmuyo
Benimki bir yasin ndan sonra emeklemeyo ogrendi ole dolaniyo
Cekmecelete dadandi acip kapiyo tabi elinide kistiriyo
Sen bisi aldinmi cekmeceker icin kuzum
Ikeada n gecen gun alfim ya o icindekileri dagitup dokmemek icinmis parmak icin degilmis bi kac santum acilip ole kaliyo ya kapatirken yine el sıkısiyo
Alis nadil sen basladinmi ikinci çocuk calismalarina

Alistim alistim melisam cok sukur her nekadar da ilk goz agrim istanbul kiptasolsada unutmam tutmaz yerine bize hem cok zorlu hemde cok guzel gunler verdi Allahim buraui aratmasin yerterki gozum korkktu vallaha tasin tasin ama sehir degistirmek en zoruymus

Tabi oncekikerde peyder peyi temizliknis esys tasimakmis yapiyodin yakin ywrkere tadiniyodun booe bi günde boşaltılıyor n evi kolay degil heleki sehrin degismesi ama ailene yakin oldun kuzu

Buyudukceiskeri artiyi bebekerin
Onceden bi sekikde vakit bulurdum gelmeye simdi yok hic oturamiyoru m elifim cok yoruluyirum yaa
Uyutunca ev isi yemeklerle vakit geciyo
Alisi iki kere uyutuyon demi gunduzleri
Sikiliuo sik sık disari çıkıyoruz

Bugün iyi canim bi günü oburunu tutmuyo
Benimki bir yasin ndan sonra emeklemeyo ogrendi ole dolaniyo
Cekmecelete dadandi acip kapiyo tabi elinide kistiriyo
Sen bisi aldinmi cekmeceker icin kuzum
Ikeada n gecen gun alfim ya o icindekileri dagitup dokmemek icinmis parmak icin degilmis bi kac santum acilip ole kaliyo ya kapatirken yine el sıkısiyo
Alis nadil sen basladinmi ikinci çocuk calismalarina

Kuzum ben alis icin yaptiklarim prizleri bantlamak oldu kapaklilarda ise yaramadi iste pc tv kabolarini sakladik koltuk arkalarinda falan iste sehpalara ciktikca onkari yok ettim tekli koltuklari arkaya cevirdik derken cok sukur bi kac aydir rahatiz hevesini aldi ciksada koruyo kendini ufak tefek pat kutler olsada cekmeceler hala alisin en gozde oyuncaklari karistirir doker ben zararsiz olanlarla degistirdim dokuyo topluyo ellerini bir jkiere kistirdi ama yaptikca cani ya dikca yapmamayi ogrendi simdi dikkatli oykumde alisir zamanls ama iste ufakdan kistirinca birsey olmazda Allah korusun cok olursa o olamz tehlikleitammaen kilitleri var sanirim onlardan alsan daha dur melisam bi yurusjn asil zorluk o zaman birde kanepeye koltuga ciksin asil korku o zaman neler cwktim zor cok zor bunlari hatirladikca ben ikinciyi asla dusunmuyorum rabbim.isteyenlere versin bana alis bile agir geldi 17aylik uykusuzluk sukur bir hatadir biraz duzene giriyo fibi artik ayakta sallanmak istemiyo alsam sallasam aglar atar kendini ayagimdan besigini jstiyo gidiyo orda yatip kafasini ceviriyo uyit beni diye gecede bi iki pis pis uyuyo sut vermezsem agliyo acliktan sut icerse uyjyo geri ama sabah uone erkenci en gec 7 de ayakta gece guzel uuusunda sabah kalksin raziyim

Buyudukceiskeri artiyi bebekerin
Onceden bi sekikde vakit bulurdum gelmeye simdi yok hic oturamiyoru m elifim cok yoruluyirum yaa
Uyutunca ev isi yemeklerle vakit geciyo
Alisi iki kere uyutuyon demi gunduzleri
Sikiliuo sik sık disari çıkıyoruz

Cok jyi anliyorum kuzum zaman kalmjyo inssan bamyosunu zar zor yapiyo birde buyudukce evde tek senle gecirdigi icin pesinden ayrilmiyo alis hala oyle bana sarilarak oturuyoruz saniyede gelir beni oper sarilir coxis anne cicis der sever oper gider uykudan sabahlari ilk kalkar hemen dudagima.yapisir oper funaydin yapar gogsumde yatar nefesimiz ayri olmuyo oyle uzun zamandir bir kereye dustu uykusu melisam birde yatiroyorum 3 kadar uyuyo aksamda en gec 10 uyumus oluyo fercj tasinmalardan biraz saatleri falan degismisti ama oturtduk yine cok sukur

Alise disarisi olsun kuzjm park olsun cocuk alisir elbet ama iste surekli yer degismek cok zor ama cok sukur bunada hicmi icmiyo sutu melisam ilk basta boyle cicibeyele denesen alisana kadar denesinmi hic

Suyla karistiriyirum hemde bayadan su azcik sut almiyo
Muzlu cilekli yaptim alnadi
Bi gece muzlu biskuvili yapip biberen koydum habite cwkiyo hi dedim aliyi hele sukur meğerse m biberon agzi tikanmis iuide cekmistim ya nasıl oldiysa gelmedigi icin cekiyomus sipa yalanci emzik misali
Kefir aldim onuda icnedi dedi ondan bir csin bari yok bacim nat
Napcqm bilmiyorum pipet aodim oyun gibi icsin diye portakal suyibu iciyi baskabisi icmiyo bde su iste ama hosunq gitmedi pipet napcami sasirdim
Bigun az peknez koydum yne alnadi kahvaltısıni bi parmak sutle uslattigimla sutu aliyo oda az rabi yarim cwy bwrdahi bile degil
Yatmadan sutle muhallebi yapoyorum hi bardak icsin dite yok sutun tadını alinxa yemiyor
Kahvalyida pek sorum yasamazdik taki sitle islsrans kadsr
Ne marka sut aliyisun kuzim

Alise disarisi olsun kuzjm park olsun cocuk alisir elbet ama iste surekli yer degismek cok zor ama cok sukur bunada hicmi icmiyo sutu melisam ilk basta boyle cicibeyele denesen alisana kadar denesinmi hic

Suyla karistiriyirum hemde bayadan su azcik sut almiyo
Muzlu cilekli yaptim alnadi
Bi gece muzlu biskuvili yapip biberen koydum habite cwkiyo hi dedim aliyi hele sukur meğerse m biberon agzi tikanmis iuide cekmistim ya nasıl oldiysa gelmedigi icin cekiyomus sipa yalanci emzik misali
Kefir aldim onuda icnedi dedi ondan bir csin bari yok bacim nat
Napcqm bilmiyorum pipet aodim oyun gibi icsin diye portakal suyibu iciyi baskabisi icmiyo bde su iste ama hosunq gitmedi pipet napcami sasirdim
Bigun az peknez koydum yne alnadi kahvaltısıni bi parmak sutle uslattigimla sutu aliyo oda az rabi yarim cwy bwrdahi bile degil
Yatmadan sutle muhallebi yapoyorum hi bardak icsin dite yok sutun tadını alinxa yemiyor
Kahvalyida pek sorum yasamazdik taki sitle islsrans kadsr
Ne marka sut aliyisun kuzim

Vay sipa vayy bak nasilda biliyo isini ayirim yapiyo isin zor melisam ins alisir sut hem faydali hemde rahatlik mamayi insan vermek istemiyo vermesen ne icecek cok sjkur alisde olk yadirgamisti ama cok sukur simdi yemek verme sut ver ywterki biberonunu gorunce karni tok olsada ister sutu ben inek sutu aliyorum melisam istanbuldaykende aliyodum ama burdaki sutle alakasi yokmus onu anladim cok sukur haftada 10KILO ALIYORUZ HEM YOGURT HEM SUT iste

Koltuk tepesinde duruyi sik sik
Orta sekbada tutunup tv izliyo
Ondan korkuyodum ck cokvsivri onun icinde ikeadan aldim bisiker yinede korkuyor dudunce feba düşüyor
Iate bende korkuyorum o cekmexekerden coj sert kaparsa diye alkah korusun
Er dikilmek istiyor onceden yere koyar gider mutfwkta yemegimi koyardim simdi cok qklim kaliyo tuvakete giderkeb bile

Vay sipa vayy bak nasilda biliyo isini ayirim yapiyo isin zor melisam ins alisir sut hem faydali hemde rahatlik mamayi insan vermek istemiyo vermesen ne icecek cok sjkur alisde olk yadirgamisti ama cok sukur simdi yemek verme sut ver ywterki biberonunu gorunce karni tok olsada ister sutu ben inek sutu aliyorum melisam istanbuldaykende aliyodum ama burdaki sutle alakasi yokmus onu anladim cok sukur haftada 10KILO ALIYORUZ HEM YOGURT HEM SUT iste
Hay maassallah n kilomu;)
:53:

Koltuk tepesinde duruyi sik sik
Orta sekbada tutunup tv izliyo
Ondan korkuyodum ck cokvsivri onun icinde ikeadan aldim bisiker yinede korkuyor dudunce feba düşüyor
Iate bende korkuyorum o cekmexekerden coj sert kaparsa diye alkah korusun
Er dikilmek istiyor onceden yere koyar gider mutfwkta yemegimi koyardim simdi cok qklim kaliyo tuvakete giderkeb bile

Aynisida alisdi kuzum bizim orta sehpa da alis en cok ondan dustu hep kaldirmistim gecenlerde birda koydum yere tozunu aldim kaldirmadim toz bezini banyoya goturmeye gittim esimin dusuceksin doye bagirmasina kostum alis bi dustu alni ezildi birnunun ke arini kanatti gozu morardi dagildi cocuk haytainin en pis dusmesiydi kaldirdim attim odaya bidahada tovbe koymam onun disinda cok sukur tehlikeli durjmlari bir nebzede lsa atlattiksende atlaticaksin canim en zor donemi basindan ayrilma mitfakda dikkat et ayaklaninca daha zor olacak bak burda kadinin birisi ogljnun kafasini hakmis demlikten su dokulmus Allah korusun zor agir bi sorumluluk bi an gizjmuzden ayirmamak lazim

Buvgecee bi daha denwyim bakalim biskuv ve sutu
Ilitipicbe iki tane bisküvi ama sam yeter demi kuzum
Kahvatuyi bulamacmi veriyon hala

Evet kuzjm kilo aksamlari cicbebe ywdieiyodum sutle ama alis zaten cok hareeketli birdeonu yiyince gece sapitiyodu bende yogurda dondum her gece yatmadan yogur yediriyorumhem uyku yapiyo hemde rahatsiz etmiyo hafif oluyo gecede sut bu ara yatarkwn az yedigo ici yogurt tok tutmuyo 3 biberona cikabiliyo ama genelde iki biberon icoyo sabahda aynen yine yumirtasi pekmezi falan kahvalti kahvalti bulamac halinde ama corbalarda falan outirluye gectik ogursede benim siki timda bu iste gofret o bu catir catir cogniyo yiyo bjtoeiyo ama yemeklerde hemen boggg oglen corba aksamada yemegi iste mwyveyide birakmisti basladim simdi hergunde meyvesi var cok sukur melisam alise cok nazar erdiler buraya gelince ama cok sukur gozden uzak olduk uine duzeldi fibi

Ay gözüm korktu kis dusne yanma falan degimce allah korusun cocuklari kucuk hasarlarka atlatilsin
Gündüz uykulari duzeldi benimkininde uxun suredirde aksam onda yatiyo gunduzketi bi buçuk saatten iki sefer uyuyo ya aksam gece kaliyo oniki gubide biz yayiyoruz zati pestilimizi cikattiyo
Uzun süredir bole ne cinsel hayat kaldi ne birlikte film dizi izlemeler:37:

Ay gözüm korktu kis dusne yanma falan degimce allah korusun cocuklari kucuk hasarlarka atlatilsin
Gündüz uykulari duzeldi benimkininde uxun suredirde aksam onda yatiyo gunduzketi bi buçuk saatten iki sefer uyuyo ya aksam gece kaliyo oniki gubide biz yayiyoruz zati pestilimizi cikattiyo
Uzun süredir bole ne cinsel hayat kaldi ne birlikte film dizi izlemeler:37:

Ay sorma bizdede uzun zaman oldu olmayali aciyoruz simdi dizi falan basliyo dizi bitimine uyaniyorum uuuyip kaloyorum yorgunluktan zati tasinmaydi ramazandi o isden tik yok pertiz bee halimizmi kaliyo anasini satayim cocuk demek buymus diyorum full bitmeyen sorunluluk

Ben hala emziriyorum cnm gunde bire dustu kescem iki yasinda inşallah. Y

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back