Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh ohhhh iyiymisss tavuk inek ist nerde onlati gormek
Alis adapte olsun isyahi acilir iyice
Moonum ikimci cocukmu abaasaaa
Ben düşünmüyorum bacim sil badyan yine yadayamam sorunları zati bitmedi gitti disinin kaprisi inek sutunu israrla icmwyisi
Sanitim keci sutune baslicamm
Moonum sen ne kadar emzirdin fatihi senmi kestin nadil yaptin bacim
Bikac aydaha emzirip benfe kesme k istiyorum belki o zaman inek sutunu alir
Elifimmm nasılsın canim alistinmi evine sehire
Melisammmmm nasilsin canim oykucik nasil
Alistim alistim melisam cok sukur her nekadar da ilk goz agrim istanbul kiptasolsada unutmam tutmaz yerine bize hem cok zorlu hemde cok guzel gunler verdi Allahim buraui aratmasin yerterki gozum korkktu vallaha tasin tasin ama sehir degistirmek en zoruymus
Bugün iyi canim bi günü oburunu tutmuyo
Benimki bir yasin ndan sonra emeklemeyo ogrendi ole dolaniyo
Cekmecelete dadandi acip kapiyo tabi elinide kistiriyo
Sen bisi aldinmi cekmeceker icin kuzum
Ikeada n gecen gun alfim ya o icindekileri dagitup dokmemek icinmis parmak icin degilmis bi kac santum acilip ole kaliyo ya kapatirken yine el sıkısiyo
Alis nadil sen basladinmi ikinci çocuk calismalarina
Buyudukceiskeri artiyi bebekerin
Onceden bi sekikde vakit bulurdum gelmeye simdi yok hic oturamiyoru m elifim cok yoruluyirum yaa
Uyutunca ev isi yemeklerle vakit geciyo
Alisi iki kere uyutuyon demi gunduzleri
Sikiliuo sik sık disari çıkıyoruz
Alise disarisi olsun kuzjm park olsun cocuk alisir elbet ama iste surekli yer degismek cok zor ama cok sukur bunada hicmi icmiyo sutu melisam ilk basta boyle cicibeyele denesen alisana kadar denesinmi hic
Suyla karistiriyirum hemde bayadan su azcik sut almiyo
Muzlu cilekli yaptim alnadi
Bi gece muzlu biskuvili yapip biberen koydum habite cwkiyo hi dedim aliyi hele sukur meğerse m biberon agzi tikanmis iuide cekmistim ya nasıl oldiysa gelmedigi icin cekiyomus sipa yalanci emzik misali
Kefir aldim onuda icnedi dedi ondan bir csin bari yok bacim nat
Napcqm bilmiyorum pipet aodim oyun gibi icsin diye portakal suyibu iciyi baskabisi icmiyo bde su iste ama hosunq gitmedi pipet napcami sasirdim
Bigun az peknez koydum yne alnadi kahvaltısıni bi parmak sutle uslattigimla sutu aliyo oda az rabi yarim cwy bwrdahi bile degil
Yatmadan sutle muhallebi yapoyorum hi bardak icsin dite yok sutun tadını alinxa yemiyor
Kahvalyida pek sorum yasamazdik taki sitle islsrans kadsr
Ne marka sut aliyisun kuzim
Alise disarisi olsun kuzjm park olsun cocuk alisir elbet ama iste surekli yer degismek cok zor ama cok sukur bunada hicmi icmiyo sutu melisam ilk basta boyle cicibeyele denesen alisana kadar denesinmi hic
Suyla karistiriyirum hemde bayadan su azcik sut almiyo
Muzlu cilekli yaptim alnadi
Bi gece muzlu biskuvili yapip biberen koydum habite cwkiyo hi dedim aliyi hele sukur meğerse m biberon agzi tikanmis iuide cekmistim ya nasıl oldiysa gelmedigi icin cekiyomus sipa yalanci emzik misali
Kefir aldim onuda icnedi dedi ondan bir csin bari yok bacim nat
Napcqm bilmiyorum pipet aodim oyun gibi icsin diye portakal suyibu iciyi baskabisi icmiyo bde su iste ama hosunq gitmedi pipet napcami sasirdim
Bigun az peknez koydum yne alnadi kahvaltısıni bi parmak sutle uslattigimla sutu aliyo oda az rabi yarim cwy bwrdahi bile degil
Yatmadan sutle muhallebi yapoyorum hi bardak icsin dite yok sutun tadını alinxa yemiyor
Kahvalyida pek sorum yasamazdik taki sitle islsrans kadsr
Ne marka sut aliyisun kuzim
Vay sipa vayy bak nasilda biliyo isini ayirim yapiyo isin zor melisam ins alisir sut hem faydali hemde rahatlik mamayi insan vermek istemiyo vermesen ne icecek cok sjkur alisde olk yadirgamisti ama cok sukur simdi yemek verme sut ver ywterki biberonunu gorunce karni tok olsada ister sutu ben inek sutu aliyorum melisam istanbuldaykende aliyodum ama burdaki sutle alakasi yokmus onu anladim cok sukur haftada 10KILO ALIYORUZ HEM YOGURT HEM SUT iste
Hay maassallah n kilomuVay sipa vayy bak nasilda biliyo isini ayirim yapiyo isin zor melisam ins alisir sut hem faydali hemde rahatlik mamayi insan vermek istemiyo vermesen ne icecek cok sjkur alisde olk yadirgamisti ama cok sukur simdi yemek verme sut ver ywterki biberonunu gorunce karni tok olsada ister sutu ben inek sutu aliyorum melisam istanbuldaykende aliyodum ama burdaki sutle alakasi yokmus onu anladim cok sukur haftada 10KILO ALIYORUZ HEM YOGURT HEM SUT iste
Koltuk tepesinde duruyi sik sik
Orta sekbada tutunup tv izliyo
Ondan korkuyodum ck cokvsivri onun icinde ikeadan aldim bisiker yinede korkuyor dudunce feba düşüyor
Iate bende korkuyorum o cekmexekerden coj sert kaparsa diye alkah korusun
Er dikilmek istiyor onceden yere koyar gider mutfwkta yemegimi koyardim simdi cok qklim kaliyo tuvakete giderkeb bile
Buvgecee bi daha denwyim bakalim biskuv ve sutu
Ilitipicbe iki tane bisküvi ama sam yeter demi kuzum
Kahvatuyi bulamacmi veriyon hala
Ay gözüm korktu kis dusne yanma falan degimce allah korusun cocuklari kucuk hasarlarka atlatilsin
Gündüz uykulari duzeldi benimkininde uxun suredirde aksam onda yatiyo gunduzketi bi buçuk saatten iki sefer uyuyo ya aksam gece kaliyo oniki gubide biz yayiyoruz zati pestilimizi cikattiyo
Uzun süredir bole ne cinsel hayat kaldi ne birlikte film dizi izlemeler
Oh ohhhh iyiymisss tavuk inek ist nerde onlati gormek
Alis adapte olsun isyahi acilir iyice
Moonum ikimci cocukmu abaasaaa
Ben düşünmüyorum bacim sil badyan yine yadayamam sorunları zati bitmedi gitti disinin kaprisi inek sutunu israrla icmwyisi
Sanitim keci sutune baslicamm
Moonum sen ne kadar emzirdin fatihi senmi kestin nadil yaptin bacim
Bikac aydaha emzirip benfe kesme k istiyorum belki o zaman inek sutunu alir