• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Anlamadim kuzum baska sehremi çıktı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cikmadida canim 15 NE KADAR kesin belli olur dediler cikmisda olabilirmis aman iki ucu .. degnek oldu bizim is ev tutuldu orayada burayada kira veriliyo bir suru masraf elde tok babam gonderecek zaman alehimize ciksak eve yya tayinimiz oldu derlerse ordan nasil cikicaz hem maddi hem manevi zarar aliyle cok zor cikmasak iki eve kira ayrica depozito emlakci parasi of canimiz cok sikkin kuzum yaa

Ne bicim bi durum bu cnm ya.insan ne yapcagini sasirir.allah hayirlisin versin

Ne bicim bi durum bu cnm ya.insan ne yapcagini sasirir.allah hayirlisin versin

Aynen canim sacma sapan is hayirlisi artik bakalim ne olacak sikintilar bitmito ama vardir bundada bi hayir elbet sagolsin kuzim cumlemizin hakkinda hayirlisi olsun

Bugununu yüzdu suyu hurmetine hayra çıksın inşallah

Bugununu yüzdu suyu hurmetine hayra çıksın inşallah

Allah razi olsun kuzum benim bakalim ne olacak simdi kesin tasiniyoruz hafta ici ama olurki tayininiz oldu diye haber gelirse ordan bidaha yerlesemeden cikmak zorunda kalicaz ve bir suru para gidecek oy oy ev yonunden sansimiz olmadiki bu 3. Tasinmamiz

Kızlar hamilelik yolunda ilerleyip, bebişlerinizi kucaklarınıza alalı epey oldu sanırım, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Sanırım topik bi samimiyet ve bağımlılık yapıyo di mi ortak şeyleri aynı dönemde yaşayanlar için. Darısı bizim başımıza olsun, dualarınızı eksik etmeyin :)

Kızlar hamilelik yolunda ilerleyip, bebişlerinizi kucaklarınıza alalı epey oldu sanırım, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Sanırım topik bi samimiyet ve bağımlılık yapıyo di mi ortak şeyleri aynı dönemde yaşayanlar için. Darısı bizim başımıza olsun, dualarınızı eksik etmeyin :)

Aminnnn cnm evet yavrularimiz kocaman oldular rabbim.sizede nasip etsin insallah en kisa zamanda güzel haberlerinizi aliriz

Aminnnn cnm evet yavrularimiz kocaman oldular rabbim.sizede nasip etsin insallah en kisa zamanda güzel haberlerinizi aliriz

Amin inş. Tecrübeli annelerin yorumlarından da faydalanıyoruz. Tekir'imi saymazsak ilk olacak benimki Allahın izniyle. Her yerden bilgi ttoplayıp, değerlendiriyorum şimdi. Eksik olmayın inş :)

Her zaman sorabilirsiniz cnm kedinizmi varrrr

Evet canim cok sukur yavrilarumiz kocaman oldu olana kadar nerelerden gecmedikki neler yasamdikki rabbim nasio etti iyi kotu bir sekilde geldik bu zamana rabbim olmayanlarada nasip etsin hamilelerimize kolay saglikli dogum nasip etsin bebesin cinsiywti ne sormak istedigin olursa sorabilirsin canim burdayiz her daim:38:

Kizlar cok korktum hala korkuyla duruyorum cok kotu sallandik siz nasilsiniz nerdesiniz moo um aciksin kuzum sen ne yaptin:26:

Kizlar cok korktum hala korkuyla duruyorum cok kotu sallandik siz nasilsiniz nerdesiniz moo um aciksin kuzum sen ne yaptin:26:

Cnm yeni gordum benim tel evde otomatik baglaniyor o yuzden gormemistim. İyiyim allah korusun cumlemizi.

Kandilinz mübarek olsun canlarimmmm

Hayirli kandiler herkese rabbim bu mubarek gunde hakkimizda hayirlisini nasip etsin gorunur gorunmez butun kazalarlardan belalardan korusun sevdikleeimizin acisini yasatmasin evlatlarimizi hayirli kilsin saglik nasip etsin ins aminnnnnn :26:moonum cok sukur sallantilar devam etsede korkular bitmesede yasiyoruz bir sekilde Allahima emanetiz korkuyla yasmak cok zor tum gece birsey olursa ya uykuya dalarsam aliyi yanimdami yatorsam besigine koymasammi bintane tilki dolandi aklimda esimde geciydi yarinda taksimde yine bitmedi bitmiycek su gorevler bugunde misafirim vardi esimin ekip arkadasini iftara cagirdim esimle oruc tuttular bekar adam tum gun kosturmaca yetmezmis gibi alisin inanilmaz hircinligi ilk defa bu denli cildirdi surekli beni opme hLinde sarilma kucagimdan inmeme terslik isler yemekler yaa buldu beni simdinyaticaz kimseler yok ama herkese hayirli geceler diliyorum rabbime emanetiz:31:

Hayirli kandiler herkese rabbim bu mubarek gunde hakkimizda hayirlisini nasip etsin gorunur gorunmez butun kazalarlardan belalardan korusun sevdikleeimizin acisini yasatmasin evlatlarimizi hayirli kilsin saglik nasip etsin ins aminnnnnn :26:moonum cok sukur sallantilar devam etsede korkular bitmesede yasiyoruz bir sekilde Allahima emanetiz korkuyla yasmak cok zor tum gece birsey olursa ya uykuya dalarsam aliyi yanimdami yatorsam besigine koymasammi bintane tilki dolandi aklimda esimde geciydi yarinda taksimde yine bitmedi bitmiycek su gorevler bugunde misafirim vardi esimin ekip arkadasini iftara cagirdim esimle oruc tuttular bekar adam tum gun kosturmaca yetmezmis gibi alisin inanilmaz hircinligi ilk defa bu denli cildirdi surekli beni opme hLinde sarilma kucagimdan inmeme terslik isler yemekler yaa buldu beni simdinyaticaz kimseler yok ama herkese hayirli geceler diliyorum rabbime emanetiz:31:

Cnm fatihte 14 aylikken falan ayni alis gibi asiri duskunlesmisti bana bir hafta surdu gecti inan wc ye gidemedim gecer cnm .ne güzel sevap isledin allah kabul etsin ben oruc tutamadin ya cok üzüldüm

Cnm fatihte 14 aylikken falan ayni alis gibi asiri duskunlesmisti bana bir hafta surdu gecti inan wc ye gidemedim gecer cnm .ne güzel sevap isledin allah kabul etsin ben oruc tutamadin ya cok üzüldüm

Aynen canim wc bile gidemiyorum mumkun degil gecen banyoya gireuim dedim kiyamet kooru cikana kadar ne yaorigimi bilemedim zaten duskundu simdi iyice fena oldu saniye basi beni oluyo bi isle ilgilensem hemen kendini acj dirarak geliyo opuyoki gel al beni dun kucukluk alti aylik viseolarini izletiyorum aliye gordu oyuncaklarini hemen gitti oyuncaklarinin icinden onlari buldu fetirdi ana gosterjyo sipa herseyi anliyolarda islerine gelmeuince bi aglamadir gidiyo :27:bende tutamadim balim benim aslinda ben soyledkm esime turalim diye ben kalkamadim gece esimde gecedeydi arladasiyla niyetlenmisler ev kalkmis kaciyo ust uste cagurmiycaktim aslinda da dedim aman ne yapiyim tasinmayi oda biliyi bu cjma gunu nasipse evjmizde oluruz Allahim nasio kismet ederse:26:

Son düzenleme:
Moonum gunaydin kuzum birsey sorucam sana fatih oasamda alis kadarken huyu nasildi oaylasmayi severmiydi huysuzmuydu duygusalmiydi mesela alis esyalarini paylasmayi severdib dün ilk defa oynadigi arkadasiyla coxuk akdi toounu vermedi bu istesi o vermedi alide gicikliga toou alinca ona vermek disinda yere atti ysani oynamadi ama onada vermek istemedi normalde birileriyle oyanamayi cok sever verirde herseyjni ama cocuga gicik oldu sanirim birse diyolarki buyudukce kiskanclik baslar vermez daha kucik de i yuzden oyle sencede oylemdir birde cok duygusal mesela dusse disarda hemen donup kaliyo bi cocugu sevmeye kalkti gecen gun gek diyo aklinca cocjkda korktu geri cekilde agladi alide dudak bjktu hemen korktugundanmidir csninj yskrigimimi dusundu normalmidir sence hani uyaa yok gayet acik oynar kosar iletjsimi kurmaya calisir tanimadillarini gorse gerj cekilir tanihana kadar jnceler sonra acilir ama ayının ozelligimi daha degisicekmi huylari birse herseyi anliyi isine gelenleri hemen aninda dinliyo benden korkuyo yani hayir dediysem tabiz vermiyorum yasaksa yasak diye bildigi kuaralari var a bazen mesela pc diyelim faceden gorusmeye otursam babamalrla cildiriyo kendisi isrtiyo oturmak yuzjne gulerek tmm bak buuukbaba bak bilemm ne gibi cumleker kuriyorjm bazen oturtuyorum ama malum berseye aynj anda basinca gorusmekde zehir oluyo telefonu istiyo gorunce bunlar yari olur yari omamaz sekljnde devam ediyo ama en buyik derdimiz bardak istemesi yemekdeyken mama istemesi istemesi degik sorhn olan isriyo ama yemek icin degil oynamak icin dagitip heryeri batiriyo onun ke di tabagi catali var hani oturtul veroyorjm yeterki ye ogren diye ama o biskuvi disinda kraker disinda hemek yemkyo ben normal ogunde ben normal kasede uapiyorum ogumli onlari yiyk sikinti yol sma kendi basina yemez gecmi kaldi yemek icin ben comtandir veriyorjm eline yoksa zamani varmidir nasil alisicak bu esswk oglum cok oldu kusurums bakma :17:

Cnm gecici donem duzelir.korkma agresif olur o donemde ve şimdi kendi bafina buyruk olucaklar iki bucuk yasinavkadar özgürlükler ini ilan ederler bi bakima ergenlik gibi gecici bir donem iki bucuk yasina kadar surebikir sabir edeceksin.yemek disten dolayi istemez fatih yemi yeni catal kasik kullamiyor ancak kullanır yeni yeni cmm

Cnm gecici donem duzelir.korkma agresif olur o donemde ve şimdi kendi bafina buyruk olucaklar iki bucuk yasinavkadar özgürlükler ini ilan ederler bi bakima ergenlik gibi gecici bir donem iki bucuk yasina kadar surebikir sabir edeceksin.yemek disten dolayi istemez fatih yemi yeni catal kasik kullamiyor ancak kullanır yeni yeni cmm

Anladim canim sagolsi n peki birseyi istedifinde verilmemesi gereken birseyse ve cok aglarsa ya rimdan odjn vermememmi dogrusu agliyo mesela ilgilenmiyorum bakiyoki bana sokmjyo geliyo beni opuyoki barisalim diye bu onu daha agrasif yapmaz dimi

Tehlikeli biseyse onu ici verme çakma k gibi ama anlat niye vermediğini ilgisini baska yone cekmek lazim aglatmak yerine.canim

Back