• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Melisam kusuruma bakma canim okudimlarimi ancak kagama dank ediyo alisin uykusunu sormussun bende bilmiyorum ya dis yada bana alistigindan aklim almiyo gunduz sikinti yok ama gece fena gunduz uyuyo k3ndisi bazen yastigi getiriyo salla diye gecemiz felaket :31:kuzum adet oldunmu siz korunmuyonuzmu kiz korkuyonda ihtimalmi var korkmaya biz gibi psikolojik korkumu balim aman dikkat edin bak istemiyosaniz ben kaldiramam su acidan uykusuzluk tavann yapmisken asla yapamam :27::27:

Canlar tayinimiz cikmasi u senede burdayiz malesef cok uzgunum csnim sikki hayırlısı buymus ama is siki tisi var ne yapicaz bakalim rabbim buyuk hayirli bir kapi acar i s ev bakiyoruz tasinicaz bu hafta ici :26:

Cnm hakkimizda hayırlısı bumus demekki.rabbim esinim yardımcısı olsun sikmayin canınızı duzelir inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Istersen dua okuyalım düzelsin diye

Istersen dua okuyalım düzelsin diye

Sagolasin canim benim Allah razi olsun hakkimizda hayirlisi dedik demekki buymus ama sikintimiz gecer ins olur dua okuyaljm moonum iyi olur ama ben pazara yikanicam o zaman okuyabilirim xok tsk ederim Allah razi olsun bitanem:38:

Herkese selam

Moonum birsey sorucam sana seninde dogumdan sonra saclarin dokuldumu hala dokuluyomu benim fena baya azaldi saclarim neden olabilirki bi fikrin varmi

Cnm biz dukkanda sarimsakli sampuan satiyoz ondan kullamiyorum icine terebenti de koyuyom o sekilde azaldı sac dokulmem sende al dene bence .tavsiye ederim. Dokuluyordu benimdr sukur baya azaldı

Cnm biz dukkanda sarimsakli sampuan satiyoz ondan kullamiyorum icine terebenti de koyuyom o sekilde azaldı sac dokulmem sende al dene bence .tavsiye ederim. Dokuluyordu benimdr sukur baya azaldı

Moonum sizin dukkandan net uzerinden yapilabiliyomu tasinicaz tasinalim yerleselimde alayim ordan sanada uyarsa kuzum ise yarar ins bugun ev baktik yaein tutucaz isimiz zor aliyle bakalim nasil olacak:26:

Ben sana adresi yollarim cnm var int . Sitemiz.sen hele isin hallet o kolay

Elifim whatsupp varmi sende

Kizzz nerdesiniz

Elifim nasılsın umarim sıkıntı yoktur

Elifim nasılsın umarim sıkıntı yoktur

Moonum iyiyim canim benim ev toplama aliyle ugrasma kosturmaca micimi yere koyamiyorum inan arada bakiyorumda kimse gelmemis diye bende yazmiyorum sen nasilsin kuzum pasam nasil

Bende iyiyim kuzum cam sildim perdeleri yikadim ufaktan temizlik yapiyom sanada allah kolaylik versin zor ya cocukla

Bende iyiyim kuzum cam sildim perdeleri yikadim ufaktan temizlik yapiyom sanada allah kolaylik versin zor ya cocukla

Ohh canim sanada kolay gelsin temizkik gibisi yok vallaha ama yaoabilene cocukla baya bi geri kaldim zaman zaman simdide cok zor birde kaldik bekliuoruz tayin den cikmayanlara tekrar mesaj gelmis atamaniz yapildi diye bizimkide arastieiliyo sanirim bizimde cikmis nasol birsey bilmiyorum ama bugun haber gelecek elektriği falan üstümüze aldik bekliyoruz hahirlisi Allahtan ev rurilmusken nasol is bilmiyorum 300kisiyeesaj gelmis tekrardan bizde icindemiyiz aceo bi belli olaydi anacim:31:

Ohh canim sanada kolay gelsin temizkik gibisi yok vallaha ama yaoabilene cocukla baya bi geri kaldim zaman zaman simdide cok zor birde kaldik bekliuoruz tayin den cikmayanlara tekrar mesaj gelmis atamaniz yapildi diye bizimkide arastieiliyo sanirim bizimde cikmis nasol birsey bilmiyorum ama bugun haber gelecek elektriği falan üstümüze aldik bekliyoruz hahirlisi Allahtan ev rurilmusken nasol is bilmiyorum 300kisiyeesaj gelmis tekrardan bizde icindemiyiz aceo bi belli olaydi anacim:31:

Anlamadim kuzum baska sehremi çıktı

Back