• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

sağolsın kevserim Allah razı olsun seyi k yuruduk simdi geldik e ve olur ninde annelri günün kutlu olsun :38:ne yapıyo prensesim kocaman olmuştur bi resim yüklesek kuzum
Olmamii elifimmm kocaman oldu valla ya buyudulerr parka gittik simdi geldik eve resim yuklerimde cnm butun resimle esimin telefonunda ondan aliyim yuklerim sen napiyorsun alisiim nasil

Olmamii elifimmm kocaman oldu valla ya buyudulerr parka gittik simdi geldik eve resim yuklerimde cnm butun resimle esimin telefonunda ondan aliyim yuklerim sen napiyorsun alisiim nasil
Tmm canim olur alisimde iyi cok sukur teyzesi hala gece uykularimi sikintili onun disinda cok sukur cok iyiyiz :16:

Kızlar anneler gununuzu kutluyorum
Allah her isteyeni evlat sahibi yapsin insallahhhhhhh
Cok guzel bi duygu bu
Onceki seneler az aglamiyodum annelet gununu kimse buruk gecirmesin gozyaslari icin de insallahhhj
Bebeklerimizle daha daha nice güzel gunler giruruz nsallahh:16:

Kızlar anneler gununuzu kutluyorum
Allah her isteyeni evlat sahibi yapsin insallahhhhhhh
Cok guzel bi duygu bu
Onceki seneler az aglamiyodum annelet gununu kimse buruk gecirmesin gozyaslari icin de insallahhhj
Bebeklerimizle daha daha nice güzel gunler giruruz nsallahh:16:

Sagol canim seninde kutlu olsun az aglamadik evet cok sukur tarifi olmayan bi duygu rabbim herkese tattirsin nasip etsin ins

Herkese selam iyi hafta lar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın elifim nasilsin canim
Melisam kusuruma bakma canim kimse yok diye geziniyodum sonrada giremedim daha disardaydik iyi sayiliriz moralimiz bozuk esimin isinden dolayi canimiz sikkin sen nasilsin kuzum
Herkese selam iyi hafta lar

A.s moonum sagolsin nasolsin canim

Günaydın canlar

Hayırdır elifim be oldu

Hayırdır elifim be oldu

Is sikintisi monumm ekipler ilce emniyete bagkandi basta i komiser var takmis esime sebep ne bilmiyoeuz 3 haftadir yerini degistirdi ses etmedi esim esimi evden almaya bahanelerle gelmiyolardi arkadaslar esimin soforlugu yok diye senin soforlugunumu yapicaz ogrenmelisin yoksa seni surerler diye cikismislar sanki ne yapabilriz yok bilmiyo kullanmayi ehliyetide onlar istedi diye alamaz yani neyse gidiyodu ise falan ama sikintili konusmadan 14 saat gecermi geciriyodu bugunde ogrenmiski esim ademi eve alip birakmayin kendisi gelecwk koca yerde bi esim ee derdin ne dengesiz kim oluuosa adi esim geldiki sinirleri tepesinde devam ederse mudure cikacak ses etmwdik cumaya kadar gidersek rapor alicak dahada gitmeyecek ise yoksa mudure cikacak derdi neymis pisligin

Selam canlar nasilsiniz
Ben coj uykusuzum oyku sağolsun d n gece yardirdi yine onikide emzirmeye aldim almaz olaydim 4 e kadat bizi dikti ya sioa
Uyutuyoz yerine koyuyor uz kafayi dikiyo ayakta kolda herturlu salladı k
En eon aldim koynuma yattim sallaya sallaya bi uc saat uyuruk iste
Elektronik fim esinin bu s problemi ne uzuldum insallah tez zwmanda bu can sikici durum duzelir
Somadaki canlar a cok uzuldum sabah moral bozukluguyla başladı
Moonum sen nasilsin kuzum

Wlifim emzirmeyi sormussun dalgalanmalar halinde devam ediyorum
Bazen almak istemiyo gunde ikiye iniyo vazrn uc uste xok azaldi ama takmiyirim artik

Kwdilirse kesilsin bu seneyw yaklasti
Dogum gunu yaklasti kuxumun disarda yapmayo planliyorum gelwn cok olcak cunku bi 25 30 vardir evin ivineettirwmem onlara bajalim bi yer bulursak
Baska ne sirmustin kiz dur vakayim onceki sayfalara
Hımm ben hala adey olnafim teatte negatif ama karnimi bigirsenizz mübarek 7 aylik gibi sis hamile karni gibi ayni
Oylunun odasını ayirdik bikac haftadir kendi odadinda kuzum
Ayakta swlkamaya alisturitoeuz kollarim iflasa gidiyor artik
Alisin utkusu niye duzelmedi yaa
Allah allah kendi uuumuyomu hala süper dadiya bakıyorum karar veriyor alistircem diye yok cok kararlı deyilim herhal
Bole iste benden bu kadat sizlerde ne var ne yok kızlar
Azilat ne zaman başlar ckmaya oyku ust disini dortlucek dun ondan uykusu kaldi sipam

Selam kızlar elifim inşallah duzelir esinin is durumu gercekten zor yani kendini bilmez insanlar la ugrasmak zor

Soma yaktri bizi coook Üzgünüm ben

Slm canlar hepimizin basi sagoksun ben dun haberim yyoktu disardaydik gelincede izlemedim birsey sabah 6 da axtim ve aglamaya basladim rabbim sabir versin ne soyleyecek laf nede aciyi anlatacak mecal yok Allah rahmet eylesin :14::14::14::14:

Aynen elifim cok kotu yaa rabbim ailelerinin yardimcisi olsun

Melisam canim artik yasina geldi cok sukur emzirme boyuNca heran sutumuz kesilecek diye korkuyla yasadik gonul rahatiyla emzirwmedik oykumde kocaman oldu hey gidi gunler daha gecen sene gun sayiyoduk rabbim hayirli omurler versin i s yavrularimiza moonum canim benimde icim kan agliyo basim agriyo haberleri izledikce iligimde yasiyorum cok.buyuk aci cok:14:

Oyle mahvoldular off

Oyle mahvoldular off

:14::14::14:hele o ayakkabıları mi cikarayim diyen mahmut ciktimi onu kirtarin karisi hamile diyen ya ikiz kardesler birlikte dogdu birlikte oldu dedi ya ben agladikca alisim uzuluyo o uzdude agliyorum saniyo geliyo beni opuyo anne diyo Allahim cok buyuk aci taeiifide teselliside yok rabbim sabir versin cok zor cok :14::14:

Back