• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Fatihinde burnu akıyor kuzumun keyfi Yerinde ama maşallah ates falan yok nezle oldu sanırım inşallah cabik gecer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fatihinde burnu akıyor kuzumun keyfi Yerinde ama maşallah ates falan yok nezle oldu sanırım inşallah cabik gecer

geçmiş olsun moonum inş ilerlemez ateşi falan olmaz kuzmun:nazar:

Amin inşallah

Gunaydin cnm ya

Fatihi burnu akiyor duzelmedi gece de oksurdu birbiki kere dr goturcem ogleden sonra

Fatihi burnu akiyor duzelmedi gece de oksurdu birbiki kere dr goturcem ogleden sonra

Oyy kuzum benim gotur canin gotur ilac verir ilerlemeden gecer ins gecmis olsun yavrum benim gelince haber et doktordan emi

Gittim cnm nezle olmuş vitaminle gribi için surup verdi kan sayimi yapti cok ağladı yahu.sonuc temiz dedi ama kanda düşüklük var biraz dedi ferrit diye ilac verdi inşallah duzelir

Gittim cnm nezle olmuş vitaminle gribi için surup verdi kan sayimi yapti cok ağladı yahu.sonuc temiz dedi ama kanda düşüklük var biraz dedi ferrit diye ilac verdi inşallah duzelir

3 gün çeker canım ilaç kullansa bile çok geçmiş olsun sen kan ilacını veriyomuydun ona rağmenmi çıktı bizde bi baktırıcaz şu havalr düzelsinde doktora gidicez kontrolleri yapılsın kuzumun

Yok kesmistik cnm 5-6 aydir vermiyorum

Slm kzlar nasılsınız bakiyim
Telimin ana karti bozulmus bir haftadir tamirdeydi yenice yapildi
Bayadir giremiyidim ozledim sizi
Moonum gecmis olsun fatih paşam a
Elifim sen nasilsin alis nasil kuzum
Bi yaramazlık yoktir inşallah kızlar

Yok kesmistik cnm 5-6 aydir vermiyorum
Anladim canim bende pek duzenli verdigim sayilamaz alis icmedi 3 damla katiyodum yemeklerine ama kusuyidu bazen anlamiyodu onun icin baktiralim diyoruz pasam nasil bugun moonum daha iyidir ins:26:

A.s melisam hosgeldin bizde ozledik canim cok oldu bir araya gelemiyoruz sikinti yoktur ins oykucuk nasil iyimi prensesim yasina girecek annesi ne yapicaksiniz dogum gununde 6siydi dimi zamana bak yaa nasik geciyo uykusu nasil emiyomu hala melisam bizde uyku disinda sorunumuz yok cok sukur bazen evde bebek varmi onu bile hissetmiyorum cok sukur tabiki hala bana asiri duskun biberonunu emerken yatarken cenemle oynar eliyle cici cici yapar sever fistik alir babasiyla isi yoktur ama cok sukur cok bunaltmiyo eskiye nazaran ama uykumuz feci daha beter oldu ustten azisi cikti yani bi kismi patlamis biz altan beklerken usten patlatmis ondanmi bilmiyorum ama bence aliskanliktan cunku gece 3 kadar 10dk da bi uyanir 3den sonra sizar fitil vermeme ragmen yok sikintisi olsa etki etmezmi fitil aynisi oluyorum uykusuzluktan sinir hastasi oldum yeminle 15ay yaa hicmi duzene girmez nasil gecicek dun gece 12 de uyandik aglamakdan kafam kazan gibi 1 saat twlde esime agladim garibim oda benle agladi rapor alayim kalayim yaninda sen dinlen dedi annemi getirteyim dedi neye carw olacaksa:31:

Hoşgeldin melisam sagol tatlim oykucuk nasil inşallah iyisiniz

Elifim hareketli çocuk büyüdükçe satıyorlar bizinkide bu ara 1 den once yatmiyor.

A.s melisam hosgeldin bizde ozledik canim cok oldu bir araya gelemiyoruz sikinti yoktur ins oykucuk nasil iyimi prensesim yasina girecek annesi ne yapicaksiniz dogum gununde 6siydi dimi zamana bak yaa nasik geciyo uykusu nasil emiyomu hala melisam bizde uyku disinda sorunumuz yok cok sukur bazen evde bebek varmi onu bile hissetmiyorum cok sukur tabiki hala bana asiri duskun biberonunu emerken yatarken cenemle oynar eliyle cici cici yapar sever fistik alir babasiyla isi yoktur ama cok sukur cok bunaltmiyo eskiye nazaran ama uykumuz feci daha beter oldu ustten azisi cikti yani bi kismi patlamis biz altan beklerken usten patlatmis ondanmi bilmiyorum ama bence aliskanliktan cunku gece 3 kadar 10dk da bi uyanir 3den sonra sizar fitil vermeme ragmen yok sikintisi olsa etki etmezmi fitil aynisi oluyorum uykusuzluktan sinir hastasi oldum yeminle 15ay yaa hicmi duzene girmez nasil gecicek dun gece 12 de uyandik aglamakdan kafam kazan gibi 1 saat twlde esime agladim garibim oda benle agladi rapor alayim kalayim yaninda sen dinlen dedi annemi getirteyim dedi neye carw olacaksa:31:

Elifim hareketli çocuk büyüdükçe sapitiıyorlar bizinkide bu ara 1 den once yatmiyor.

Elifim hareketli çocuk büyüdükçe satıyorlar bizinkide bu ara 1 den once yatmiyor.

Moonum alusin uykuyaa gecmesi sikinti degil uyutsam gun icinde 2 kere uyur benim sikintim gece uykusu yani uyuyu uyku sirasinda kendini besigin icinde bastan bi basa kaldirip atiyo surekli saliyorum sallamasam uyanir yani derin uykusu yok gece uykusuna yatiriyorum yarom saat sonra uyanir neden boyle ne zaman artik yattigiyla kalicak emmiyodaki diyimki sik kalkmasi ondan karni tok alti temiz neden yani dis neden olsa fitil verdim etkisi olmazmi hic farkı olmadi birde gece en son saati 10 oda gec kalkmissa yoksa dahada erken yatrigi oluyo uyuduktan sonra cildiriyo cocuk iyaninca keyifli ama sikintimiz yok

Son düzenleme:
canlar anneler gününüz kutlu olsun rabbim bizleri evlatlarımızın başından eksik etmesin onalrın acısını göstermesin rabbim olmayan herkese bu duyguyu tattırsın iyiki varlar her türlü zorluğa rağmen can onalr şükürler olsun rabbime

canlar anneler gününüz kutlu olsun rabbim bizleri evlatlarımızın başından eksik etmesin onalrın acısını göstermesin rabbim olmayan herkese bu duyguyu tattırsın iyiki varlar her türlü zorluğa rağmen can onalr şükürler olsun rabbime
amin elifimm amin seninde ve bütün annerler günü kutlu olsu:16:

Son düzenleme:
Anneler gününuz kutlu olsun canlarim

Back