• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Findik hoşgeldin tatlım basin Sağolsun .rabbim en kisa zamanda bir evlat nSip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebis icin sogan kurunu arastir cnm

Findigim hosgeldin basiniz sag olsun rabbim geride kalanlara sabir ve saglikli omurler versin uzuldum kayknvalideni tanimazdim ama sevdiginizden dolayi bende bilirdim esininde senonde basiniz sagolsun dayinla benim babin halasinin oglu ayni yastaymis oda kanserden vefat etti Allah rahmet eylwsin canim hersey biz insanlar icin rabbim sirali olum ve gecinden nasip etsin hep derim annemi kaybettim ama cocuktum idrak edemedim ama simdi deli gibi korkuyorum rabbim sevdiklwrimizin acılarını yasatmasin Aminnnnnn:14:toparladiginiza sevindim rabbim.birdaha yasatmasin kuzum bizlar iyiyiz ugrasiyoruz bebislerle baksana iyice dagildik bu sipalar yuzunden canim o konuda benim pek bi fikrim yok ama bal corak otunu duymustum bi arastirayim etkili yollari nelermis neler gerekliymis ben sana yazarim ozelden bilgisi olanlarda verir zaten gerekli bilgileri canim rabbim gonlune gore nasip etsin ins zamanini bekliyo senin kuzucikda hayirlisiyla gelsin ins gel bundan sonra emi bekleriz kuzum

sağol cnm benim artık gelirim nşalaahhhh..aliş bey nasılll büyümüştür şimdiii
:21::21::21::21::21::21::21::21:

Findik hoşgeldin tatlım basin Sağolsun .rabbim en kisa zamanda bir evlat nSip etsin

sağol cnm benimmm fatih bey nasıllar büyüdü inşallahhhh

Günaydın kislat ne var ne yokk
Annem bizdeydi biliyisunuz gelemedim oyku hasyalandi on dokuz nisandan beri rahatsız bi iyilesrmedi oksuruk var kac gndur iki kere acillik oldu bi izmitte ayesyen bide grip hiriltiya cevirdi ondan iki disi birden patladi agir geldi kuzuma
Dedemi uc gun once kaybettik annem memleket e gitti sok içindeyiz hala adqm cagiz iyiydi kalpten gitti:43:
Bi dedem kalmisyi oda gitti:((
Sizlet nasılsın iz dun gircektim ya 12 de 20 e kadat elektrik yoktu nette yok kti tabi

Selam kızlar
A.S moonum naıslsın

sağol cnm benim artık gelirim nşalaahhhh..aliş bey nasılll büyümüştür şimdiii
:21::21::21::21::21::21::21::21:

sağol cnm benimmm fatih bey nasıllar büyüdü inşallahhhh
fındıgım gel canım özletiyosunuz kendinizi en azındna haberdar edin :38:büyüdü yaa teyzesi 15 aylık olucaz 3de nasipse :16:
Annem bizdeydi biliyisunuz gelemedim oyku hasyalandi on dokuz nisandan beri rahatsız bi iyilesrmedi oksuruk var kac gndur iki kere acillik oldu bi izmitte ayesyen bide grip hiriltiya cevirdi ondan iki disi birden patladi agir geldi kuzuma
Dedemi uc gun once kaybettik annem memleket e gitti sok içindeyiz hala adqm cagiz iyiydi kalpten gitti:43:
Sizlet nasılsın iz dun gircektim ya 12 de 20 e kadat elektrik yoktu nette yok kti tabi

melisam basınız sağolsun kuzum Allah rahmet eylesin rabbim baska acı yasatmasın kuzum :26::26:minnoşum hala iyileşmedimi bu havalar daha beter ediyo işte sıcak diye salıyoz kendimizi ama bi sıcak bi soğuk feleğimiz şaşıyo vallaha ben iyiyim melisma alişim uyuyo ama heran uyanablir biraz bakınayım dedim sen nasılsın

Basiniz sagolsun kuzum. Allah size uzun omur versin. Iyi insanlar aniden gider bwnim dwdemde oyle gitti dag gibi adam allah sabir versin .dedwm gideli 7 yil oldu yeri dolmadi.oykuyede gecmis olsunnnn

Elifimnnn nasılsın

Findikcimmm büyüdü tabi albümden bakabilirsin

Elifimnnn nasılsın

İyiyim canim benim sen nasilsin alisimle ugrasiyorum dun aksam misafirim vardi esimin arkadasini davet etrim esime sipriz olsjn diye manti yapiyodum aklima geldi gorevden geliyolardi bekar adam esimlede cok iyiler dedim al gel bi sevindi cocuk cokda seviyomus mennun kaldi dua etti esimede iyi oldu degisiklik oldu adam evden isee isten eve mac falan yaotilar esimi oyle gorunce mutlu oldum alisden sonra pek aktif hayatimiz kalmadi zamanla oturuyo daha yeni yeni:26:

İyiyim canim benim sen nasilsin alisimle ugrasiyorum dun aksam misafirim vardi esimin arkadasini davet etrim esime sipriz olsjn diye manti yapiyodum aklima geldi gorevden geliyolardi bekar adam esimlede cok iyiler dedim al gel bi sevindi cocuk cokda seviyomus mennun kaldi dua etti esimede iyi oldu degisiklik oldu adam evden isee isten eve mac falan yaotilar esimi oyle gorunce mutlu oldum alisden sonra pek aktif hayatimiz kalmadi zamanla oturuyo daha yeni yeni:26:

Iyi cnm sizede değişiklik olmuş aynen çocuklar oldunu dunya onların etrafında dönüyor

slm kızlar kandiliniz mübarek olsun tüm dualrınız kabul olsun giremedim hiç işlerim vardı sorna parka çıktık alişimle markete git gel drken ancak eşim görevli taskimde cevikte gece 2de gittiler bu biteydi bugünde hayırlısıyla :26:

Iyi cnm sizede değişiklik olmuş aynen çocuklar oldunu dunya onların etrafında dönüyor

aynen canım canları sağolsun biz istedik bu akdar ağır oldugunu bilemden istedik ama onlar günahsız dünyadan habersizler yeterki iyi olsunlar biz onalr için varız

slm kızlar kandiliniz mübarek olsun tüm dualrınız kabul olsun giremedim hiç işlerim vardı sorna parka çıktık alişimle markete git gel drken ancak eşim görevli taskimde cevikte gece 2de gittiler bu biteydi bugünde hayırlısıyla :26:

aynen canım canları sağolsun biz istedik bu akdar ağır oldugunu bilemden istedik ama onlar günahsız dünyadan habersizler yeterki iyi olsunlar biz onalr için varız

Allah esine kolaylik versin kuzun.yavrularimiz herseryimiz

Herkesin kandili mubarek olsun kalpleriniz nur cebiniz para eviniz şen olsun inşallah

Allah esine kolaylik versin kuzun.yavrularimiz herseryimiz

Herkesin kandili mubarek olsun kalpleriniz nur cebiniz para eviniz şen olsun inşallah

Aminnn canım benim amin eşime ve tüm polislerimize rabbime emnaet halkmızda hepimizde :38:nasılsın bidenem paşam naısl

İyiyim cnm

Bende orucum bi basim ağrıyor ki sorma:(

Tum güvenlik guclerini korusun rabbim

Fatih bu ara cozuttu gec yatiyor 1 de .simdide ogle uykusuna yatiyot sen dusun artik:-)

Fatih bu ara cozuttu gec yatiyor 1 de .simdide ogle uykusuna yatiyot sen dusun artik:-)

Allah kabul etsin canım ne güzel tutuyosun ben bu ramazan ne edicem bilmiyorum aliş çok erken kalkıyo akaşama kadar yemeyi gçtim suyu Allahım kolaylık versin :26:neden öyle oldu moonum diş sıkıntısımı var kuzumun

Son azi dış leri cikicak snrm

Back