Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim okudum duani hakkini helal et lutfwn benim kosusturmam fazla inanki aylardir ilk defa kurani kerimi aldim elime sen vesile oldun Allah razi olsum Allah kabul etsin rabbim sanada tum isteyenlerede hayirli saglikli evlat nasip etsin AMIN
Canim benim gunaydin gecikmis olaraktan kusuruma bakma ben kimse yok diye ciktim balim nasilsin ben cok yorgunum sabahtan beri isim yemeklerim derken 2 saatirde alisimle parktaydik bir saat yueudum 1 saatde alis oynadi kaydi geldik uykuya dustu hemen sipam sen nasilsin kuzim pasam nasilGünaydın tatlim elifim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Helal olsun canim asil sen hakkini helal et boyle biseye vesile olduysam ne mutlu bana
Günaydın kizlar gecmisr bakamadım umarim hersey yolundadir
Annem geldu biraz bizde kaldi k sonra kardeşim e gittik ordan dugun daha takinri teyzemin oglunun dugunu vardi Adapazarı'nda
Gittugumiz gun cuma günü hava kituydu yaa oykuyu usuttuk gece birde acillere guttik ateaten
Grip olmus on diste zorluyi cikmak icintam dun iyilesti diyordum ogpen disari cikyik kalin kabaniyla uyuya kalmis su gibi ter
Fark edinc e ustunu degusturdim yaa okduruk burun akintisi başladı offff su cicuk hadta olunca sinir oluyorum yaa
Sen nadilsin elifim kafina niyevsinirlendin bacim
KizlR bu ara evde durmuyor um gelemiyorum umarim hepiniz iyisiniz dir
Sen Napiyon
Aynen canim yaa omur boyi bitmeyecek bizim omrumuz bitecek ama sorunlar bitmeyecek yetrki cankaei sagolsun da olsun ne yapalimElifim yavrular büyüdükçe zapdedtmesi zor