Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olduu dunya kötü yavrularimiz SAVUNMASIZ allahimmmmm aen onlari koru birde hayvanciklarida koru iki ayakli canavarlardan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok moonum belli olmadi ayin 3de belli olacak hayirlisiyla bakalim nasibimiz neresi heyecan ve merak doluyuzTayin olayı belli oldumu elifim
Canim simdi yetistirmek cok zor yasasi onu bunu gectim anne babaya cok buyuk aorumluluk dusuyo inanirmisin birak oyle psikopatlari surda sitede cikiyoruzda alisimle daha ilkokula giden cocuklardan duydugum kufuru oturma sekilleei rahayliklari kizlar olsun erkwkler olsun kizlarda bile okumak deggil sirf adi okul olanlar var yani cevre kotu yetistirmek zor ne kadar verirsen ver cocugundada olucak olmasi icinde bizim altyapisini cok saglam atmamiz lazim cok zor dusundukce korkuyprum simdi sikayet ediyoruz yaa ay su bu diye keske hep boyle kalsalar gozumuzun onunde olsalar elimizin altinda zarar gelmese yavrularimiza sokakta olan cocuklar gordukce bana durma ikinciyi yap diyenlere kizkyorum yapmak kolay dogurmak kolay ama bakamayip da disari salmak mi dogrusu bendemi yanlis dusunceler onlardami bilmiyorum alisim olmadan ne kadarda tozpembe dusunmusum herseyi bosuna diyolar cocugun olmadan anlayamazsin diye benim babam kardesim 2 sene sonra universiteyo kazanirsa onunla gidicek orda ev tutucak ve onunla birlikte olucak birakmam ben diyyo golgemi hissetmek zorunda diyo haklida muge anlida koca delikanli ikizleri izlemistim olu bulundular nasil bir aci Allahim kimseye evlat acisi yasatmasin sevdiklerinin acisini yasatmasin AminnnTurkiyede cocuk istismari nda tc ikincimis
Canim simdi yetistirmek cok zor yasasi onu bunu gectim anne babaya cok buyuk aorumluluk dusuyo inanirmisin birak oyle psikopatlari surda sitede cikiyoruzda alisimle daha ilkokula giden cocuklardan duydugum kufuru oturma sekilleei rahayliklari kizlar olsun erkwkler olsun kizlarda bile okumak deggil sirf adi okul olanlar var yani cevre kotu yetistirmek zor ne kadar verirsen ver cocugundada olucak olmasi icinde bizim altyapisini cok saglam atmamiz lazim cok zor dusundukce korkuyprum simdi sikayet ediyoruz yaa ay su bu diye keske hep boyle kalsalar gozumuzun onunde olsalar elimizin altinda zarar gelmese yavrularimiza sokakta olan cocuklar gordukce bana durma ikinciyi yap diyenlere kizkyorum yapmak kolay dogurmak kolay ama bakamayip da disari salmak mi dogrusu bendemi yanlis dusunceler onlardami bilmiyorum alisim olmadan ne kadarda tozpembe dusunmusum herseyi bosuna diyolar cocugun olmadan anlayamazsin diye benim babam kardesim 2 sene sonra universiteyo kazanirsa onunla gidicek orda ev tutucak ve onunla birlikte olucak birakmam ben diyyo golgemi hissetmek zorunda diyo haklida muge anlida koca delikanli ikizleri izlemistim olu bulundular nasil bir aci Allahim kimseye evlat acisi yasatmasin sevdiklerinin acisini yasatmasin Aminnn
Elifim sifirini iste bizde ayni sekil laptop aldık sikinti yapti sifirini verdiler
Bende oyle dedik ama diretirlermi ne yaparlar bakicaz adama guvendik biz esim hemen götürmüş du almadi kullan dedi garnti verdi almak zorunda simdi ama pazartesi belli olacsk
Evet cnm zor ki zor biz simdi ev alabiliriz diyorum site olsun guvenlik olsun ne bilim ya sirf fatih buyucek oyun isticek en azindan site ici oynar diye düşünüyorum kismet
Canim malesef cok yuksek burda bizim sitede 200de var oturdumuz yeri 175e satti e ici boz ama yaptirmasi mutfagi herseyi cok masraf isityo hayirkisi moonum nasipde varsa nerei ise gelir zamani olur ywtwrki hayirlisi olsunHayırlı si artik kuzum ev fiyatları cok yüksek kısmet artik
merhaba kızlar nasılsınız
beni soracak olursanız çoookkk acı günlr geçirdik.çok sevdiğim dayımı (50) yaşında kanserden kaybetik hastalığını öğrenip kaybetmemiz sadece 18 gün...
hemen akabinde 26 gün sonra kayınvalidemi kaybettilk çok yıkıldık eşimle beraber bilirsiniz kayınvalidemi çok severdim.Ama eşimi cabuk toparladım bu arada tek güzel haber ablamın kızı doğdu.dayımın vefatından 1 hafta sonra kayınvalidemden 20 gün önce hiç sevinememiştik.tam 2 ay oldu yaşanılanlar.eşimle tatile çıktık daha iyiyiz atlattık gibi...
veeeeeeeeeeeeeeeee ben yaşanılan bütün sıkkıntılardan dolayı yumurta gelişimin zayıfladı klomen bile fayda etmedi.haziran ayında yumurta geliştirici iğne yapacakmış bugün adetimin son günü 2.günü başladım bal tarcın çörekotu bakalım ne olacak..başlka neler öneebilirsiniz bana 3,5 yıl oldu artık bende anne olmak istiyorum..son bir yıl hep kayınvalideme gittim sabah gittim gece döndüm psikolojim alt üst olmuştu.artık çocuğum olsun stıyorummmm ne yapmama lazım lütfen yardımcı olunnn...
umarım hepiniz iyisinizdir hiç sıkıntı yokturrr inşallahhhhh:2::44: