• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Merhaba anneler, anne adayları ve benim gibi bebek özlemi çekenler.Ben çoook uzun zamandır buralara uğrayamıyordum.Sizleri hikayemden biraz bahsediyim 2 ay sonra evliliğimde 2. yılım dolacak.1 sene önce hashimato tiroidi teşhisi kondu ve aynı zamanda pko hastasıyım.28 yaşındayım ve artık anne olmak istiyorum.En son gittiğim kadın doğum doktoru hashimato hastalarının doğal yolla gebe kalmasının biraz zor olduğunu söyledi.Biz bir ay daha bekleyelim aşılama yada tüp bebek yollarına baş vuralım dedik.Sizlerden bir yardım rica ediyorum.Bebek sahibi olmak için 500 yasin okuyalım sana dedi çevremdeki insanlar.Herkes sadece bir defa okuyabiliyor.Allah rızası için sizlerdende yasin okuyabilcek arkadaşlar var mıdır? Okuyandanda okumayandanda allah razı olsun.Okuyabilecek arkadaşlar okurum diye belirtirlerse sevinirim. Allah bana ve benim gibi evlat özlemi çekenlere en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.

Canim bende okurum ama yarin yikanicam reglim yeni bitti haber edeejm Allahim saglikli hayirli evlat nasip etsin sanada herkesede Amin

Gunaydin canlar alis uyudu bu ara biberin agzini cignemek ve yirtmak modunda dislerden bende emzik verdim aldi oyle koydum yatagina atmazsa ins belki rahatlariz biraz :26:moonum nasilsin canim gunaydin

Gunaydin canlar alis uyudu bu ara biberin agzini cignemek ve yirtmak modunda dislerden bende emzik verdim aldi oyle koydum yatagina atmazsa ins belki rahatlariz biraz :26:moonum nasilsin canim gunaydin

Günaydın cnm ne olsun ya fatihi ogle uykysuna yatiriyorum kalkinca arkadaşa gitcem ameliyat olmus rahimden biz daha yeni rahatladı k disten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah kolaylik versin elifim

Hayırlı cumalar

Merhaba anneler, anne adayları ve benim gibi bebek özlemi çekenler.Ben çoook uzun zamandır buralara uğrayamıyordum.Sizleri hikayemden biraz bahsediyim 2 ay sonra evliliğimde 2. yılım dolacak.1 sene önce hashimato tiroidi teşhisi kondu ve aynı zamanda pko hastasıyım.28 yaşındayım ve artık anne olmak istiyorum.En son gittiğim kadın doğum doktoru hashimato hastalarının doğal yolla gebe kalmasının biraz zor olduğunu söyledi.Biz bir ay daha bekleyelim aşılama yada tüp bebek yollarına baş vuralım dedik.Sizlerden bir yardım rica ediyorum.Bebek sahibi olmak için 500 yasin okuyalım sana dedi çevremdeki insanlar.Herkes sadece bir defa okuyabiliyor.Allah rızası için sizlerdende yasin okuyabilcek arkadaşlar var mıdır? Okuyandanda okumayandanda allah razı olsun.Okuyabilecek arkadaşlar okurum diye belirtirlerse sevinirim. Allah bana ve benim gibi evlat özlemi çekenlere en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.

Okudum allah kabil etsin inşallah

Moonumarkadasina gecmis olsun canim nasil gordunuzmu durumu Allah sifasini versin canim disleriniz tamamladinmi kac disiniz oldu bizim daha dort dis drdude kapida ama cok zor malesef birde moonum gece uykuda emiyomu fatihpasam alis gecede iki biberon sut icerdi simdi icmiyo deswmki disten ama ginduz su olsun meyve suyi olsub fahatca iciyo gece yatarken yedigiyle sabah ediyo normalmi sence

Iyi şükür arkadaş. Toplamis kendini cnm.son azilar kaldi fatihin .iştahsızlık olue diste normal. Gece emer farih bir yada iki kere azda sabah emiyor.

Normal sut icmiyo cnm cilekli biraz icer

Iyi şükür arkadaş. Toplamis kendini cnm.son azilar kaldi fatihin .iştahsızlık olue diste normal. Gece emer farih bir yada iki kere azda sabah emiyor.

Anladim canim rabbim iyilik versin yaa alide gece bazen iciyo bazen yarim kiloya yakin sutu bitirdigi olurdu simdi icmiyo ama gunduz ver icer yani gece sikinti acaba acikmiyomu diyorum anlamiyorum 9 10 arasi yiyo en gec onunla sabah 7 ediyo nasil dayaniyo ki

Iyiym cnm kahvalti fasli baslicak kosturmnacaaaa sen nasılsın cnm normal bacim benimki aliskanliktan iciyor bagimli memeye yoksa artik içme me leri gece daha iyi gunduz içsinde one mli degil

Iyiym cnm kahvalti fasli baslicak kosturmnacaaaa sen nasılsın cnm normal bacim benimki aliskanliktan iciyor bagimli memeye yoksa artik içme me leri gece daha iyi gunduz içsinde one mli degil

Anladim canim alis normalde icerdi birden kesince o yizden endiselendim dun gece icti ama uyandi oturduk oyle icti uykuda icmiyo uyanikken iciyo sipam keyfi ne zaman isterse demekki bende ugrasiyorum moonum vallaha bu atalar cok sukur rahatim alis cok gizel laftan anliyo yormuyo beni eskisi gibi dise ragmen sadece uykusuzluk ama onunda elinde degil iste surekli parmahimi isriyo kulagina goturuyo ovusturuyo yavrim zorundan iste:26:

tamam canım allah razı olsun şimdiden teşekkürler

Canim kusuruma bakma dun okuyamadim inanki cok kosturdum esim gidecegi icin cok yogundum ama bugun bi isim yok esimde evde oglusu koyup okurum uyittugum zaman sabah oda yuruyuse gidiyorum ama bugun mutlaka okuyup haber edicem gorusmek uzere:38:

Canim kusuruma bakma dun okuyamadim inanki cok kosturdum esim gidecegi icin cok yogundum ama bugun bi isim yok esimde evde oglusu koyup okurum uyittugum zaman sabah oda yuruyuse gidiyorum ama bugun mutlaka okuyup haber edicem gorusmek uzere:38:

tamam canım sorun değil,sen haber verince ben eklerim listeye

tamam canım sorun değil,sen haber verince ben eklerim listeye

Canim okudum duani hakkini helal et lutfwn benim kosusturmam fazla inanki aylardir ilk defa kurani kerimi aldim elime sen vesile oldun Allah razi olsum Allah kabul etsin rabbim sanada tum isteyenlerede hayirli saglikli evlat nasip etsin AMIN

Back