Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Günaydın tatlim elifim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim okudum duani hakkini helal et lutfwn benim kosusturmam fazla inanki aylardir ilk defa kurani kerimi aldim elime sen vesile oldun Allah razi olsum Allah kabul etsin rabbim sanada tum isteyenlerede hayirli saglikli evlat nasip etsin AMIN

Helal olsun canim asil sen hakkini helal et boyle biseye vesile olduysam ne mutlu bana

Günaydın tatlim elifim

Canim benim gunaydin gecikmis olaraktan kusuruma bakma ben kimse yok diye ciktim balim nasilsin ben cok yorgunum sabahtan beri isim yemeklerim derken 2 saatirde alisimle parktaydik bir saat yueudum 1 saatde alis oynadi kaydi geldik uykuya dustu hemen sipam sen nasilsin kuzim pasam nasil

Nerdesniz canlar alisimle parktan gwldik hergun cikiyoruz cok mutlu oluyo ama ben bugin cok sinirlendim bayanin birine aldim alisi geldim sinirimdenuyutiyorum simdi 5 kadar uyusunda hiysuluk etmesin sonra bende pogaca yapicam

Günaydın kizlar gecmisr bakamadım umarim hersey yolundadir
Annem geldu biraz bizde kaldi k sonra kardeşim e gittik ordan dugun daha takinri teyzemin oglunun dugunu vardi Adapazarı'nda
Gittugumiz gun cuma günü hava kituydu yaa oykuyu usuttuk gece birde acillere guttik ateaten
Grip olmus on diste zorluyi cikmak icintam dun iyilesti diyordum ogpen disari cikyik kalin kabaniyla uyuya kalmis su gibi ter
Fark edinc e ustunu degusturdim yaa okduruk burun akintisi başladı offff su cicuk hadta olunca sinir oluyorum yaa
Sen nadilsin elifim kafina niyevsinirlendin bacim

Melisam cok gecmis olsun kuzum simdi nasil yaa normal halleri bile dis yizinden zor birde hasta olunca kuzucuklar daha beter oluyolar yaz geldi artik dahada birsey olmaz Allahin izniyle bende kadina cocuguna sahip cikmiyo diye sinir oldum melisam alisin elinde ne varsa daliyo alise birakmiyo ki alis normalde oyincaklarini verir paylaşır ama o gun alisde gicik oldu vermek istemedi e ben ortayi buldum coxuk neticede ona asla lafim yok bazen alide gidiyo dikkatini cekene ama ben ablasi bi baksinmi diyorum verirse eger bakip tsk edip veriyoruz vermiyosa aliyorum aliyi kadin orda yeni dogum yapmis 3 aylik falan oglu kucaginda kizida 3 yasinda yoktur yani cikiyo kaydiraga ben tutuyorum donupde bakmiyo dellendim yaa ter icinde kaldim bi aliye bi kiza bakmaktan kadin rahaysizlikda duymuyo ki hadi ondan gectim ya birsey olursa diye umurunda degil sanki amann boyle iste melisam alisim rahatsiz oldu vermek istemesi oda 3 oyincaginida aldi kucakladi eve goturuyo birde minnos birsey ki insan bakmaya kiyamiyo diyorum ki iki coxuklu olmak boyle birsey olsa gerek ikiside coxuk anlamiyo o istiyo o istiyo aman gittt cile resmen bizimde tayinimiz belli olacak 9 gune melisam bir yandan ev bakiyoruz bir yandan da gidersek diye toplanma hazirligi dusunuyoruz hayirlisiyla bi belli olsa:26:

Herkese selam

KizlR bu ara evde durmuyor um gelemiyorum umarim hepiniz iyisiniz dir

KizlR bu ara evde durmuyor um gelemiyorum umarim hepiniz iyisiniz dir

A.s moonum yaz geldi duramiyoruz ki kuzum biz dursak bebisler durmiyo iyiyiz cok sukur sen nasilsin kuzim bi yaramazlik yok canim benim

Aynen

Elifim napıyım simdi fatihi yatircam eşinmi bekliyom daha gelmedi

Sen Napiyon

Sen Napiyon

Ne yapiyim moonum alisle kosturmacalara devam buyudu sipam anliyo artik cogu seyi soz turuyo olmasi biraz rahaylatiyo beni ama degisik ne gorurse istiyo heveso gwcwne kadar bi oncelemesi varki bucurun o biraz zorlastiriyo disardada oyle izin vermiyorum veremedigim seyler oliyo o zamanda daha ilgisini cekiyo surwkli yeni seyler cikiyo

Herkese merhabalar

Elifim yavrular büyüdükçe zapdedtmesi zor

Elifim yavrular büyüdükçe zapdedtmesi zor

Aynen canim yaa omur boyi bitmeyecek bizim omrumuz bitecek ama sorunlar bitmeyecek yetrki cankaei sagolsun da olsun ne yapalim

Aynen cnm ya benimde dünden beri cin lerim tepemde bi haber okudum afganistanda fakie erkek cocuklarini ariyolar mis 6 yaşından sonra kocek lik yaptırıp 18 yasindan sonra erkeklerle fuhuş a zorluyorlarmis ve bu gelwnekmis yaa ne biçim gelenek dunden beri asabim cooook bozuk nefret ediyorum cocuklara yapılanlara ya nasil bir dünya ya eabbim tum evlatları yavruları korusun din dil irk farketmez.

Insanlik ölmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…