Merhaba anneler, anne adayları ve benim gibi bebek özlemi çekenler.Ben çoook uzun zamandır buralara uğrayamıyordum.Sizleri hikayemden biraz bahsediyim 2 ay sonra evliliğimde 2. yılım dolacak.1 sene önce hashimato tiroidi teşhisi kondu ve aynı zamanda pko hastasıyım.28 yaşındayım ve artık anne olmak istiyorum.En son gittiğim kadın doğum doktoru hashimato hastalarının doğal yolla gebe kalmasının biraz zor olduğunu söyledi.Biz bir ay daha bekleyelim aşılama yada tüp bebek yollarına baş vuralım dedik.Sizlerden bir yardım rica ediyorum.Bebek sahibi olmak için 500 yasin okuyalım sana dedi çevremdeki insanlar.Herkes sadece bir defa okuyabiliyor.Allah rızası için sizlerdende yasin okuyabilcek arkadaşlar var mıdır? Okuyandanda okumayandanda allah razı olsun.Okuyabilecek arkadaşlar okurum diye belirtirlerse sevinirim. Allah bana ve benim gibi evlat özlemi çekenlere en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.
Gunaydin canlar alis uyudu bu ara biberin agzini cignemek ve yirtmak modunda dislerden bende emzik verdim aldi oyle koydum yatagina atmazsa ins belki rahatlariz biraz :26:moonum nasilsin canim gunaydin
Merhaba anneler, anne adayları ve benim gibi bebek özlemi çekenler.Ben çoook uzun zamandır buralara uğrayamıyordum.Sizleri hikayemden biraz bahsediyim 2 ay sonra evliliğimde 2. yılım dolacak.1 sene önce hashimato tiroidi teşhisi kondu ve aynı zamanda pko hastasıyım.28 yaşındayım ve artık anne olmak istiyorum.En son gittiğim kadın doğum doktoru hashimato hastalarının doğal yolla gebe kalmasının biraz zor olduğunu söyledi.Biz bir ay daha bekleyelim aşılama yada tüp bebek yollarına baş vuralım dedik.Sizlerden bir yardım rica ediyorum.Bebek sahibi olmak için 500 yasin okuyalım sana dedi çevremdeki insanlar.Herkes sadece bir defa okuyabiliyor.Allah rızası için sizlerdende yasin okuyabilcek arkadaşlar var mıdır? Okuyandanda okumayandanda allah razı olsun.Okuyabilecek arkadaşlar okurum diye belirtirlerse sevinirim. Allah bana ve benim gibi evlat özlemi çekenlere en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.
Cnm allah sifa versin ben okurum bugun 1 tane inşallah en kisa zamanda rabbim evlart nasip eder
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam canım allah razı olsun şimdiden teşekkürlerCanim bende okurum ama yarin yikanicam reglim yeni bitti haber edeejm Allahim saglikli hayirli evlat nasip etsin sanada herkesede Amin
tamam canım allah razı olsun şimdiden teşekkürler
Iyi şükür arkadaş. Toplamis kendini cnm.son azilar kaldi fatihin .iştahsızlık olue diste normal. Gece emer farih bir yada iki kere azda sabah emiyor.
Iyiym cnm kahvalti fasli baslicak kosturmnacaaaa sen nasılsın cnm normal bacim benimki aliskanliktan iciyor bagimli memeye yoksa artik içme me leri gece daha iyi gunduz içsinde one mli degil
tamam canım allah razı olsun şimdiden teşekkürler
Canim kusuruma bakma dun okuyamadim inanki cok kosturdum esim gidecegi icin cok yogundum ama bugun bi isim yok esimde evde oglusu koyup okurum uyittugum zaman sabah oda yuruyuse gidiyorum ama bugun mutlaka okuyup haber edicem gorusmek uzere
tamam canım sorun değil,sen haber verince ben eklerim listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?