Tmm askim yaziriyorum bendeElifcik pkuyabilirsen sende ismini uazdirt cmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Elim m gexmis olsun kuzum ilac kullaniyon dmiucuk niye olduki ateskendinmi
Yastiksiz yatsin ne zwrari olcek bacim ama ada dnwrsin istedigi zaman akisir
Bir yas dolsun bwnde dencem yastigi baktim yatmiyo israrci olmam eninde sonunda alisir
Cuma gnu abuk subuk insan lar gelcek yine çocuk gormeye biktim vallahi çocuk bir yasa na gircek nerdeyse hala gelen oluyor seytan diyo s... ol git istdan uzaklas kaynanadan cevresi cok didisinin didisi bile geliyo yaa
Sagolasin melisam ilac kullandim tabi simdide ucuga krem.suruyorum atestenmidir yoksa ruyalar goruyorum bu ara baya baya annemi falan oldugu evi anlatmiyim sacmasapan korkulu aylar olduki kurani elime almiyorum dua okjmuyorum bilmiyorum surwkli ruyama geliyo iyarir gibi bireyler oluyo hayirlisi neyse anacim daha ne coxuk gormesiymis kocakiz oldu benim kizim gelmesinler Allah kolaylik versin kahnanayla zan gecirmek katlanmak aman aman minnosum nasil annesi disleri nasil alis fena cikariyoki kactane birden yavrim bugun anladim agzimin ici yara cocuk ne yapsin
Kis ben yine adet olmadim bayagidir
Gbiste kocaman offf depresyoba girdim iyice
Tatil satin akmam gerekiyo bakacqk vaktim olmutoo bu vucutlada istekte olmuyo igrwnc oldum iyice
Senin rejim nasil gidiyor kac kilosu n
Allqh qllah hayirdir insalkah dua bekliyordur dedigin gibi kuzubiraz oku rahatla
Ya aksamlqru sik uyaniyi anlamafim bakiyirum ekstra duste dayanmamis ole
Kendileri bilir cnm cok lazim değil yastik..bende dukkana gittim fatihle yeni geldik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?