Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Elifcik pkuyabilirsen sende ismini uazdirt cmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar Nerdesiniz

Aaaaa kimse gelmemiş

Slm ben geldim moonum deminde geldimde alisden yazamadim nasilsin ben 5 gundur gribim cok sukur alise gecmedi esimden bana gecti grip hafifledi ama agzimin ici berbat yara bugun sivi disinda birsey yiyemedim dudagimda ucuk varki kafam kadar ve cogaliyo cene kismim tamamen iptal konusamiyorum bile acim yiyemiyorum ilk defa bu kadar agir oldu bende

Moonum sor7cam sorucam unutjyorum alis yastikla yatmiyo dogdugunda yatriyodum melisam 6 aya kadar zararli deyince bende biraktim alisti yastikla yatmiyo zarari varmidir alistirmam gereirmi:26:

Elim m gexmis olsun kuzum ilac kullaniyon dmiucuk niye olduki ateskendinmi
Yastiksiz yatsin ne zwrari olcek bacim ama ada dnwrsin istedigi zaman akisir
Bir yas dolsun bwnde dencem yastigi baktim yatmiyo israrci olmam eninde sonunda alisir
Cuma gnu abuk subuk insan lar gelcek yine çocuk gormeye biktim vallahi çocuk bir yasa na gircek nerdeyse hala gelen oluyor seytan diyo s... ol git istdan uzaklas kaynanadan cevresi cok didisinin didisi bile geliyo yaa

Kis ben yine adet olmadim bayagidir
Gbiste kocaman offf depresyoba girdim iyice
Tatil satin akmam gerekiyo bakacqk vaktim olmutoo bu vucutlada istekte olmuyo igrwnc oldum iyice
Senin rejim nasil gidiyor kac kilosu n

Sagolasin melisam ilac kullandim tabi simdide ucuga krem.suruyorum atestenmidir yoksa ruyalar goruyorum bu ara baya baya annemi falan oldugu evi anlatmiyim sacmasapan korkulu aylar olduki kurani elime almiyorum dua okjmuyorum bilmiyorum surwkli ruyama geliyo iyarir gibi bireyler oluyo hayirlisi neyse anacim daha ne coxuk gormesiymis kocakiz oldu benim kizim gelmesinler Allah kolaylik versin kahnanayla zan gecirmek katlanmak aman aman minnosum nasil annesi disleri nasil alis fena cikariyoki kactane birden yavrim bugun anladim agzimin ici yara cocuk ne yapsin

Allqh qllah hayirdir insalkah dua bekliyordur dedigin gibi kuzubiraz oku rahatla
Ya aksamlqru sik uyaniyi anlamafim bakiyirum ekstra duste dayanmamis ole

Kis ben yine adet olmadim bayagidir
Gbiste kocaman offf depresyoba girdim iyice
Tatil satin akmam gerekiyo bakacqk vaktim olmutoo bu vucutlada istekte olmuyo igrwnc oldum iyice
Senin rejim nasil gidiyor kac kilosu n

Melisam kac gun gecti bacim supheli durimlarmi var himmm cok.u kilo aldin canim sut durumu nasil ben 6 gundur ne rejim ne spor yaoamadim hastayim diye yarinda yapamam ama cuma yuruyise devam edicem kesin 70 asagisi melisam baya baya eski kiyafetlerime girdim hileliktende onceki kiyafetlerime 60lari gordummu bilmiyorum ama tartim gelicek ins kesin kilomu derim o zaman ama birsey diyiimi ben baya baya 100 bulmusim rahat kendimi kilolu gormezdim gecen alisin 4 aylik resmimizi buldum pcde anam esimle sastik kaldik bacaklaeim dokuluyo su cok guzel hareketlerdeki edya benzemisim rahat 100 varim an simdi halime bakiyoruDa buyuuuuukkkkk fark var melisam dahada vericem ama kararliyim gobusimde kiculdu azicik kaldi 60 olursam ve memlkete gieden becerwbilirsem 55 olu am

Allqh qllah hayirdir insalkah dua bekliyordur dedigin gibi kuzubiraz oku rahatla
Ya aksamlqru sik uyaniyi anlamafim bakiyirum ekstra duste dayanmamis ole

Sanirim oyle melisam okumaya zamanimmi kaliyo otursamda yorgunluktan pertim icimdende geiyo a cok bosladim bi baslayabilsem hayirliisi oykucuk cokmu huysuz gece kackez uynaiyo yatarken yedieiyomusun birsey emiyomuhaziran 6 si dimi yas gunu

Geçmiş olsun cnm

Elifim ben de hala yastiksiz yatiriyorum sevmiyor yastik

Melisam allah kolaylik versin cocukla misafir ağırlamak zor

Moonum alisde oyle normalde yastiklarini kimseye vermiyo ama yatmiyida bakalim kendisi ne zaman isterse artikin bu arada herkese slm ben hala ayniyim dahada kituyum konusamiyorum bile yemekde yiyemiyorum alis fena gec3 uyutmadi 5de kalktik agkaya galaya mahvoldu yavrin iste boyle sizler nasilsjniz csnlar

Kendileri bilir cnm cok lazim değil yastik..bende dukkana gittim fatihle yeni geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…