Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Günaydınlar herkese

Özge aramiza hoşgeldin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elifim cnm gecmis olsun bende adetim.cok sancim yok benim minoset falan al

Melisam basiniz sağolsun. Sanada gwcmis olsun oykumuzede allah şifa versin

Melisam canim benim basiniz sagolsun baya bi yorulmussun hastalik kosturma fisrigim derken kiyamam ikinizwde gecmis olsun Allahim sifa versin disler fena alisle ne cekiyorum ah ah zirlamaktan halim kalmadi sabir sabir sabir diyorum rabbim bizimde cenazemiz vardi babamin halasinin oglu ama kardes gibielrdi bizimde oz amcamiz gibiydi cok uzulduk agladik babamda toparlanamadi hala rabbim mekanlarini cennet etsin :26:
Elifim cnm gecmis olsun bende adetim.cok sancim yok benim minoset falan al

Moonum gunaydin kuzum ilac aliyoeum ama gecoyo ama iste kesiyo o zamanda bel agrisi fazlasiyla kaliyo :26:

Moonum balisi su tickeri duzeltebilirmisin 1 yasta kaldi kuzum sana zahmet olmazsa yapabilirmisin yenisini

Salad n moonum fatih im nasil canim m senin n isler nadil gidiyor

Salad n moonum fatih im nasil canim m senin n isler nadil gidiyor

canım sıkkınkii kızlar eşim yine tsaaksimde görevli bitmedi bitmedi bitmedi arkadaş canım yanıyoki ağzımı açsam neler çıskacak gideydik şu lanet şehirden arkadaş bıktım canımdan vallaha yaa ben hep korkuylamı yasıycam şu lanet evde Allahım hayırlı bi kapı açsın gidelim burdan yeminle 2 senedir bezdirdiler torpilli olanlar eşimden aşağıdaki sicilliler gitmiyo bizlere sürekli görev adaletsiz dünya psiliklerr şimdi gidip ilçemniyete sayasım var yeminlee yaa

Allah sabir versin cnm kocanda allaha emanet inşallah ya olaylar bitmiyor bitmez anacim

Allah sabir versin cnm kocanda allaha emanet inşallah ya olaylar bitmiyor bitmez anacim

sağolsın canım benimm AMİN hepside Allaha emanet herkes inş giderizde buranın derdi bitmez en azından uzak dururuz nede olsa öylede böylede taşın ucundayız suçluyuz emir kulu değiliz biz özgürüz yaa herşeyi isteğimizle yapıyoruz suçluyuz o yüzden en azından gidekde suçsuz olacaımz yyerde huuzurumuzla yaşayak:26:

Istanbilda yasamak zot

Istanbilda yasamak zot

çok zor yalnızlık çok zor korkuyotum acil birşey olsa kimsem yok eşim olamyınca oun adına korkmak kendi adımıza korkmak yordu beni herkes gibi kamazı huzurlu yaşasak ne olurki

Günaydın kızlar
Buraya berkin Elvan ugramamis hc
Yastayim kızlar icim knle dolu iktidara ve isini kotuye kullanan satilmis kansiz polislere
Onlarnda çocukları var onlara nda analari bacilari kardesleri varr
Nasil oluyor da bu kendini ni bilmezlik nasil oluyoda oldurmek icin hedef alinan canlarr

melisam ben burda ne poisleri nede orda yakıp yıkıp hakkımızı arıyoruz diyipde malımıza canımıza zarar verenleri yada gerçkten amacı uğruna hakkını arayanalra laf etmiyorum benim tek lafım tek bir kişiye anlamışşınızdır.....üzülmezmiyiz canımız yanmazmı 15 yaşındaki çocuğumuz gitti bu nasıl bir acıdır belki anne olmasam bu akdar derinden hissedemzdim Allah sabır versin mekanı cennet olsun sebebi her ne olursa olsun bir insan oldu masum katil o bu şu farketmez 14 yaşındaki çocuüun üstünden neler çıkmaıd diyenler çocuksa ne işi var orda diyenler bir ekmek için diyenler her bir kafadan ses çıkıyo bizden çıkmıyo diye üzülmedikmi içimiz yanmadımı yandı ben dün haberleri zilerken çocuğu ananesini her gördüğümde ağladım ben ağladıkça aliş beni öptü o öptükçe ben ağladım çok zor çok ama zor olan birşey daha var ki polisleirmizin işi satılmış diyosun yaa satılmış değil ekmek parası için gece gündüz orda durp soğukda uykusuz bekleyip evinden ayrı kalıp sinrileri bozulan polislerimiz evlerinde bekleyen çocukalrı karısı anası korkuyla bekleyenler bunalrdan biride benim satılmışalrdır satılmamışlardır bunun iç yüzünü bilemem ama benim kocam satılık değil benim kocam burda emir kulu sadece başbakanın bakanın onun bunun değil kıöı kırık komiserlerin emir kulu tel geliyor adem göreevlisin sabah 5de burdasın neyle peki kendi imkanıyla peki adem hastamı adem uykusuzmu admein söz hakkı varmı yok eşşek gibi gidecek bu adem evde karısıyla kavga ederek gittiğinde uykusuz kalıp arabanın içinde uyurken üzerlerine havai fişek torpil atarlarken uyanır bu adem korkuyla bu bi silahda olablir bu bir bombada olabilir benim koccama birşey olsa kim geri getiricek yada o ölen canalrımızı kim getircek öyleki acımıza yurtdışındn ortak oldular bizimle ağladılar ama o kişden birtek baş sağlığı bir paylşaım olamdığı gibi hala mitinglerde hala oy peşinde bu neyin kavgası bu neyin direnişi bu insanlarımız poismize kırdıkmaktan başka birşey değil adamın oğlu askere gitmez adamın kızı kendi yanında 30 milyara maaşala çalışır o 3 çocuk yapın diye atar yapanalr tvde bakamıyoruz diye feryat eder hasta olanalr yardım bekler bu akdar boş konuşma bu kadar vicdansızlık artık yeter bu insanı başa gwetirende bizim insanımız getirmeyende neden ortada bu kavgalar neden benimde sinirlerim dayanmıyo az önce ademle kavga ettim bir sürü bağırdım çapğırdım dün sabah 6da gitti gece 2de geldi sabah yine gitti şuanda okmeydanında soğukda telde konuşurken dondum boş boş beklyioruz konuşamıyorum askım kapatalım dedi açtım ağzımı yumdum gözümü sinrimi aliden çıakrdım bacağına öyle bi vurdumki 4 parmağımın izi çıkmış ve çocuğumun göznden akan yaşa öldüm bittim o kadın evladını kaybetmiş kabulleneblir birşey değil sebebi ne olursa olsun o çocuk benim çocuğumda kardeşimd eoalblirdi kimse eceli geleden birisi tarafından öldürlmeyi haketmez o berkini kim ansıl vurdu bilerek kaza bilmiyorum yorumda yapamıyorum ama diyeceğim teş şey var çektiğimiz sıkıtnıyıda bilmeden bu polislere bu kadaryüklenmeyin bak ogün tokatlı bir polis öldü adliyede koruma vermişer öldürüldü neden korurken kendi gitti oda anakuzusu dün poisimizdaha gitti 8 aylık evli bu ne demek yaa gencecik adam bu ölümler kimin umurunda berkinin abbasınında dediği gibi kendi oğlunu sorguya yollamadı ama adamın oğlu polisleirmiz ölüme gitti eşim şuanda saatlerdir soğukda ve ayakta ne bir topluluk ne bir olay hiç birşey yok ama onlar ayakata çünkü komiser öyle emretmiş geberecek komiser 3 hafta daha görevli oalcakmış özlüyorum sıkılıyorum içim gidiyo birşey olacak bir kötü ahber alıcam diye dün ademle teldeyken bri anda patlamalar oldu melisam sesler geliyo ama eşimden değil ali yanımda deli gibi dövünüyorum adema dem ses ver kurban oalyım ses ver neo olur ademmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye bağırşımı alinin korkuşunu görücektin ne çektiğimzii bilemden konuşanalra lafım ne olur acı hepimzin biz kimseye oh demiyoruz orda öeln bizde olabilirdik rabbim halkımızıda poismizde korusun diye dua ediyorum bneim kismeye düşmanlığım yok şuğursuzca ğpolisleride savunmuyrum ama elleri bıçaklı silahlı saldırılarken polisa gelin tamam öldürün bii birşey yapmıyoruzmu desinler sinrilerim çok bozuk amacım kimseye kızmak kırmak değil ama ne olur ama ne olur sizde beni kırmaın benim oğlum kapıda baasını bekilyo abbababa yok ditti diyo sabah uyrken gördü deli oldu gitti öpüyo öpüyo bu bir günlük ayrılıkla vböyle söylemrisin benim kocama birşey olsa bizim hayatımız ne olur bu savaş bu akvga bitsin kimsekimsenin piyonu olmasın adamın umurunda dğeil birtek oy peinde bunu görelim halkda polisade birbirimzie sahip çıaklım bu oyunun kuklası olmayalım Allah rızası için ne olur

Elifim ben senin soyledigin cogu seye katılıyor um zaten
Ben yazumdada belirttigim gibi gorevini kotuye kullanan polisler satilmistir dedim
Girmuyormusun hic adamin surati zevkten dort kose olmus genc kizlari suruklerken doverkenki videolari youtubedan
Biber gaziyla puskurtun gibi bi emir geliyorsa bazilari zevkle o gazları gencecik beyinlere hedef alarak atmalarindan evlwre atulan gqzlardan iate bunlati yapanlar satilmis kansiz kopeklerdir
Sana laf sokmak icin yazmadim ben bunllari senide biliyorum es ninde bu isi nasill isteksiz yaptigini biliyorum.

yok biliyorum zaten melisam bana demedğini hani bilmeyen diyenler adına dedim ben kuzum yani öylelerini bende izleidm haberlerde biliyorum kızıyorum onlar yüzünden adımız çıkıyo işte ne bileyim yaa hepimiz kardeşiz lafı lafta değil gerçekten ama bu bir iç savaş başka birşey değil adamın umurunda değil yaa böyle bişrey yok keyfi gıcır sadece laf başka birşey değil ancak suriyedekilere üzülsün tmm üzülsün ama bizim ülkemiz kendi insanımız yok oluyo umurunda değil kardeşi kardeşe kırdırıyo hiçde çekinmeden polise emri ben verdim yetkiyi ben verdim diyo daha ne denilirki bunun üzerine Allah ıslah etsin

Gunaydin canlar kimsecikler yok esim evde bugun cok sukur bakalim bidaki girev ne zaman

Gunaydin canlar kimsecikler yok esim evde bugun cok sukur bakalim bidaki girev ne zaman

G neydi n canim hadigozuxun aydin esin sapasağlam dondu yaninizw demi gecemi geldi polis dagilmis sanırım
Dunde olum falan olmamis allahtan
Bu sutec biraz daha devam eder gulum
Dvqm etmeside hukumete fazladan oy kaybettirir alwyhine olur
Zqyen burda berkin degil asil sorunasik sorun hukumwti halletmek
Berkinin olmesi son nokta oldu assagilik medya bile susuyoken uzun sure gezi olaylarinda cogu seyi gostermezken bu olayla onlarinda vicdanlatina inildi
Esin dikkatli olsun zarar vermezse onada biei olmaz hersey karsilikli be gulum eylemcilerde durduk yerde sqldiriya geçmiyor lar be kuzum
Alis nasil yeyzesi kızın n ikinci disi gizuktu tam hizasındaki ust dışı
Adamlada kavga etme zayen stresli geçiyor gunlwri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…