• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Moonum asebmle gorusuyomusunuz hic en son subatin 7 de girmis bize hicbgelmiyo yazmiyo giriyo ama demekki buraya ugramiyi :26:

Moonum asebmle gorusuyomusunuz hic en son subatin 7 de girmis bize hicbgelmiyo yazmiyo giriyo ama demekki buraya ugramiyi :26:

Birkackre aradım geridonmedi acmadi teli cnm bende aramiyrm artik

Herkese selamlar iyi hafta sonu inşallah. Oteki eltiminde kız mis bebisi komsusu agzindan kaçırmış k.valude diyor bizden saklıyor:20:

Günaydın canlar nasilsiniz bakıyim
Oykuyu yikicam sonra gelneye çalışacağım öpüyorum muckkkks
günaydın melisam bıcıbıcımı yapıcak prensesim öp memişlerden emi :17::17::17::17::17:
Birkackre aradım geridonmedi acmadi teli cnm bende aramiyrm artik

Herkese selamlar iyi hafta sonu inşallah. Oteki eltiminde kız mis bebisi komsusu agzindan kaçırmış k.valude diyor bizden saklıyor:20:

A.s moonum ben dimişttim demi o biliyodur ama demiyodur diye hayırlısı olsun inş paşam nasıl canım

Gunaydin kuzlar benim sol gogsusmden kan gibi birsey geliyo sut var hala sikiyorum banyoda falan sicak suyla sut kalmasin diye 1 haftadir geliuodu dunden beride mastit olmusum gibi agriyo dokunamiyorum ne olabilirki kan neden gelir kan degilde iltihap desem digerinden sag taraftan sari geliyo iltihap o ama solda bir gariplik var :26::26:

Günaydınlar lütfen cvp verinn regl günüm yarın.cumartesiden beri idrar testim cokksilik 2. Czgı cıkıyo.emin olamıyorum kan vermeye gitmeden önce daha fazla emin olmak istiyorum anlayan vrsa bsna yardmcı olsunn

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 28
  • $image.jpg
    $image.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 31
  • $image.jpg
    $image.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 34
Günaydınlar lütfen cvp verinn regl günüm yarın.cumartesiden beri idrar testim cokksilik 2. Czgı cıkıyo.emin olamıyorum kan vermeye gitmeden önce daha fazla emin olmak istiyorum anlayan vrsa bsna yardmcı olsunn

Canim bence hamilsesin gec dollenme olmustur silik olmssinin nedeni odur kana git hic aklin karismasin ins hamilesindir haber ver mutlaka emi

Canim bence hamilsesin gec dollenme olmustur silik olmssinin nedeni odur kana git hic aklin karismasin ins hamilesindir haber ver mutlaka emi
Acıkcası kimyasal gebelikten korkuyorum.yarın sabah
srar testi yaptıgımda o siliğide göremzsem ?. Adet gelirse diye.boşuna hastanye gtmiym diyorum.cok ta kararsızım ya

Canım ben yine gördüm çizgiyi. Sen bi kan versene bugünn merak ediyorummmm:52:

srar testi yaptıgımda o siliğide göremzsem ?. Adet gelirse diye.boşuna hastanye gtmiym diyorum.cok ta kararsızım ya

Canim benimde basima cok geldi oyle ama ins senin degildir sabredebilirsen sabaha bekle bir test daha yap oyle git sonuca gore hakkinda hayirlisi ins vardir:26:
Canım ben yine gördüm çizgiyi. Sen bi kan versene bugünn merak ediyorummmm:52:

Canim seninde rabbim sahlikla almani nasip etsin kucagina hayirlisiyla gecsin zaman ins sikintisiz yasa ve bebisin gazsiz boll uykulu olsun ins AMIN

Gnaydin kiskar nasılsın iz bakiyim
Öykü nun disi costu cumartesi gecesi sabahladikk ay cok zor ya bi yirtsada gecse su eti minnosum rahatlasa

Elifim sen nasılsın alis nasil
Kac disi oldu azi ciktimi
Kuzumun iştahsızlık i tavan yapti sutte az ac jaliyo yaa
Biberinuda almiyo napcam bilmiyorum kadik desen onuda cok az qliyo
Dun kahvalti ve yogurtks durdu
Ne meyve ne çorba:31:

Elifim sen nasılsın alis nasil
Kac disi oldu azi ciktimi
Kuzumun iştahsızlık i tavan yapti sutte az ac jaliyo yaa
Biberinuda almiyo napcam bilmiyorum kadik desen onuda cok az qliyo
Dun kahvalti ve yogurtks durdu
Ne meyve ne çorba:31:

Melisam hisgeldinbkuzum kiyamam ben minnosuma biz alisde 3 gun 39lu atesleri gorduk malesef ins rahatca cikarirda rahaylar yavrum alisin 4 tane var ama azisini cikariyo sanirim sagdan zoru cok bizde geceleri nobetteyiz disleri cikmadan bize rahaylik yok melisam

Canim benimde basima cok geldi oyle ama ins senin degildir sabredebilirsen sabaha bekle bir test daha yap oyle git sonuca gore hakkinda hayirlisi ins vardir:26:

Canim seninde rabbim sahlikla almani nasip etsin kucagina hayirlisiyla gecsin zaman ins sikintisiz yasa ve bebisin gazsiz boll uykulu olsun ins AMIN
Amin canım Allah razı olsun cümlemizin inşallah:)

Selamlar canlar

Napiyonuz bakalim bizde dün 212 avm ye gittik pasam eğlendi trene bindi arabalara bindi cok sevdi .allah kolaylik versin disler zor 20 dis olceeek buzim 12 oldu masallah kopek disleri ikisi birden gelcek allah kolaylik versin

Selamlar canlar

Napiyonuz bakalim bizde dün 212 avm ye gittik pasam eğlendi trene bindi arabalara bindi cok sevdi .allah kolaylik versin disler zor 20 dis olceeek buzim 12 oldu masallah kopek disleri ikisi birden gelcek allah kolaylik versin

As moonum oh pasama maasallah sikiliyolar icerde iyi oluyo alisde atkisini gozden aliyo cekiyo kapiya beni sipam basimi kapatsam seviniyo ay ay yapiyo gidecek saniyo garibim bizde buhun banyo yaptirdik esim aksama gidecek kosturuyoeum vallaha gunduzdeyken sabah islerim biterdi fahat oturuduk esim evde olunca hic birsey yetismiyo gec kalkiyo kahvakti is yemek derken aksama oert oluyorum ne sikici birsey duzensizlik

Canım posta kutun dolu buradan yazıyorum. Sil mesajlarını.Düşmez canım merak etme. 11 gün öncenin bebeği ancak bu kadarlık olur :)))) Benimki de 3 gün ilerden gidiyormuş. Olabiliyor böyle şeyler :) Sen keyfini çıkar çarşamba tekrar kan ver :)

Back