Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Moonum asebmle gorusuyomusunuz hic en son subatin 7 de girmis bize hicbgelmiyo yazmiyo giriyo ama demekki buraya ugramiyi :26:
günaydın melisam bıcıbıcımı yapıcak prensesim öp memişlerden emiGünaydın canlar nasilsiniz bakıyim
Oykuyu yikicam sonra gelneye çalışacağım öpüyorum muckkkks
Birkackre aradım geridonmedi acmadi teli cnm bende aramiyrm artik
Herkese selamlar iyi hafta sonu inşallah. Oteki eltiminde kız mis bebisi komsusu agzindan kaçırmış k.valude diyor bizden saklıyor
Günaydınlar lütfen cvp verinn regl günüm yarın.cumartesiden beri idrar testim cokksilik 2. Czgı cıkıyo.emin olamıyorum kan vermeye gitmeden önce daha fazla emin olmak istiyorum anlayan vrsa bsna yardmcı olsunn
Acıkcası kimyasal gebelikten korkuyorum.yarın sabahCanim bence hamilsesin gec dollenme olmustur silik olmssinin nedeni odur kana git hic aklin karismasin ins hamilesindir haber ver mutlaka emi
Canım ben yine gördüm çizgiyi. Sen bi kan versene bugünn merak ediyorummmmGünaydınlar lütfen cvp verinn regl günüm yarın.cumartesiden beri idrar testim cokksilik 2. Czgı cıkıyo.emin olamıyorum kan vermeye gitmeden önce daha fazla emin olmak istiyorum anlayan vrsa bsna yardmcı olsunn
Acıkcası kimyasal gebelikten korkuyorum.yarın sabah
srar testi yaptıgımda o siliğide göremzsem ?. Adet gelirse diye.boşuna hastanye gtmiym diyorum.cok ta kararsızım ya
Canım ben yine gördüm çizgiyi. Sen bi kan versene bugünn merak ediyorummmm
Elifim sen nasılsın alis nasil
Kac disi oldu azi ciktimi
Kuzumun iştahsızlık i tavan yapti sutte az ac jaliyo yaa
Biberinuda almiyo napcam bilmiyorum kadik desen onuda cok az qliyo
Dun kahvalti ve yogurtks durdu
Ne meyve ne çorba
Amin canım Allah razı olsun cümlemizin inşallah:)Canim benimde basima cok geldi oyle ama ins senin degildir sabredebilirsen sabaha bekle bir test daha yap oyle git sonuca gore hakkinda hayirlisi ins vardir:26:
Canim seninde rabbim sahlikla almani nasip etsin kucagina hayirlisiyla gecsin zaman ins sikintisiz yasa ve bebisin gazsiz boll uykulu olsun ins AMIN
Amin canım Allah razı olsun cümlemizin inşallah:)
Selamlar canlar
Napiyonuz bakalim bizde dün 212 avm ye gittik pasam eğlendi trene bindi arabalara bindi cok sevdi .allah kolaylik versin disler zor 20 dis olceeek buzim 12 oldu masallah kopek disleri ikisi birden gelcek allah kolaylik versin
Canım posta kutun dolu buradan yazıyorum. Sil mesajlarını.Düşmez canım merak etme. 11 gün öncenin bebeği ancak bu kadarlık olur :)))) Benimki de 3 gün ilerden gidiyormuş. Olabiliyor böyle şeyler :) Sen keyfini çıkar çarşamba tekrar kan ver :)Acıkcası kimyasal gebelikten korkuyorum.yarın sabah
srar testi yaptıgımda o siliğide göremzsem ?. Adet gelirse diye.boşuna hastanye gtmiym diyorum.cok ta kararsızım ya