Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canlar nasılsın iz bakiyimm
Hava cok guzel ya oyku uyusun uyanain disari cikariz uyurken ni dusa girerim
Herkese selamlar
Melisa m birazdaha iyiyim cnm iste bazen insan bunaliyor ya oyle bişey
Yarin kuaför e gitcem kas biyik belki boyada yaptiranilirim kafamun icinde yara var zararlı olursa boyatmam.esim ve kaynanamlarla balik lokantasina gitcez gecen ay esim ve arkadaş larla gitmistik yarin kayinpederin dogum gunu esime dedim oraya gidelim tamam dedi ne dusuncelu gelinim bide kiymet bilseler
Elifimmmmmm napiyon alusum nasıl vukuat yoktur inşallah
A.slm moonum hoşgeldin ohh bakım var hee yaptır canım insanın içi açılıyo vallaha çok şükür bugünlük bi vukuat yok ama gün bitmedi daha Allaha emanet aslında çok uslu bazen ama bazende çıldırıyo o ayrı danam bende uyuyu diye pc geldim sen nasılsın paşam nasıl sen düşüncelisin sen ağır başlısın sen bitanesin ama bilene onların kaybı senin gibisi düşmez herkese
Sagol bebegim sende oylesin bitanesin.allah korusun yavrulari
Gittinizmi alışverişe
Hayirli cumalar guzellikler.dualarinizin kabul olmasi dilegiyle.rabbim gonlunuze gore versin amin
Ammminnnmnhayırlı cumalar gülüm amin inş rabbim dualrımız kabul etsin sağlık versin AMİNNNNNNNNNNNN
Ammminnnmn
Bwnde kas biyik aldirdim geldi m hafta sonuda boyaya gitcem insallah organik boyatiyorumya sikinti olmaz dedi basimdaki kucuk yara icin bisey olmaz didiiii.
Simdifatihe corba icircem gelirim gene
Cnm sivilce gibi cikiyor elime değiyor kanatiyorum kabuk bagliyor ben kopariyorum kabuk bagliyo stresten olurmus
anladım canım stres ettiğin birşeymi var kuzum :26::26::26:yedimi paşam yemeğini ne renk boyatıcaksın canım
Ayni cnm bal köpüğü biraz içti cnm israr etmedim tost yaparim yer
Var aslinda kosgeb egitimi var 10 gunluk haftada iki gun aabahtan ogleye kadar esim bakicak nasil bakar ona takiyorum
alt değiştirme haricinde bakabilir aslında ben de diyorum kialtına açmaya anneni çağrırsın bir şekilde bakacaklar artık mecburen gidicem 4.5 saat falan ayri kalacakfatihin de biraz alışması lazımönemli işim olduğu zaman biraka billmem gerekir
yakın olsak ben bakaerdım vallaha moonum inş güzel durur ne kadar iyi baksalarda senden ayrılması zor olucaktır seni arıysktır kesin yavrum:26:
Babasi olmasa yok derdim de o durcak cnm mecburen biraz ayri kalcak allah kolaylik versin