- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- 773
Gunaydin canlarim bugun annemin 11.olum senesi 11 yil once acisi neyse simdi daha fazlasini yasiyorum bu yil daha fazla oturdu icime nedendir bilemem bunun uzerine esim ve arkadaSlari dile bile getiremiyorum olumden kurtulmuslar resmen ayyasin pisligin birisi turkbayragini yakan alisine eziyet eden hapisten yeni cikan uzaklastirma aldi diye kendini kaybeden bir ser.... birisi doner bicagiyla saldirmis 2 ekip yani 6 polis bas edememis kacmislar yakalamaya calismislar esimin usttune gitmis silah cekmis az daha vurucaklarmis adami artik doner bicagi yaa bu bi sallasa denk gelse allahim korusun aksam 7den gece 12 kadar ugrasmislar almislar goturmusler karakola falan ama feci bir geceymis yerlerde yuvarlanmislar geldiki esim camur icinde sonra baska arac kovalamislar esrar almislar bende bosa abuk subuk ruyalar gormemisim esimi ariyorum ucurumlar goruyorum bulamiyorum agliyorum nefesim tikandi resmen gece bicak ustundeler yaaa vallaha butun pilislerimiz askerlerimiz rabbime emanet
Iyim elifim Cok sukuer gozumde gecti yok guzelim hasta degil masallah ama Damaklari beyazlamis ust kopsek disini cikaricak heralde yandik ne guzel tam kendini topluyor hasta degil diyorum hasta oluyo
Cnm ne yemek yaptiysam ondan yediriyorum gece emiuorda gece bazen degisiyor bakmasin sadece 2 kere kalkmis sonra saat basi kalmis belli olmuuor
Elifimm allah rahmet eylesun annecinin mekanin cennet olsun topragi bol olsunn insallahh allahimm gunahlari affetsinn amin
Cok zor elifim ya allahim sabir versin sana sen bu sene aliş olunca cok aradın anneni bunaldin sıkıldın tek başına olunca zor elifimmm allahimm yardimcin olsunnn
Esine de cok cok gecmis olsun allahim korumus esini ve polis arkadaslarini nefret ediyorum boyle pksliklerden kurban oldugum goruyorsun sen ya
Yardim etsen polislerimize
Cok şükür esin iyi elifim inaallah bi daha yasamazsiniz boyle kötü olay
Elifim cok üzüldü m cnm insallah birdaha esin boyle zor ve kotu durumda kLmaz rabbim tum emniyet güçlerini korusun
Alise gelin ce melekler korumus cook dikkatli ol tatlim mutfak Robotu falan verme eline hersey olur cnm ana sen guclu ol kendini kaybetme allah korusun ya kocan olmasaydi ya aliae bisey olsaydi sen müdahale etcektin onlar bizim kiymetlimiz guclu ol cnm
Kevserim canim sagolasin Allah razi olsun canim amin rabbim bidaha yasatmasin ins korusun kazalardan belalardan cunlemizi haklisin yalnizlik kotu zor agir birde cocukluktan kalinca annesiz her asamasi zor Allah rahmet etsin daha demin sinir krizi gecirdim kevserim spor yapiyodum alis durmadi mutfak robotunu cok seviyo diye verdinki oyalansin essek kafam benin icinde bicagini unutmusum herzaman icinde olmazdi dun isimi bitirdikten sonra almamasim icinden o arada su icmeye mutfaga geldim arkamdan getirdi bicagi bana alis aklim gitti delirdim birde aglama kopardiki tmm dedim agzini elimi dilimi neresi gitti delirdim sanki esim kalkti yuykudan Ben kenndimu kaybwttim cocuk gozume biran kanli geldi aklim cikti yaa o sinirle odayi dagittim camarligi kirli sepetini ne varsa tekmeledim bagirdim agladim sonra kendimi banyoya attom kilitledim gozumu actigimda dusun altindaydim esim kapiyi kirmis girmis suyu kapatmis bana tokat atiyodu manyak cocukda birsey yok kendine gel dedi ciktimki birseyi yok sukurler olsun kafam kazan gibi boyle bir aci yok yaa rabbim evlatlarimizin acisini yasaymasin sabahda koltukdan dusuyodu yakaladim ama dusseydii ne boyun kalirdi ne kafa oyle korktukki alisde bende ne kadar sarilmis vaziyette kimildamadan kaldik bilmiyorum sonra yuz ustu dustu durduk yerde nasil becerdiyse ustunede o olunca kendi elimle yaktim yavrumu dedim kendime kizginligimdan gecmisim kendimden ne kadar zor sorumlilukmus yaa nasil bir aci hala yazarken gozlerimden yaslar gidiyo kizlar [/QUOTE]
Kizlar diyorumki alisimin aklini verene kurban oliuim cocukdaki akil nasil birseyki getirmisde bana veriyo bicagi biliuoki bicak ucundan tutmus ya oynasaydi kesseydi salondan mutfaga getordi cocuk ben panikleyip bahirinca korktu agladi o aglayincada birsey oldu sandim koptum var basimizda bugun gece esim bigun ali rabbime emanet