• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Gunaydin canlarim bugun annemin 11.olum senesi 11 yil once acisi neyse simdi daha fazlasini yasiyorum bu yil daha fazla oturdu icime nedendir bilemem bunun uzerine esim ve arkadaSlari dile bile getiremiyorum olumden kurtulmuslar resmen ayyasin pisligin birisi turkbayragini yakan alisine eziyet eden hapisten yeni cikan uzaklastirma aldi diye kendini kaybeden bir ser.... birisi doner bicagiyla saldirmis 2 ekip yani 6 polis bas edememis kacmislar yakalamaya calismislar esimin usttune gitmis silah cekmis az daha vurucaklarmis adami artik doner bicagi yaa bu bi sallasa denk gelse allahim korusun aksam 7den gece 12 kadar ugrasmislar almislar goturmusler karakola falan ama feci bir geceymis yerlerde yuvarlanmislar geldiki esim camur icinde sonra baska arac kovalamislar esrar almislar bende bosa abuk subuk ruyalar gormemisim esimi ariyorum ucurumlar goruyorum bulamiyorum agliyorum nefesim tikandi resmen gece bicak ustundeler yaaa vallaha butun pilislerimiz askerlerimiz rabbime emanet:14::14::14:

Iyim elifim Cok sukuer gozumde gecti yok guzelim hasta degil masallah ama Damaklari beyazlamis ust kopsek disini cikaricak heralde yandik ne guzel tam kendini topluyor hasta degil diyorum hasta oluyo
Cnm ne yemek yaptiysam ondan yediriyorum gece emiuorda gece bazen degisiyor bakmasin sadece 2 kere kalkmis sonra saat basi kalmis belli olmuuor

Elifimm allah rahmet eylesun annecinin mekanin cennet olsun topragi bol olsunn insallahh allahimm gunahlari affetsinn :(amin

Cok zor elifim ya allahim sabir versin sana sen bu sene aliş olunca cok aradın anneni bunaldin sıkıldın tek başına olunca zor elifimmm allahimm yardimcin olsunnn
Esine de cok cok gecmis olsun allahim korumus esini ve polis arkadaslarini nefret ediyorum boyle pksliklerden kurban oldugum goruyorsun sen ya
Yardim etsen polislerimize
Cok şükür esin iyi elifim inaallah bi daha yasamazsiniz boyle kötü olay:(

Elifim cok üzüldü m cnm insallah birdaha esin boyle zor ve kotu durumda kLmaz rabbim tum emniyet güçlerini korusun

Alise gelin ce melekler korumus cook dikkatli ol tatlim mutfak Robotu falan verme eline hersey olur cnm ana sen guclu ol kendini kaybetme allah korusun ya kocan olmasaydi ya aliae bisey olsaydi sen müdahale etcektin onlar bizim kiymetlimiz guclu ol cnm

Kevserim canim sagolasin Allah razi olsun canim amin rabbim bidaha yasatmasin ins korusun kazalardan belalardan cunlemizi haklisin yalnizlik kotu zor agir birde cocukluktan kalinca annesiz her asamasi zor Allah rahmet etsin daha demin sinir krizi gecirdim kevserim spor yapiyodum alis durmadi mutfak robotunu cok seviyo diye verdinki oyalansin essek kafam benin icinde bicagini unutmusum herzaman icinde olmazdi dun isimi bitirdikten sonra almamasim icinden o arada su icmeye mutfaga geldim arkamdan getirdi bicagi bana alis aklim gitti delirdim birde aglama kopardiki tmm dedim agzini elimi dilimi neresi gitti delirdim sanki esim kalkti yuykudan Ben kenndimu kaybwttim cocuk gozume biran kanli geldi aklim cikti yaa o sinirle odayi dagittim camarligi kirli sepetini ne varsa tekmeledim bagirdim agladim sonra kendimi banyoya attom kilitledim gozumu actigimda dusun altindaydim esim kapiyi kirmis girmis suyu kapatmis bana tokat atiyodu manyak cocukda birsey yok kendine gel dedi ciktimki birseyi yok sukurler olsun kafam kazan gibi boyle bir aci yok yaa rabbim evlatlarimizin acisini yasaymasin sabahda koltukdan dusuyodu yakaladim ama dusseydii ne boyun kalirdi ne kafa oyle korktukki alisde bende ne kadar sarilmis vaziyette kimildamadan kaldik bilmiyorum sonra yuz ustu dustu durduk yerde nasil becerdiyse ustunede o olunca kendi elimle yaktim yavrumu dedim kendime kizginligimdan gecmisim kendimden ne kadar zor sorumlilukmus yaa nasil bir aci hala yazarken gozlerimden yaslar gidiyo kizlar :14::14::14:[/QUOTE]

Kizlar diyorumki alisimin aklini verene kurban oliuim cocukdaki akil nasil birseyki getirmisde bana veriyo bicagi biliuoki bicak ucundan tutmus ya oynasaydi kesseydi salondan mutfaga getordi cocuk ben panikleyip bahirinca korktu agladi o aglayincada birsey oldu sandim koptum var basimizda bugun gece esim bigun ali rabbime emanet

Anneninde ruhu sad olsun mekanı cennet olsun bitanem rabbim sabir versin

Anneninde ruhu sad olsun mekanı cennet olsun bitanem rabbim sabir versin

Sagolasin moonum Allah razi olsun cok haklisin ama iste kendime kizdimki nasil yaoabilirim onunla cok oynar moonum hastasi diyebilirim kaldirdim yukari kapaklari actigimda deli olur o an sporumu tamamliyim terim sogumasin dedim genelde bicagini hep ayri tutardim dalginlik iste getirip bana vermesi gozumun onunden gitmiyo cok kotu cok bir andi kabus gibi Allahim korudu kuzumu ne olurdu ne yapardim bilmiyorun ama iste buda ders aldiklarimin arasinda markete gittik alisveris yaptik geldik gezdik biraz da acildim basim catladi hala durup durup nasil yaptim diyorum Allahima emanetler moonum herseyimiz onlar bizim dertlensekde laf etsekde omrum olmus benim Allahim acilarini yasatmasin amin:26:

kizlarr nasilsinizz ya benim 3.gunum adetim gecikeli goguslerim hala tas gibi ve aciyor metalik tat hala devam ediyor akintim cok agrilarim hafif hafif ve ilk defa sabak sigara dumani yuzunden ogurdum idrarimi 3 saat tutsam aksam 10 gibi yapsam varsa bebek cikar mi

Sagolasin moonum Allah razi olsun cok haklisin ama iste kendime kizdimki nasil yaoabilirim onunla cok oynar moonum hastasi diyebilirim kaldirdim yukari kapaklari actigimda deli olur o an sporumu tamamliyim terim sogumasin dedim genelde bicagini hep ayri tutardim dalginlik iste getirip bana vermesi gozumun onunden gitmiyo cok kotu cok bir andi kabus gibi Allahim korudu kuzumu ne olurdu ne yapardim bilmiyorun ama iste buda ders aldiklarimin arasinda markete gittik alisveris yaptik geldik gezdik biraz da acildim basim catladi hala durup durup nasil yaptim diyorum Allahima emanetler moonum herseyimiz onlar bizim dertlensekde laf etsekde omrum olmus benim Allahim acilarini yasatmasin amin:26:

Cnm unut olan olmus takma kafanaa rabbim korusun cok dikat etmemizlazim afacanlara tam öğrenme zaman lari

kizlarr nasilsinizz ya benim 3.gunum adetim gecikeli goguslerim hala tas gibi ve aciyor metalik tat hala devam ediyor akintim cok agrilarim hafif hafif ve ilk defa sabak sigara dumani yuzunden ogurdum idrarimi 3 saat tutsam aksam 10 gibi yapsam varsa bebek cikar mi

Cikar gunun gecmis :21:

Cikar canim cikar gec dollwnme degilse cikar ins hamilesindir haber et emi
Cnm unut olan olmus takma kafanaa rabbim korusun cok dikat etmemizlazim afacanlara tam öğrenme zaman lari

Oyle moonum ogrenme zamani ama maasallah soz dinliyo ama bazende dedgim kar etmiyo acaba ayinin ozelligimi yani buyidukce daha iyi anlar dimi mesela cani isteyince bi dememde bazen ise kesi likle anlaymama izin vermiyo inat yapiuo gecti cok sukur kazasiz belasiz aklimdanda gecse diyorum yaa o bicagi bana getrmek yerine oynasaydi bitmistik Allah korusun

Oyle moonum ogrenme zamani ama maasallah soz dinliyo ama bazende dedgim kar etmiyo acaba ayinin ozelligimi yani buyidukce daha iyi anlar dimi mesela cani isteyince bi dememde bazen ise kesi likle anlaymama izin vermiyo inat yapiuo gecti cok sukur kazasiz belasiz aklimdanda gecse diyorum yaa o bicagi bana getrmek yerine oynasaydi bitmistik Allah korusun

kizlaaarr silik bi ikinci cizgi cikti allahim inanamiyorum hala:18: off yarin bi daha yapicam

kizlaaarr silik bi ikinci cizgi cikti allahim inanamiyorum hala:18: off yarin bi daha yapicam

Vallahami anacim hadi gozumu aydin olshn tebrikler canim Allahim tamamina erdirsin i s resim koyabislirmisin canim bakalim ay cok sevindim heyecanladim benmisim sanki hamile yuppiiii:16:

1.5-2 yaş yeni yetmelik donemi inat ve kendi başına buyruk olcaklar

Kana git sabah cnm büyük ihtimalle gebesin:21::49:

1.5-2 yaş yeni yetmelik donemi inat ve kendi başına buyruk olcaklar

Kana git sabah cnm büyük ihtimalle gebesin:21::49:

Aynen moonum zkendisi yapmak istiyo hani dur bak annecim boyle yapalim dememe firsat bile vermiyo ama onun disinda benim esyalarim babasinin Yine oyle biz demed3n getiri yada ali sunu getir yastigi kumandayi kiyafeti her neyse alip getiriyo altini acalim desem hemen gider yatar yemek desem mama diye diye yerine yatar yedirmemei bekler dur tamm vericem desem onu verene kadar bekler ama bazemde soz gecirmwk cok Zor ins gecer boyle olmaz birde su uykusu iste aslinda dert yanabilecegim bir tek uyku sorunumuz gerisinde cok sukur

Slm kislar ne vwr ne yokk
Bugub janq gircekyuk demire fakqn bakılacaktu ya grip ikaci kullanıyorum kani etkilermis
Olaci kesncebi 4 5 gun gexmesi lazimmis gidemedim
Deviti cok unutuyorum vbakslim nasilcikcak
Sabwh uykunu bugünlerde guzel uyuyo oyku öğleden sonrasinda zorlaniyoruz biraz
Dis cikmadidahabciksada rahatkasa melekim yaa sizler nasılsa zz
MOonum işleri n nasil fatuh iyimi kusum
Eligimsen nasilsin kuzumm alis nasil
Esijinbasina gelenlerine vok uxuldum kuzum
Alkah korusun twhlikelibi meslek

selam kızlar nasılsınızz... pcden girdim bakayım dedım ama pek kımsecıkler kalmamıs forumda..
söz verdiğim gibi emirin yeni fotolarını yükledim girip bakabilirsinizz..
sizleri çook özledimm...
Emirle baş etmek çok yorucu..
öpüyorummm siziiiiiiiiiiiii:38:

Vallahami anacim hadi gozumu aydin olshn tebrikler canim Allahim tamamina erdirsin i s resim koyabislirmisin canim bakalim ay cok sevindim heyecanladim benmisim sanki hamile yuppiiii:16:

byzglm yok ya 4 gun geciki bugun regl oldum esimde bende sok olduk cok agladim certain adli test almis hamile degilim ama ikinci cizgi cikti ya bu kadar olur mu off :((

selam kızlar nasılsınızz... pcden girdim bakayım dedım ama pek kımsecıkler kalmamıs forumda..
sizleri çook özledimm...
Maşallah emire cpok tatlı
byzglm yok ya 4 gun geciki bugun regl oldum esimde bende sok olduk cok agladim certain adli test almis hamile degilim ama ikinci cizgi cikti ya bu kadar olur mu off :((

Az bir kanamaysa yerlesme kanamasi olabilir

Melisam iyiyiz tatlim siz Nasılsıniz fatih köpek dişlerini çıkarıyor mizmiz

Elifim kaymagim balim nasılsın iz:54:

Bizde parks gittik geldik belim agridi uyuz oglum yurumedi taşıtı kendini:37:

Slm kislar ne vwr ne yokk
Bugub janq gircekyuk demire fakqn bakılacaktu ya grip ikaci kullanıyorum kani etkilermis
Olaci kesncebi 4 5 gun gexmesi lazimmis gidemedim
Deviti cok unutuyorum vbakslim nasilcikcak
Sabwh uykunu bugünlerde guzel uyuyo oyku öğleden sonrasinda zorlaniyoruz biraz
Dis cikmadidahabciksada rahatkasa melekim yaa sizler nasılsa zz
MOonum işleri n nasil fatuh iyimi kusum
Eligimsen nasilsin kuzumm alis nasil
Esijinbasina gelenlerine vok uxuldum kuzum
Alkah korusun twhlikelibi meslek

A.s melisam kuzum gripmi oldu geçmi,ş olsun canım deviti bende unuttuğum olurdu ama 1 yaşını geçti artık vermiyoruz sağolsın melisam Allaha emanet zor iş rabbim korusun herkesi artık dahada korkarak bekliycem eşimi :26::26::26:
sizleri çook özledimm...
A.s oflum hoşgeldin canım benim baktım oğluşuna maaşallah lküçük behlülüme büyüüş koacaman olmuş mavişim benim rabbim nazarlardan korusun kuzumu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bizde seni çok özledik eski günleri özledik gelebilme imkanın oldukça gel kuuzm :nazar:ende aLİŞDEN açamıyorum pcyi eşim evde olduğunda teldne giriyorum malesef öpüyorum ikinizde kendinzie iyi bakın emi canım benim

canım çok üzüldüm ama benimde başıma geldiği için şaşırmadım benim baya baya pembe belirgin çizgi çıkmıştı ama hamile değildim malesef testler güvensiz olabliyo çok acı ama malesef bende ailelere haber vermiştik sevinmiştik ama kanda negatifti muhtemlen sneinde prolaktın hormonun yüksek canım hem adetin gecikiyo hemde hormonların vermiş olduğu birşey sanırım bilemiyorum ben bu soruyu çok sordum ama cevabını bulamadım malesef :26::26::26::26::26::26:
Maşallah emire cpok tatlı

Az bir kanamaysa yerlesme kanamasi olabilir

Melisam iyiyiz tatlim siz Nasılsıniz fatih köpek dişlerini çıkarıyor mizmiz

Elifim kaymagim balim nasılsın iz:54:

Bizde parks gittik geldik belim agridi uyuz oglum yurumedi taşıtı kendini:37:

moonum gülüm benim nasıl olayım koşturuyorum alişle bugün keyifliyiz sıpamın keyfi yerinde uyudu işte eşim gidecek işe yemek hazırşığındayım aslındabizde çıkıcaktık ama yetişemeyiz akşama koşturmayalım diye yarına bıraktık paşam yorulmuştur annesi bebek arabasını kullanıyomusunuz kuzum gereklimi sence yani ben yeniden almayı istiyorum cesaret edemiyorum baston şeklinde ama aliş binmiyor alıpda yine kenarda beklemesinin anlamı yok hem yaza dahada büyür diyorum ama işte uykusu geldiğinde uyur rahatca diyede düşünüyorum sen ne dersin tecrübeli annişim:38::38::38::38::38:

A.s melisam kuzum gripmi oldu geçmi,ş olsun canım deviti bende unuttuğum olurdu ama 1 yaşını geçti artık vermiyoruz sağolsın melisam Allaha emanet zor iş rabbim korusun herkesi artık dahada korkarak bekliycem eşimi :26::26::26:

A.s oflum hoşgeldin canım benim baktım oğluşuna maaşallah lküçük behlülüme büyüüş koacaman olmuş mavişim benim rabbim nazarlardan korusun kuzumu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bizde seni çok özledik eski günleri özledik gelebilme imkanın oldukça gel kuuzm :nazar:ende aLİŞDEN açamıyorum pcyi eşim evde olduğunda teldne giriyorum malesef öpüyorum ikinizde kendinzie iyi bakın emi canım benim

canım çok üzüldüm ama benimde başıma geldiği için şaşırmadım benim baya baya pembe belirgin çizgi çıkmıştı ama hamile değildim malesef testler güvensiz olabliyo çok acı ama malesef bende ailelere haber vermiştik sevinmiştik ama kanda negatifti muhtemlen sneinde prolaktın hormonun yüksek canım hem adetin gecikiyo hemde hormonların vermiş olduğu birşey sanırım bilemiyorum ben bu soruyu çok sordum ama cevabını bulamadım malesef :26::26::26::26::26::26:

moonum gülüm benim nasıl olayım koşturuyorum alişle bugün keyifliyiz sıpamın keyfi yerinde uyudu işte eşim gidecek işe yemek hazırşığındayım aslındabizde çıkıcaktık ama yetişemeyiz akşama koşturmayalım diye yarına bıraktık paşam yorulmuştur annesi bebek arabasını kullanıyomusunuz kuzum gereklimi sence yani ben yeniden almayı istiyorum cesaret edemiyorum baston şeklinde ama aliş binmiyor alıpda yine kenarda beklemesinin anlamı yok hem yaza dahada büyür diyorum ama işte uykusu geldiğinde uyur rahatca diyede düşünüyorum sen ne dersin tecrübeli annişim:38::38::38::38::38:
tatlım bende bastonda var normalde brnomki yurumeyi seviyor ama bugün kucak istedo baston al bence hafif bişi

i

tatlım bende bastonda var normalde brnomki yurumeyi seviyor ama bugün kucak istedo baston al bence hafif bişi

Hee anladim bende baston bakiyorum ama iste bu sipanin binmeme ihtimali dusunduruyo beni ama sanirim alicaz arabasizda olmuyo en azindan uyimasi icin moonum

Back