Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Herkese selamlar guzel bir gun olur insallah bu ara kendimi mutsuz hissediyorum ya nedense acayip ruyalar goruyorum hayir olsun inşallah

Slm kizlar kimsecikler yok ama bizde yeni geldik sayilir gezdik geldik yemek yedik pastaneye gittik eskiden kan testi yaptirinca sonuclari beklerdik oraya gittik eskileri andik esimle alis disariyi cok seviyo mutlu oluyoki dolmusdada guzel durdu ondekilerin saclaeini cekti guldu oynadi gelirkende parka giturduk guzel bir gundu 5 g7n evdeyiz esim gunduze gectigi icin gidemeyiz ama iyi alistik hee cikmadim cikmadim simdide durmak istemiuorum 1 yilin acisini cikariyorum sanirsam moonum konusmak istersen dertlesebiliriz gulum canin sikilmasin kuzum sikinti yok dimi yoksa kaynananmi sikinti cikariyo

Yok tatlım bisey ama can sıkıntı si var. Ohhh gezin cnm hava cok guzeldi

Yok tatlım bisey ama can sıkıntı si var. Ohhh gezin cnm hava cok guzeldi

Anladim canim baska sikinti olmasinda tek olur gecer gider kuzum sizde ciktinizmi disari pasamla bugun hava cidden cok guzeldi o kadar eve kapandimki simdi gezmeyw doyamiyorum moonum yaa

Melisammmmmmmmmm nasilsin kuzum

Iyidegilim kuzum bu kiz beni bunalıma soktu resmen
Disi bi ciksa da rahatlasqmm
Dun hava cok guzeldi floryaya giturdum kizi arkafasta geldi oda çocuğu yla geldi iki yaşında
Neyse basta iyiydi oyku a nra bi coştu
Arabasinda imkani yok durmuyor deli olsum resmen
Zaten sik sik kucagima almıştım sikilmasin diyee
Kolum belm koptu aabasina koydukca k.. yirtti milkete rezik oldum yaa
Arkadaşımda devamlılık iki yasindaki oflutoa karsilastiriyoo sinir oldum resmen
Onunki hic problem yasamak sgibi anlatıp oykuyukotulemezmi salak seyy önun oğlunudq biliyorum unurtu o G nleri

Anladim canim baska sikinti olmasinda tek olur gecer gider kuzum sizde ciktinizmi disari pasamla bugun hava cidden cok guzeldi o kadar eve kapandimki simdi gezmeyw doyamiyorum moonum yaa
Gezin cnm ne guzellll bakalim belki bizde çıkarız bugun

Su kiyaasyapanlara gicik oluyorum hele boyt kilo kiyasi yapanlara daha da kızıyorum.her cocuk farklı olabilir yarış atimi bunlar herkesin evladı kendine hemde hemcinslerimiz kiyaa yapiyor daha sinir bozucu.takma melisam salla gitsin

Mekisam hic takma su kiyaslamalari banada yapiyirlar yok yaramaz yok o buna alistirmadi ya her cocuk ayri simarttin diyolar bu cocuk 3 aylik karnimdayken doktir dedi cok harektli diye dogdu oyle ne yapabilirim sevmiyimmi oynamiyimmi ayaga alistirdin bak o hic sallamiyo ben neden alistirdim emmesi icin digeri derki emmeseydi digeri derki neden emmiyo amann melisam cildirirsin ugrasma takma bile densizleri her cocuk ayri ayri donemler gelcek gececek sadece sabretmwk lazim

Bugunde cok sisli moonum yaa oralarda oylemi bu arada kizlar biz hastaneden geldik alis dustu nasil dusmeydi hala fena oluyorum bos kolinin ocine atladi boynuna yuk bindi kalcasi geri geldi yani takla atar gibi oldu hemen goturduk boyundan film cektirmeye yolladilar ama alis durmadi kiyamaeti kopardi ruh gibiyiz sinirliyim gozumun onunde oldu bir adim vardi aramizda kostjm aldim iyi gibi ama kalcadan omurgdan birde boyundan korkuyla bekliyoruz aglamadi kalkti oynadi yurudu ama bolmiyorum

Yok guzel burda hava cnm ben assgi indirdim pasami kucak isteyip durdu gene belum ağrıdı yarim saat dsyandim ciktik yukari

Aa geçmiş olsun ya kuduruk alis aklimizi alcak bişey yoktur inşallah olsa durmadan aglardi acisina:44:

Ayyy sorma moonum guya yaramazlik yapmiyodu ama ici bos olunca kolinin bezleri gelmisfi onlari aldim digerini dusunemedim ici bos olmasi isi bizdu aman aman aklim gitti essek kafali cocuk ne olacak duracagi yokki sipanin

Alis iyimi şimdi. Sen melisacanin sirkeli suyunu yaptinmi faydasi oldumu

Alis iyimi şimdi. Sen melisacanin sirkeli suyunu yaptinmi faydasi oldumu

Iyi moonum cok sukur 2 saati gecjin uyudu korktuk gittik uyandirdik simdi dans ediyo sipam yaptim canim o gu desigi gun yaptim suanda inanilmaz bi yumurtlama aki tisi var henuz oyle sokulme olmadi bekliuorum bende etkisi kac gune olur acaba :26:

Iyi moonum cok sukur 2 saati gecjin uyudu korktuk gittik uyandirdik simdi dans ediyo sipam yaptim canim o gu desigi gun yaptim suanda inanilmaz bi yumurtlama aki tisi var henuz oyle sokulme olmadi bekliuorum bende etkisi kac gune olur acaba :26:

Iyi hadi gelmiş geçmiş olsun yavrularimizi korusun rabbim. Bende merak ettim ise yaradimi diye

Iyi hadi gelmiş geçmiş olsun yavrularimizi korusun rabbim. Bende merak ettim ise yaradimi diye

Amin canim gecmis bir dahada olmasin ins bakalim ise yariycakmi moonum ama mimirtlama donemindeyim esime diyorumki gel bi cilginlik yapalim 2. Cocugu dusunelim ama adam dedigimde bile yuzu degisiyo eheee korkuyo

Amin canim gecmis bir dahada olmasin ins bakalim ise yariycakmi moonum ama mimirtlama donemindeyim esime diyorumki gel bi cilginlik yapalim 2. Cocugu dusunelim ama adam dedigimde bile yuzu degisiyo eheee korkuyo

Vav arkidisim ikinciyi yapcekkkkkkkkk

Ikinci çocuk mu abaaaaass
Kasiniyinn elfim ikincide gazli uyku problemli bide ustune bogazsizokuverirse gorursun gayriiii tahtayada vurdum yazduktan sonrss
Kiz moonum gectimi icinin sik ntisi iyisin demi bacimmm
Alisime cok uzuldum yaessek düşmeden yapamiyi garii
Elifimseninki emeklenismiydi kis yurumeye ne zamanbasladi oykutembel yaa adim atmiyo dogtu duzgunn

Vav arkidisim ikinciyi yapcekkkkkkkkk

Vallaha moonum evlat gibisi yok eski videolara rwsimlerebakiyorumda ozluyorum hamileligimi ozluyorum ama sorumlulugundan korkuyorun rabbim hakkimizda hayirlisi ne zamansa o zaman nasio etsin ama esime gicikliga dusuyorum ustune adam soguycak bende birsey degil

Oy melisam o lafta gonul istiyor ama dermanim yok sevsemde istesemde sadece dilde Dusmeden yapamiyo cocuk bagimliklik yapti kedosumda melisam alis biranda emekledi oda esim ogretti bi aksamdi iste yapti gosterdi alisde basladi emeklemeye 8 aylikmiydi ne 9 ayinda basladi adimlar yirumeler ama tam kuvvetlendigi zaman 10 aylikti kosmalara baslamisti tam gaz 9 ayinda 2 hafta kadar yurumedi dustu falan korktu bi sonra esimle cesaretlendirdik ondan bana benden ona oyle alisti simdi disarda bizm elimizden tutmuyi kendisi yueuyo essek biranda baslar melisam bi bakmisin ayakta minnosum asil o zaman basliyo kosturmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…