Bende simdi yemek yedirdim az uyusa mizmizligi gidecek insallah bu gun mizmiz ya vu disten sanırım
Onemli degil tatlim bende hsli sildim aksam fatih dun çok batirdi cnm biz ne yiyosal ondan yiyor yogurt yemiyor birde brokoli tarzi seyleri sevmez kisir sever corba severek yiyor cig kofte bile yedirdik evde yaptigimizda seviyor mesala çikolata sevmezMoonum esim aksam gidince yazamadim canim kusuruma bakma uzun sure yoksam anlayinki esim yokkac tane disi oldu pasamain birde ne tur yemekler pisiryosun moonum cesitlerin neler
Adet oleum ben bitkek üzere ya ne duzenzizlii k basladi kadariyla min başında olmusum bide smdi iste
Elifim sirkeli suyu hep unutuyorum sana anlatmayi
Adetin bittiği kten sonrw yap kuxum iki litre suyu kaynat bi cay bardagi uzum sirkesi koy otur assaga
Slm ki zlar ne habersiniz
Oyku uyanmadan yazayım dedim
Kizn disi daha cikmafi aksam bi iki saat kaprisinicekiyorum
Dis etowti kabardi beyazoadi yaa her akswm bi çay kaşığı calpol vriyorum kremini surup yatiriyorum calpole erkenmibadladim acep
Elif gecr uyutma isini nettin kuzum
Adet oleum ben bitkek üzere ya ne duzenzizlii k basladi kadariyla min başında olmusum bide smdi iste
Elifim sirkeli suyu hep unutuyorum sana anlatmayi
Adetin bittiği kten sonrw yap kuxum iki litre suyu kaynat bi cay bardagi uzum sirkesi koy otur assaga
Onemli degil tatlim bende hsli sildim aksam fatih dun çok batirdi cnm biz ne yiyosal ondan yiyor yogurt yemiyor birde brokoli tarzi seyleri sevmez kisir sever corba severek yiyor cig kofte bile yedirdik evde yaptigimizda seviyor mesala çikolata sevmez
Kiz kukus yanmasinne icin bu tatlım
canim niye oyle diyosun regl mi geldi yoksa olur insallah bugunde gelmedi beklicem ama yarin test alicam ctesi ya da pazar yaparim
canım lekeler başlamıştı bugün açıldım artık hayırlısı birsürede bitkisel ilaçlar kullanıcam prolaktinim yüksekti heralde ondan geciktim bukadar inşallah sen sevinirsin bu ay hayırlı haberini verirsin bize
Canim belkife yerlesme kanamasidir henen uzulme ama umudunuda kaybetme dedigin gibi vardir hayir bunu demek kolay gibi geliyo unsana ama inan bende yasadim o gunleri ne dersem diyeyim csre degil diyebikecegim en iyi sey sana duam okur i s rabbim guldursun yuzunu hakkinda hayirlisi olsun:26:
canım çok teşekkür ederim bu güzel duaların için bugün açıldım bu ayda olmadı napalım 2 senedir alıştım artık ama işte ilk defa bu kadar gecikince umutlanmıştım artık umudumuz bidahaki ay sabırla bekliycem nazlı bebişimi
canım çok teşekkür ederim bu güzel duaların için bugün açıldım bu ayda olmadı napalım 2 senedir alıştım artık ama işte ilk defa bu kadar gecikince umutlanmıştım artık umudumuz bidahaki ay sabırla bekliycem nazlı bebişimi
Cnm sogan kuru falan den
canım lekeler başlamıştı bugün açıldım artık hayırlısı birsürede bitkisel ilaçlar kullanıcam prolaktinim yüksekti heralde ondan geciktim bukadar inşallah sen sevinirsin bu ay hayırlı haberini verirsin bize
Canim hakkinda hayirlisi bendede prilakti vardi dostinex Kullandim kacinci ayda bilmiyirum ama 3 yada 4. Aymiydi ne yanlis olmasin sogan kurunu dene rabbim gonlune gore versin canim ins burda hayirli haberlerini aliriz kisa zamanda
ah canim ya insallah guzel haberlerini aliriz ilerde :) bende adet olmadim bugun testte almadim acele etmicem pazartesi alicam ve yapicam eger gelmezse tabi o zaman haber vericem kizlar pztesi haberlerini bekleyinn :))
Gunydin Canlar cok sukur yagmur yagiyo 2 gundur en soguk ay subat en sicak ay oldu yaaa basim cok agriyo yaaa alis 3den sonra sapitti 6da kalktik
Onemli degil tatlim bende hsli sildim aksam fatih dun çok batirdi cnm biz ne yiyosal ondan yiyor yogurt yemiyor birde brokoli tarzi seyleri sevmez kisir sever corba severek yiyor cig kofte bile yedirdik evde yaptigimizda seviyor mesala çikolata sevmez
Kiz kukus yanmasinne icin bu tatlım
Melisam vallaha artik tahammulum kalmadi su gece durmamasi hani sallanmak istiyo desem salliladigimda uyur yok beni istiyo en sonunda birlikte yatiriyim dedim dun vazgectim ionada alismasin akli kesince ayrilmaz diye odasini ayirmayi disunurken yanima alismasin ama nasil gececek gece kabuslari bilmiyorum hele bi minnosumda memeden kesildllidlginde kalkip sut mama isitma yapma zorunda kal bak daha zor yedirdihimle 6 7 saat dayaniyo ama sinra acikiyo hos aciktiginda kalksa yese aciksa bile damari trutuyo icmiyo sipa deliriyoGünaydın canim bizfr 12 de biraz emdik birazda uyurkrn pirinc unu emdik sinra 3.30 da uyabduk sonra brada 7 de sonra uyumadi sipas
Evet iyi oldu yagmur ya iki gn yagmayka dolmaz bakalım bizim semtlerde de sulsr kesilecek mi bagcilarda 3 gun su verilmicekmis uc gun ne yapacaksa insanlar
. Yedilisam vallaha artik tahamm. Toum kalmadi su gec. durmamasi hani sallanmak istiyo desem salliladigimda uyur yok beni istiyo en sonunda birlikte yatiriyim dedim dun vazgectim ionada alismasin akli kesince ayrilmaz diye odasini ayirmayi disunurken yanima alismasin ama nasil gececek gece kabuslari bilmiyorum hele bi minnosumda memeden kesildllidlginde kalkip sut mama isitma yapma zorunda kal bak daha zor yedirdihimle 6 7 saat dayaniyo ama sinra acikiyo hos aciktiginda kalksa yese aciksa bile damari trutuyo icmiyo sipa deliriyo
OTE=kevsersoylu;34031933]Selamm canlarrrr neydiyonuznasnasılu kiz tableti elimde gorunce atliyorr ban ver diye:) kizim diyorum ver elini opuyum veriyo sonra gel sen benimiikini op diyorum opuyorr annina koymuyo birakiyor :)) durup dururken geliyor yanima yuzume bakiyo yanagimdan opuyor sonra ceviriuor otekisinden de opuyorr allahimmm iyice cirkin oldu ya
Elifim sen nasilsin alisim nasil
Melisammm sen nasilsin oykumm nasil
Iyim elifim Cok sukuer gozumde gecti yok guzelim hasta degil masallah ama Damaklari beyazlamis ust kopsek disini cikaricak heralde yandik ne guzel tam kendini topluyor hasta degil diyorum hasta oluyoGunaydin canlarim bugun annemin 11.olum senesi 11 yil once acisi neyse simdi daha fazlasini yasiyorum bu yil daha fazla oturdu icime nedendir bilemem bunun uzerine esim ve arkadaSlari dile bile getiremiyorum olumden kurtulmuslar resmen ayyasin pisligin birisi turkbayragini yakan alisine eziyet eden hapisten yeni cikan uzaklastirma aldi diye kendini kaybeden bir ser.... birisi doner bicagiyla saldirmis 2 ekip yani 6 polis bas edememis kacmislar yakalamaya calismislar esimin usttune gitmis silah cekmis az daha vurucaklarmis adami artik doner bicagi yaa bu bi sallasa denk gelse allahim korusun aksam 7den gece 12 kadar ugrasmislar almislar goturmusler karakola falan ama feci bir geceymis yerlerde yuvarlanmislar geldiki esim camur icinde sonra baska arac kovalamislar esrar almislar bende bosa abuk subuk ruyalar gormemisim esimi ariyorum ucurumlar goruyorum bulamiyorum agliyorum nefesim tikandi resmen gece bicak ustundeler yaaa vallaha butun pilislerimiz askerlerimiz rabbime emanet
Senin kizceni yerim ben gelsin benide opsun fistigim maasallah nasil kevserim hasta falan degil dimi senin gozun nasil oldu geceleri cok kalkiyomu yine ne yediriyosun gece emmeye devammi ayy cok sordum gari :26:bende islerimi yapiyorum kevserim alisle yapabildigim kadar uykusu geldi saoiitti sallanmak isityo essek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?