- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cok guzel hastane cıkısı cok hos mavısli tulumuda. Saglıkla guzel gınlwrde kullansun insallah canım ben kacar yemegı halkedeyım
Elifımmmmmmmmmmmmmmmm
Nettırıyon kız
Elifımmmmmmmmmmmmmmmm
Nettırıyon kız
Bı demlik cayı ve ekmek arasını yuvarladım mideye geldım.bacajlarımı temısledım be olur ne ılmaz gobekten muayene etcek dıyw bılıtom ya keseyı goremezde vajınadan yaparsa:26:
ne yapayım melisam benim casoş krdeşlerimle görüşüyorum küçüğü atılıyo kameradan bana gelicekmiş çığlık çığlığa bir göresen sen ne yapıyosun
ohhh afiyt olsun kuzuma bende bir demlik çayı içtim vallha iyi yaptın bacım bence kese görünür hesaplayınca 6 haftalık oluyo yaa gittiğinde
Sana gelcek ya esaek kafalı bwnde dızıye bakıyorum fox a.sen gorus canum engel olmayım sana
?
ohhh afiyt olsun kuzuma bende bir demlik çayı içtim vallha iyi yaptın bacım bence kese görünür hesaplayınca 6 haftalık oluyo yaa gittiğinde
Insallah bı sorun cıkmasında kalbıde duyulurmu elifim
6 hafta he buyumus benım kerata heheyttttt
İmsallah bı sorun cıkmazda
Kalbını duyarmıyımki acep
Teyzecık ben cıkıyorum esım fılm izlemek istıyo
Yarın sabahtan ablama gececez kahvaltıya
Sonrada bebek gormeye gıtcez karaılara gıtcez yoeulurum bayagı pazartesı goeusuk garı optum kocaman senı.)
merhabalarrr davete icabet edeyim byzglm tuğba ben. inşallah uğrarım buraya da sık sık. Allaha emanet olun.