- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
hoşgeldinizzz yerim ben sizi senin mercimeğine kurban olurum biz dedin yaaa vallaha yine gözleirm doldu kızzz çok şükürr bu günleride gördük bee melisammm annen doğru diyo bak bu konuda sınırsız beddua edebilrim sanaa melisa sigaradan soğusun çaydan soğusun hele sigarayı hayatında birdaha hiç içmesinn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhben geldim
ay pardon biz geldim biz pirinc tanemle mercimegimlemi desem yoksam anam bu ne büyüklükte bişide bilmiyon ya
simdilik yok bulantı ya ama olmasını yelerim ben ya su sigaradan bi sogusam annem dua ediyo insallah bana benzersinde caydan sigaradan tiksinirsin diyo insallah ya
yok gülüm benim doktor işim yokda rahatsızım bir kaçgündür dolandırıyordu dün akşam patlak verdi öksürük veee grip başlangıcı halsizlik varki sabah 9 girdim 1 saat kaldım çıktım sonrada kafaytı vurdum uyumuşum gülüm gelemdim uyandımki açıkmışım bir şehriye çorbası yapayım dedim geldim tmm balısıı sen git al balığını ama çokda gezme yani ayakta kalma gez ama dinlenmeyide unutma balısıelifim canım doktor işin falanmı vardı acep bugun ya nerde kaldın bende birazdan pazara giderim balık almaya sonrada baska biyere gitcem sanırsam sıkılıyorum kıs ben bütün gün evde ya. dinlene dinlene gezerim ne yapıyım
annem kır kıcını azcık otur diyo ya oturamıyom
elifim nerdesin cok merak ettim seni kıs dündende bişi dememiştim cıkacam bi yarım saate kadar burda olmasamda mesaj at emi merak ettim cok ya:26::26::18::18:
oyy kıyamam canım benim özürdilerim vallaha merak etmişşin dedim yaaa hastayımki uyumuş kalmışım gecede uyumadım başım sızlıyo resmen kaptım şifayı maleseffff