- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
Valla cnm hiç bi bilgim yok diğer kızlar gelsn belki onlar bîlirler
olsun tatlım yinede saol..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla cnm hiç bi bilgim yok diğer kızlar gelsn belki onlar bîlirler
olsun tatlım yinede saol..
kızlar nasılsınız :) bende yeni hamiş olduğumu öğrendim henüz 4 haftalık..5. haftamın içindeyim..RABBİM isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah....
SAOL cnm amin inşallah.bişey sorcam. 4 haftalık bi gebelik için kan değeri 8671 nasıl sence bilgin var mı bu konuda
Cnm kendnden bahsetsene nerelisin kaç snelik evlisin
Öncelikle hoşgeldin umarım hep burda olursun:))
bir önceki sayfada bebiş odası için bir secim yapamadıgımı yazmıştım sende fikrini yazabilirsen memnun olurum yeni gebiş olarak :)) daha cok erken senin için ama çok güzel seyler Allah sorunsuz bir hamilelik gecirsin inşallah ilk 3 ay birazcık zor:))
Hayırlısı olsun degerlerin cok süper cıkmışş benim yalan olmasın 900 lü birseydi düşün :)) 15 günlükmüş ögrendiğimde
katlanarak gittiği için degerlerin cok cok iyi
Öncelikle hoşgeldin umarım hep burda olursun:))
bir önceki sayfada bebiş odası için bir secim yapamadıgımı yazmıştım sende fikrini yazabilirsen memnun olurum yeni gebiş olarak :)) daha cok erken senin için ama çok güzel seyler Allah sorunsuz bir hamilelik gecirsin inşallah ilk 3 ay birazcık zor:))
Hayırlısı olsun degerlerin cok süper cıkmışş benim yalan olmasın 900 lü birseydi düşün :)) 15 günlükmüş ögrendiğimde
katlanarak gittiği için degerlerin cok cok iyi
Eki Görüntüle 685286 Eki Görüntüle 685287 Eki Görüntüle 685288 Eki Görüntüle 685293
kızlar bu iki oda arasında cok kararsz kaldım sizce hangisiiii
biliyorum hepiniz kırmızı mavi olanı begenceksiniz ama :)) olsun yinede sorayım dedimmm
gercekten fikir ve görüşlerinize çoooooooooook ihtiyacım var kafam cok karışıkk
Canm Ben 2 senelik evliyim.t.dagliyim :) firsat buldukca buralardayim :) sen nerelisin
Cnm kendnden bahsetsene nerelisin kaç snelik evlisin
Anladımm cnm bnde çankırılıyım 4 sene olucak evleneli 3 aylık kızım var
ya ben sen yoksun diye cıkmıştım akşam girdim en son ama resimler ucmuş tabii kısmet olmadı yaaaEssusem yükledimkuzzzz
Saol canm.netten biraz araştırma yaptım referans aralıklarından çok çok fazla geldi bana benim kan değerim boş kese falan duydum rabbim kalp atışlarını duymayi nasib eder inś.
Gunaydddınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr elifimmm iyi olmana sevndmmmm
kevserim hoşgeldin canım beim nasılsın![]()
H bulduk elifim iim çok şükür eşim işten geldi bi andanda kahvaltı hazırlıyorum sn nasıl paşqm napıyor
oyy kuzum benim gelirdimde ah yakın olsaydık size afiyetler olsun benim oğluşda uyandı emzirdim attım beşiiğe uyursa artık:26:H bulduk elifim iim çok şükür eşim işten geldi bi andanda kahvaltı hazırlıyorum sn nasıl paşqm napıyor
Ayıp ettin bacım gel tabî evet patates ve balık var bizim cadıda beşiğinde oynuyor kendi kendine
gunaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakıyım![]()
canm 5 hazirandan sonra mı dogum yapıcaksın? cok erken değil mi? normal miii kiiiii
aslında demekki sen normal dogurabilirsin baksana kızının pozisyonu güzel
benimkinin kafası en son yukardaydııı
maşallah valla büyüyo bizim leblebiler:))
hadi nerdesinz gelin sizde fikir verin banaa
oyy kuzum benim gelirdimde ah yakın olsaydık size afiyetler olsun benim oğluşda uyandı emzirdim attım beşiiğe uyursa artık:26:
günaydınlar efenim günayınlar hoşgeldiniz prensesler![]()