Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kızlar nasılsınız :) bende yeni hamiş olduğumu öğrendim henüz 4 haftalık..5. haftamın içindeyim..RABBİM isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah....

SAOL cnm amin inşallah.bişey sorcam. 4 haftalık bi gebelik için kan değeri 8671 nasıl sence bilgin var mı bu konuda

Öncelikle hoşgeldin umarım hep burda olursun:))
bir önceki sayfada bebiş odası için bir secim yapamadıgımı yazmıştım sende fikrini yazabilirsen memnun olurum yeni gebiş olarak :)) daha cok erken senin için ama çok güzel seyler Allah sorunsuz bir hamilelik gecirsin inşallah ilk 3 ay birazcık zor:))

Hayırlısı olsun degerlerin cok süper cıkmışş benim yalan olmasın 900 lü birseydi düşün :)) 15 günlükmüş ögrendiğimde
katlanarak gittiği için degerlerin cok cok iyi

bir önceki sayfada bebiş odası için bir secim yapamadıgımı yazmıştım sende fikrini yazabilirsen memnun olurum yeni gebiş olarak :)) daha cok erken senin için ama çok güzel seyler Allah sorunsuz bir hamilelik gecirsin inşallah ilk 3 ay birazcık zor:))

Hayırlısı olsun degerlerin cok süper cıkmışş benim yalan olmasın 900 lü birseydi düşün :)) 15 günlükmüş ögrendiğimde

Saol canm.netten biraz araştırma yaptım referans aralıklarından çok çok fazla geldi bana benim kan değerim boş kese falan duydum rabbim kalp atışlarını duymayi nasib eder inś.

Eki Görüntüle 685286 Eki Görüntüle 685287 Eki Görüntüle 685288 Eki Görüntüle 685293

kızlar bu iki oda arasında cok kararsz kaldım sizce hangisiiii

biliyorum hepiniz kırmızı mavi olanı begenceksiniz ama :)) olsun yinede sorayım dedimmm
gercekten fikir ve görüşlerinize çoooooooooook ihtiyacım var kafam cok karışıkk

Canm valla yorumunu görmeden krmizi ve mavi renklerdeki takmi begendim :) gayet hoş..

Essusem yükledimkuzzzz
ya ben sen yoksun diye cıkmıştım akşam girdim en son ama resimler ucmuş tabii kısmet olmadı yaaa:53::50:

Saol canm.netten biraz araştırma yaptım referans aralıklarından çok çok fazla geldi bana benim kan değerim boş kese falan duydum rabbim kalp atışlarını duymayi nasib eder inś.

doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun? orda belli olur artık... bende boş kese durumunu yaşadım ama hiç kan degerlerimi ölçtürmemiştim.. boş değildir yaa neden olsun ki:)) inşallah değildir yanii

günaydın kızlar geçmişe baktım geldim çok sağolun tşk ediyorum bugün biraz daha iyiyim gibi gelemedim yattım sağolsun eşim evdeydi yaa rahattım yani elsiim kesinlile mavi olan güzel kuzum yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin canım tebrik ediyorum rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sağlıkla al kucağına yalnız değerim 8000binmi 800 mü anlamdım :44::44::44::26:

Gunaydddınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr elifimmm iyi olmana sevndmmmm

günaydın canım benim iyiyim çok şüür cumartesi günü başım çatladı resmen eşimindizine yattım masaj yaptı sağolsun ilaçda almaıyorumki bire bende sırtımdaki skolyoz boynumdaki düzleşmemahvdiyo zaten günlük ağrılarım çok fazla birde grip baş ağrısı mahvetti ama geiyo çok şükür kevserim:26:

H bulduk elifim iim çok şükür eşim işten geldi bi andanda kahvaltı hazırlıyorum sn nasıl paşqm napıyor

kolay gelsin kuzum ne var kahvaltıda patitis varmı patitis varsa geleyim bendeçaya hee kabul edenmi beni kvserim:34::38:ali paşam uyuyor bende fırsat bulmuşken damladım işleirm duruyo ymeğim duruyo kim yapacaksa :19:

kevserim hoşgeldin canım beim nasılsın:38:

H bulduk elifim iim çok şükür eşim işten geldi bi andanda kahvaltı hazırlıyorum sn nasıl paşqm napıyor

Ayıp ettin bacım gel tabî evet patates ve balık var bizim cadıda beşiğinde oynuyor kendi kendine

kevserim hoşgeldin canım beim nasılsın:38:

Ayıp ettin bacım gel tabî evet patates ve balık var bizim cadıda beşiğinde oynuyor kendi kendine

oyy kuzum benim gelirdimde ah yakın olsaydık size afiyetler olsun benim oğluşda uyandı emzirdim attım beşiiğe uyursa artık:26:
gunaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakıyım:54::54::54:

günaydınlar efenim günayınlar hoşgeldiniz prensesler :38:

canm 5 hazirandan sonra mı dogum yapıcaksın? cok erken değil mi? normal miii kiiiii
aslında demekki sen normal dogurabilirsin baksana kızının pozisyonu güzel
benimkinin kafası en son yukardaydııı

maşallah valla büyüyo bizim leblebiler:))
hadi nerdesinz gelin sizde fikir verin banaa

oyy kuzum benim gelirdimde ah yakın olsaydık size afiyetler olsun benim oğluşda uyandı emzirdim attım beşiiğe uyursa artık:26:

günaydınlar efenim günayınlar hoşgeldiniz prensesler :38:

hosbulduk canımcımm.:38::38:
iyileşmişsin biraz sevindim kuzum ya. elifim emzirirken boynun cok agrıyo demı kuzum. bende bide iki tane fıtık var napcaksam artık. :26::26:

Back