Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

canım bol bol bebiş kıyaferleri var:) bide bebek şekeri *kapı süsü vss aldık annanesi battaniye filan yaptı bi dünya . pelus battaniyesini yengem almış vs.. bu tarz seyler var
bugün az daha nivea nın cantalı bi seti vAR ONu alıcaktım realde 56tl ydi sonra dur netten bakayım dedim ana 38 tl filan bıraktım vazgectim..
zaten evde bebek şampuanı jeli yagı filan var
onları kullanırım sonra alırım dedim vazgectim almadım...

araba vs. işini dogumdan sonraya bırakcam gibi suanda düşünmüyorum almayı....

işte bi oda almamız lazım o kadar
babannesiyle alışveriş yapcaz ama sürekli bekle bekle diyo bakalım ne zaman yapıcaz alışveriş neler alcak ...

sen beşikle dolap dısında neler aldın tatlım
ben bu ay limiti doldurdum ya bakalım sonraki ay artık

yaa inanmıyorum ben neden cok kilo aldım yaa cok mu yiyorum ki üfffff
sadece sabah kahvaltımı ekstra yiyorum onun dışında aynı seyleri yiyorum aslında poff yaaaa
ne güzel sadece 4-5 kilo ah ahh
ama en son hemşire iyi kilo alıyosun demişti yani normal demişti
aman cok takmıyorum da ne biliyim hayatımda hiç 51 i bile görmemiştim dee garip geliyoo

kıs madem resim koyuyon yandan cekeydin ya göbişinın buyuklugu onden belli olmuyo

canım yandan da var da bunu koymuşum:)))

ah canım yaaaa zor günler desenee....
bak nasılda anlıyo bebiş cin gibi maşallah
oturup cocukla beraber aglayan cok anne duydum olur arada böyle iyi bak içini akıtmışsın hepsi cıkmış gitmiş
bide hava da böyle bi sıkıcı güneş açsın bak sende azıcık cık dışarlara canım acıl biraz cok kapatma kendini eve bunalırsın

elifim canım sanada eşinide geçmiş olaun bir ara benm eşimin de omzu ağrıyordu huuuuhuuuuu iki bebeğe bKMk çok zor bide birisi koca bebek olunca dahada zor oluyorrrr

yok ya o kadar pahalımı ya tamam gülüm ona sıra gelince bakarım. boynerde olurmuki acep ayın sonu kelebek günu oluyobi bakatrım. arkadasım benımki olece duruyo istiyosan veriryim demıstı belki alırım onunkini. gecelik baskasının seyi giyilmez diye düşünmüştüm ya alamazsam isterim sonucta yıkamıs tertemız kaldırmıstır.bende bu hafta sonu alıyım diyoruum yatagı ya bakalım baska bı iş cıkmazsa. ya yarım ortopedik yetegi bebeklere tama geerek yokmus bende alırım vallahı belisten napıyım 250den assagı yatak yok ya minnacık seyler.
herkes kendine göre bişiler yapıcak artık ..
melisam sen kaç kilo aldın canım
ben 10 kilo aldım yaww:26: bakın fotoma

Eki Görüntüle 680316

kız ben seni yerim.maşallah nasıl güzel olmuşsun.herkes bana söylüyoda ben öyle hissetmiyodum.ama sana çok yakışmış gebelik.bence sen gayet orantılı kilo alıyosun.sıkıntı etme ye gitsin:.)ben 13 almışımdır şimdi.15 le kapatsam şükür edicem.[/QUOTE]
canım ben 5 kilo aldım. karnım kocaman oldu ama.
fıstık gözükmüyo artıkın

dert etme kuzu cok zayıf kaldın ya orantılı kılo alıyosun ole şişko durmuyosun. su an 60 ancamısın.

hosgeldin elifim kuzum nasılsın cano oglen konusamadık
benım sıpacık tepınıp durdu karnımda cok acıkmısım kalktım kendinme hemen cay demledim tost yaptım gelesiye sen cıkmıssın. bogazım cok acıldı yaaaaaaaaaaaaa

zor canım yaaa diyorumkli evdeki tek eğlencem pc di burasıydıoda kalmaıd pc oturduğum an ağlıyo bilerek yapıyo sanki elbet geçicek ama bende bitiyorum bazen anlıyo elisim anlmazmı yüzüme bakıyo gülüyosam gülüyo yoksa kaşlarını çatıyo vallaha yaaaahh ısınsa havalar çıkıcamda ısınsa ama bir sorun var ben bu sıpayı nerde nasıl emziricem dışarı çıkıncaa:26::26::44::44:
elifim canım sanada eşinide geçmiş olaun bir ara benm eşimin de omzu ağrıyordu huuuuhuuuuu iki bebeğe bKMk çok zor bide birisi koca bebek olunca dahada zor oluyorrrr

sağolsın kevsrim sanada geçmiş olsun neden ağrıdıki eşiin omzu sorma koca bebeğim cidden ona bakıyorum bir diğerine kaldım arada bana kimse bakmıyo ama

emzirip cıkarsın kuzucuk zaten iki saatte bi vermıyomusun memişi artık kuytu yerler bulmak lazım kafeye oturuldsa bile son masa duvara karsı ne bilim millet dısarda nasıl emsziriyoki.:44::44:

elifim bende garip agrılar olusuyo ya odüm kopuyo erken dogum olcek diye. assagıya acayıp bi baskı oluyo zonklu vallahı fıstıgım bazaen makattta sızlıyo diş agrısı gibi ama surekli degil gelip gelciyo bazen sık sık oluyo bazen nadir. norömalmı bu aacı. bide yatarken iyice huzursuz yatmaya basladım bi rahat edemıyorum sola donuyom sıpa soldaysa bi tepik atıyo bende sırt ustu yatıyom cogu xzaman.

normal melsiam benim makatım nasıl ağrırdı sızlardı böyle yatağa oturken ayağa kalkardım öyle sızlardı dediğin gibi dönemezdim sağa solaa hemen vuruyordu rahasız oluyodu bende birde göğüs ağrısı olmuştu 30. haftada başlayan bebeğim doğum posizyonu alırken oldu sanırım dönerken gğsüme baskı yapıyodu ne çektim 1 ay kadar yatamadım nesef alamadım gğlemdim öksremdim hepsi normal kuzum korkma erken doğum olmaz Allahın izniyle ama sen çok ayakta kalıp iş yapıpda zorlanma artık kasılmalar başladıkça ağrılarda olucak karnın bir yere toplanıcak bana doktorum artık doğum hazırlıkları dmeişti sneinde iki bucuk ay kaldı neticede hazırlıklarını tamamlaki ne olur ne olmaz bende tık yoktu mesela sabah kalktım ailemle msnde görüştüm yeidk içtik eşimle maç oynadık ben tuvalete gidip geleyim deidm gittimki nişanım gelmiş herşey bir anda oldu melisam sende biir hazırlıklarını

Selam kızlar nasılsınız... Elifim seninki nasıl. Melisa az kalmış kız maşallah. Emir beni çok yoruyo. Ayaklarımda derman kalmadı kollarım tutmuyo ağlamak istiyorum ya. Daha yeni uyudu her dakika kalkıyo kafayı yemek üzereyim

hoşgeldin oflucan nasılsın kuzum benimkide beni gündüz öldürüyo resmen uyumak bilmiyo uyutuyırum yerine koyuroyum 5 dk sonra ağlıyoo deli oluyorum valaha şuanda eşim sallıyo artık al ben topiğe giriyorum dedim

canım ben 5 kilo aldım. karnım kocaman oldu ama.
fıstık gözükmüyo artıkın
haha bende göremiyorum kiii hayatımda ilk kez agdacıya gittimm amma da rahatmuış heee keşke daha önce gitseymişimmm

herkes kendine göre bişiler yapıcak artık ..
melisam sen kaç kilo aldın canım
ben 10 kilo aldım yaww:26: bakın fotoma

Eki Görüntüle 680316

kız ben seni yerim.maşallah nasıl güzel olmuşsun.herkes bana söylüyoda ben öyle hissetmiyodum.ama sana çok yakışmış gebelik.bence sen gayet orantılı kilo alıyosun.sıkıntı etme ye gitsin:.)ben 13 almışımdır şimdi.15 le kapatsam şükür edicem.[/QUOTE]

sagol canım genelde hamişler güzel oluyo beee
ben dde cok begenirdim ay ne güzel olmuş diyee
cok sükür bizde o günleri gördükk gercekten böyle duymak da hoşuna gidiyo insanınnnn lalalalalayylaaaa

dert etme kuzu cok zayıf kaldın ya orantılı kılo alıyosun ole şişko durmuyosun. su an 60 ancamısın.

şimdi ancak 60 ım canım işteee
ama saglık ocagı 3-4 kilo fazla tartı en baştan beriii

ama bana hiç 60 ım gibi gelmiyo ne garippp sen kaçsın..?

nasıl olaym yorgunum uykusuzum. Başım ağrıyo. Bitmiş pil gibiym. Emir de aynı insan günde en az iki üç saat uyur dimi yok beş dakika da bir uyanıyor. Saatlerce salla ayağında gezdir kucakta hiçbir şeye yaramasin

accık çektircek tabi annesiii bu günler olcakki cennet annelerin ayakları altında olsun ...
dışarı cıkınca iş merkezlerinde filan bebek odaları var şekercim eger öyle yerlere yakınsan...
ne bilyim bi tanıdıga filan gidersin 2 muhabbet iyi gelirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…