Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

napiyonuz bakem

papatyacım son zamanlar ara ara ağrı olması normal ama uzun süreli değil kısa süreli devam ederse dr git bence

Selam kızlat elifimm nerdesin kızım cadım artık ağlamadan emiyor aartık hiç bî sorunumuz yok çok şükürrr

aslında tek kişi calısıyoruz sayılır hehe
birimizin maaşı kredi ödemesine gidiyor...

bakalım ya ne biliyim çok istiyorum benimde bi odam öyle koltuklar filan var kullanılmıyo
birazda ev düzene girsin diye istiyorum bende en az 1 gardırap bide beşik almam lazım eee aynı sey oldu ondan almışken hepsini almak daha mantıklı geldi... kayınvaldemde senin gibi bi gardıropalırsın filan dedi ama onu koycak yer yokkiii
mecburen o odayı boşaltmam lazım..
yani düşündüm düşündüm en mantıklısı oda geldi... artık nasıl ödücez bilmiyorum .... :26:

herkes kendine göre bişiler yapıcak artık ..
melisam sen kaç kilo aldın canım
ben 10 kilo aldım yaww:26: bakın fotoma

Eki Görüntüle 680316

gunaydın canım. nasıl içine siniyosa ole yap bi denem oda konusunda istiyosan cok dedigim gibi 12 taksitle falan halledersiniz. peki bebek arabasını aldınmı kıyafetler falan.
ben 4.5 5 kılo aldım canım. sen zayıf kalmıssın ya ondandır ole kılo almam ben zati 67 ile kaldıgım için vucut artık kabul etmıyo sanırsam kıloyu. ama bu günlerde iştahım acıldı hiç bole olmamıstım hamılelik boyunca simdi iki ay jhhızla alırım herhalde 8 kıloyla bıtırırsem benden iyisi yok
sen dogumu ne dusunuyon normalmı sezaryanmı.

napiyonuz bakem

papatyacım son zamanlar ara ara ağrı olması normal ama uzun süreli değil kısa süreli devam ederse dr git bence
cano napak aynı işte kosturmaca gidiyo. sen napıyon fatihcik iyimi kuzu. işe ne zaman gidip geleceksin
fatihi napcan evdenmı idare etcen hep gülo.
Selam kızlat elifimm nerdesin kızım cadım artık ağlamadan emiyor aartık hiç bî sorunumuz yok çok şükürrr

ohhhhhhhhhohhhhhhhhhhhhhhhhhh cok iyi ya maassallah kuzucuga bak gecti gitti işte bosa o kadar uzulmusş oldun cano

kıs madem resim koyuyon yandan cekeydin ya göbişinın buyuklugu onden belli olmuyo

slm kızlar nasılsınız ben gelemdim eşim evde hasta fena halde farnşiit olmuş raporlu bütün gün ona bak çocuğa bak derken bittim nedense oğluşda hiç durmadı dün sabah 6 kalktık gece 12 ye kadar topasanyarım saat uyumuştur deli etti beni sinilrendim ayaklarımda salarken hızla sinirli ee eee ee dedim anladı kızdığımı nasıl dudağını büktü vee ağladıki nefessizce aldım kucağıma göğsüme kafasını koyarak dudağını büke büke ağladı kuzum içime dert oldu ona bağırmadım ama sinirlendiğimi anladı kuzum içime nasıl dert oldu 4 kadar uyumadım ağladım 3 te telden gidim yazdım ama yine olmamış arkadaş benden böyle işte şuan eşim uyuyo oğlanıda uyuttum haber deyim dedim daha yemek yapılıcak offf poffffffffff

canım cok merak etmıstım senı iyiki geldin. gecmıs olsun kuzu ya . esinede sanada tabı
iki bebekle ilgilenıyon he iyice işin zorlastı. vay nazlı sıpacık vay kıs bu bebeler bniye bole benım arkadasımın bebesi yaramazlık yapınca kızıyorum kendins,i kıs diyo bana sonraa bebecik dudagını büzüştürüp baslıyo aglamaya ya cok felnalar duygu sönurusu yapıyoklar ole.
yat sende dinlen bi tanem hazır oglanda uyuyoken pratik bisi yaparsın yemek için.

sağolsın melisam sorma yaa iki bebek resmen ne mümkün uyumak gündüz uykusu yokki sıpda şimdi koltuğuna yatırdımda sallıyorum ayağımla yarı açık gözler bakınıyo bücür sorma işleirni biliyolar isityoki sürekli konuşayım nasıl konuşuyo böyle ağzıyla tükürüğünü baloncuk yapıyo mırıldanyo hiiç susmuyo gülüyo melisam işimiz var aa

papatyam o adet ağrısı son zamanlarda oluyo kuzum ama geçmiyosa eğer mutlaka doktoruna sor olurmu naısl giidiyo ev hayatı papatyam iyimisin sağlığın nasıl asembim dnürüm nasılsın damadım nasıl moncuğum vallaha artık gelemiyorum topiğe bunu hiç gündüz uykusu yok yaaa elisim maaşallah cidden kilolu değilsin kibarcık bir göbüşün var maaşallah nazar değmesinkevserim kuzum inan çok seviniyorum emdiğine inş bir daha aynı sorun bir dha omaz birde benim bu sıpam sol memei alsa düzeldide ama ucu küçük diye ememiyo almıyo

ben çıkıyorum kızlar geleeyebilrim yarında evde eşim girmeye çalışırım oğluş akşam uyursa gs madrid maçı var gelrim öpüldünüzzz

canım benim dün internet tutuldu kaldı.açmadı bi türlü düştüm.bugünde dr a gittim ancak açabildim.ben kompedan loya gezdim durdum.güzelleri var tabi ama 100 liradan başlıyo.okadar vermek istemiyorum.kompedanda falanda hiç yoktu bakırköye baktım çok vasatlar.inşallah sen bulursun.banada haber ver bu ara bakarsan.
yatağı aldım canım belisten.fena değil idare ederiz.75 liraya aldım.ortopedik yazıyo ne kadarsa işte.evet deli deli rakamlar veriyolar yataklara..

napiyonuz bakem

sürekli devam etmiyo canım geçiyo.ama daha çok gece rahatsızım.bugün gittim devlete hiçbişey söylemdiler 10 sn de yapılan bir ultrason gördüm ilk kez:) hayırlısı bakalım.sen nasılsın?

çok şükür evde iyiyim elifim.yatıyorum kalkıyorum.az bi eksiğim kaldı onlarıda tamamlarsam tamamdır bu iş:) gerisi rabbimin takdirine kaldı.gece yatarken bi huzur yok elif karnım ağrıyo.sıpa vurup duruyo.normal olsunda ağrısında değilim artık kuzum.inşallah senin memişinide emer alicik.Allah herkese güç versin.

herkes kendine göre bişiler yapıcak artık ..
melisam sen kaç kilo aldın canım
ben 10 kilo aldım yaww:26: bakın fotoma

Eki Görüntüle 680316 [/QUOTE]

kız ben seni yerim.maşallah nasıl güzel olmuşsun.herkes bana söylüyoda ben öyle hissetmiyodum.ama sana çok yakışmış gebelik.bence sen gayet orantılı kilo alıyosun.sıkıntı etme ye gitsin:.)ben 13 almışımdır şimdi.15 le kapatsam şükür edicem.

elifim geçmiş olsun canım.gripti faranjitti derken sende yoruldun çok.faranjit çok iğrenç bi hastalık hep olurum ben.bebişine yanaşmasın ama çok.bulaşıcı oluyo çünkü elif.
kız güldürdün ya beni.teyzesi onun dötünü ısırır valla.hayal ettim gözümün önüne geldi dudağını büzmesi.herşeyi anlıyolar dimi.Allahım ne tuhaf güya bebek.sende herşeye dertlenme aşkım aynı bana benziyosun.biraz daha rahatlıkkkkk....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…