Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Olduk valla kuzum sen böyle diyince benimde tuhafima gitti nasilda zaman akıp gidiyo hey gidim hey hamiş kalmak icin ugrasilan gunler sonra testler ve dogum vay anasına ya :-o
Korkutmak istemem ama bebis = uykusuzluk ama belkim seninki uslucana olup gecede bolcana uyur annem bakiyo ama gunduz kuzum gece benim memişler lazim oldugu icin uykusuzluguma derman olamiyo malesef yaşını bekliyorum cnm belki ozaman uyur oyle diyolar bende inanıyorum çaresizlikten

ALLAH kolaylık versin kzum zor diş olayı bizimkininde eli hep ağzında damaklar şiş ama diş falan yok daha ortada

kolay gelsin cnm

essue oda takımı güzelmiş cnm fiyatı uygun bence.

aşkolsun canım benim sevmez olurmuyum hiç.siz benim yol arkadaşlarımsınız.izne yeni çıktım ya,sersemliğimi bile yeni yeni atabiliyorum üzerimden.uyumak deli gibi gezmek istiyorum.tabi bu koca göbekle mümkün değil:.) e kuzunun ihtiyaçları var,hala bitiremedim hergün yavaş yavaş bişeyler bakmaya çıkıyorum ondan ihmal ediyorum sizi.açamıyorum.adet tarzında ağrılarım var tırsıyorum doğurcam falanda eksiklerim kalıcak diye.zor bi stresmiş kuzularım bu iş.yoksa aklınıza bişey gelmesin yerim sizi.

slm kızlar nasılsınız eşim görevde bende uyuttum oüluşu bakayım dedim

hoşgeldin dünürüm iyiyim ne olsn koşturuyorum ev içinde sen naıslsın damadımı öp yerime misler gibi ohhhh

yani canımız sağ olsun elisim görşrüyoruz iyiz yaa yetr ne yapıcaksın artık başta bebeiler geliyo benim suyum fazlaydı bak doktor öyle dmeişti ama sonralarda normal diyordu bilemdim şimcik :26da çok güüzel elisim hayırlı olsun sağlıkla yatırmanı nasip etsin güle güle kullanın canım benim

canım aldıkta ablamda hala eve gelmedi kurulacak daha kurulunca cekerim resmını. uyku setinide aldım kuzu. bi yatagı kaldı onuda bekllirledim kafamda yakında alırız.
dün gardrobunu aldık onuda bekliyorum netten aldık kargoyla gelcek kurulacak. nasılsın kuzucuk.
evet canım surda hazırana na doguma bişi kalmadı. toplamında 4.5 5 kılo aldım canım. 8 kıloyla bıtırırsem iyi olcek.sen nasılsın canım fatihcik nasıl uslu duruyomu.
gülo napak iste bebenın eksiklerini tamamlamakla geciyo günler oda almadım mothercareden cok hafıfı defolu beşigini aldım hafif cızıkleri var 380lık besigi 150 ye görünce kaptım hemen iyi oldu.
gardrobu aldım yanına beyaz takım oldu işte ilerdede ihtiyac olursa sıfonyer alırım. uykusetinı aldım yatagınıda alırsam yatak işi bitiyo. yatagı ortopediklmi aldın kuzu. ya garip garip seyler cıkmıs visko diye yataklar ama asırı yumusak bana iyi gelmedi onlar ya ortopedik daha iyidir demi asebmbım.

oda takımı alma olayıysa ben onu biliyom kuzu ondanmı konusmuyon illaha burunlarını sokacaklar her bişeye ya. ,
koydugun oda resimlerine bayıldım cok güzel aslında ben sadece odaları 2 mılyar cıvari duydum gördüm senınkinde halısı perdesi bisürü seyi var fiyatı iyi yanı öbürlerine göre
maddi durumun varsa kacırma cano.

düzelir tabi canım yaa hep öyle gitmez ...
artık kaçış yok korksakda ne olucaksa yaşıcaz napalım :))
evet gece sen bebeğinsin :)))
babaya bile yokk

ALLAH kolaylık versin kzum zor diş olayı bizimkininde eli hep ağzında damaklar şiş ama diş falan yok daha ortada

kolay gelsin cnm

essue oda takımı güzelmiş cnm fiyatı uygun bence.
Sagol canım bana da uygun değildiği için düşünüyorum bakalım

eh işte biraz düşünüyoruz
kocişle yei telefonları değiştirdik onlarında taksiti var..
kaynanamda öyle yapınca bi korku geldii ulan ya ödeyemezsek rezil olmak var diye ama cok sükür bugüne kadar beş kuruşlarını istemedik
ondan korkuyo desem hıh amaaan
sırf muhalefet olmak olsun işte başka türlü vakit geciremiyolar olay yaratsınlar yeter onlara..
sanki bana onlar alma dese almıcam onlar mı ödücek sankii sonrduk size alalımmı diye hay alahım bak düşündükce deli oluyorummmm

herkese selam canlarım.kimsecikler yok.melisam seni kaçırdım. gece uyuyamadım.karnımda bi ağrı var.adet oluyorum gibi.normalmi acaba? elifte gelmemiş gelse sorardım.uyuyakalışım 12 buçukta uyanabilmişim.
kızlar lohusa geceliği arıyorum abuk subuk şeyler çok pahalı nereye bakıyım önerisi olan varmı?

aman takma bosver ya termınatorler işte huzursuzluk yaratmak en büyük meziyetleri
içine sindiyse al gulum uzun taksıte baglar yavas yavaş odersinız sizde iki kisi caşısıyo bende calıssaydım bende kesin güzel bi oda takımı alırdım.
baktım cok zorlanacagız besişke gardroplla işi bitirdim ya bide benım bos odamda yokkı bi odada 2 cekyat var onların yanına sıralıcam işte napıyım.

canım o sancıları bilmiyorumda benımde kasıklarım agrıyo ara ara dün gece yermı degiştirdi ne iyi agrıdı bı anda ama sonra geçti. bi sor bakalım arkadaslara bu haftalarda normalmı ben senden gerideyim ya o dedigin agrıyla tanısamadım sanırsam
kuzum nasıl olsa bi gece hadi tas catlasın 2 gece kullanılacak bişi ben ucuz bişi almayı duşünüyorum kompedana falan bakcam.
sen bebişinın yatagını aldınmı kuzu belisten diyodun bende ordan almayı düşünüyorum en uygun orası yatasınkiler falan cok pahalı ya.

hoşgeldin şekerim.nasılsın?

iyiyim kuzucuk sen nasılsın bakıyım bebiş nasıl

yukarı yazmıştım melisam görmedin galiba.adet olcak gibi ağrım var.sırtım çok ağrıyo.nefes bile alamıyorum kız.tükürdü sıpa ağzıma:) ama yinede evimdeyim şükürler olsun. sen nasılsın? eksiklerimi almaya çalışıyorum.yoruluyorum gezemiyorum.az fazla dolanıyım ağrı sızı... sakın dafa fazla erteleme melisa herşeyini al,son zmanalar gezemk işkence gibi.doğum geceliği alamadım hala bulamıyorum

canım bende yukarda cevap verdim yazdıklarına
sen görmedimn sanırsam. gecmıs olsun kuzu normalmı acep bu haftalarda bu agrılar. :44::44:
sana yatagı falan sorduydum aldınmı kuzu nerden aldın

canım o sancıları bilmiyorumda benımde kasıklarım agrıyo ara ara dün gece yermı degiştirdi ne iyi agrıdı bı anda ama sonra geçti. bi sor bakalım arkadaslara bu haftalarda normalmı ben senden gerideyim ya o dedigin agrıyla tanısamadım sanırsam
kuzum nasıl olsa bi gece hadi tas catlasın 2 gece kullanılacak bişi ben ucuz bişi almayı duşünüyorum kompedana falan bakcam.
sen bebişinın yatagını aldınmı kuzu belisten diyodun bende ordan almayı düşünüyorum en uygun orası yatasınkiler falan cok pahalı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…