Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldim uyudu ama bakalım ne kadar sürecek
iyi cabuk uyumus memedemı uyutuyosun elifim.
sabah kac gibi kalkıyo alişcik.
melisam artık memede uyumuyo gündüzleri ayakta sallıyorum ama hemen uyuyo yatağına koyuoyrum ama akşam olmadan akşam dediğim gce 10 olmadan uzun uyumuyo saatini beklyio sıpa sabahda 5 de mızıldanmaya başlıyo 6 da kalkıyo ıkınıyo oıkınyıo zorlanıyo işte bu saate kadar uyanık
ana aaaaaaaaaa 5 ten beri ayaktamı oluyon kuzucuk kıyamam sana oglende ev işiyle yemekle geciriyosundur uyuyamıyosundur.iyi dayanıyon vallahı.
hergun bi sekilde kakasını yapıyo artık demı kuzu.:26::26:
kıyamam ben ona götüyle dertte kuxzucuk ya
sorma melisam 2 aydır hep böyleyim işte bir parçacık dötü var türlü türlü huyu var yapıyo bir kaç gündür sürekli yapıyo 2 kere falan ama sabah alışkanlık oldu sanırsm kesinlikle uyanıcak saat gibi ötüyo mübarek şimdide uyandı randı emzirdim yerine koyuyorum gülüyo yüüme uyumıycakmış nasılda dayanıyosa gözleir kızarıyo ama cıkss uyumuyo arkadaş ama çok dadlu melisam benle nasıl konuşu görsen çığlık atıyo artık çırpınıyo popyu kaldırıyo kafayı kolları bana doğru gel gel annem diyorum gülerek atılyıo kaldıorıyom böyle kolarından tutuyorum kafayı kaldırıyo ileri kalakacakmış sıpam alıyorum kucağıma yanığını kouyo yanağıma bakıyo etrafa bücürük
sorma sıpaki nasıl melisaö şuan karşımda gülüyo bana birde ne yapıyo saçlarım çok uzun yaa topluoyurm rahatsıuz olmasın emziriken gaz çıkarıken açtığımda saçlarıma bakıyo böyle kaşlarını kaldoırıyo süzüyo beni anlıyo değiştiğimi vallaha bak korkma melisam vallaha geliyo geçiyo bakanın oluckamı olucaksa eğer hiç korkma sezeryanda yanına adamlazım zor oluyo çünkü dikişlerden sen doğumdan korkmda asıl uykusuz gecelrden kork bacım hiihoytttsüpürgenden korkmuyo ilk zamanlr uyanmıyoduda şidi uyanıyo bende o uyumadan süpürüyorum kuzumvay sıopam vay yerim ben onu yerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kıs banada az kaldı ya saka maka iki ay gibi bi sure kaldı tutsmaya basladım bacım ben sezeryan olcam sanırım ya.
e evi süpürürken falan uyuyomu o sıpada sesten uyanıyomu nasıl temizlik yapıyon sen bacım.
elifim evi pok götürüyo ben bi adam gibi temizleyim
sonrada pazara giderim oglen den sonra gelmeye calısırım burda olursan
oyy oyyy kevseirm ben ediyorum kuzum sen gel benim için şaka şaka kuzume tmezleirmii ediyorlar ama işte artıık bebek iin gelmediğiizden çok korkmuyorlar biliyorlar durumu kuzum benimZorla emiyor iyim allaha şükür bi sorun kaç günden beri giemiyorum gem zaman bulammıyırum hemde senden başka limse beni merak edip sormuyo bile. Meşisa oflu papatya essu monum aseb hiç biri beni sevmiyorşar onlar hıhııııııı
kıslar bebegimın karyoolasını aldım beyaz mothercareden aldım buyumeyen kafes kafes olanlardan. dunde uyku setinı aldım yakındada uyguna yatak bulup alabilirsen en azından yatak olayı bıtcek.
gardropta buldum uyguna bakalım onu alacaz sanırım oda beyaz bişi.
siz nasılsınız yaramaz bişi yok demı hersey yolunda insallah bebeciklerinız nasıl kızlar.
Zorla emiyor iyim allaha şükür bi sorun kaç günden beri giemiyorum gem zaman bulammıyırum hemde senden başka limse beni merak edip sormuyo bile. Meşisa oflu papatya essu monum aseb hiç biri beni sevmiyorşar onlar hıhııııııı
cık cık sevmem mi, kuzum seviyorum tabi hepinizi hemde :)))))))nasılsın bebişin nasıl emiyormu artık
elifim sen nasılsın bakalım
asembim??????????????ne yapıyo paşa
melisam maşallah seninde baya olmuşşşşşşşş bebek büyüdümü kaç kilo aldın
oyy oyyy kevseirm ben ediyorum kuzum sen gel benim için şaka şaka kuzume tmezleirmii ediyorlar ama işte artıık bebek iin gelmediğiizden çok korkmuyorlar biliyorlar durumu kuzum benim
görmek isterim melisam resimlerini koy bir ara olarmı hayırlı uğurlu olsun sağlıkla yatsın inş prensesim
yerim kıs senı ben ben senı sevmemmı hiç bacımmmmmmmmmmmmmm
bende giremedimki bayagıdır alıngan gacı senı
Şaka bi yana kızlar hepinizi bende çok sevviyorum vallahi size görmeden konuşup seviyorum eşim bile bişey kızlara sor o da alıştı ilkten istemiyordu erkekler falan vardır dedi ama sonradan oda izin verdi emmeyw gelince çok şükür hhiç bi sorun kalmadı hepinize tşk ederim bana yardımcı olduğunuz için ayyy sanli ölüyorumda veda konuşması gibî oldu tövbe yövbe hiç bî sorun yokta bide geceleri uyusak ahhh ahhh gene uymuyoruzoh çok şükür kevserim emsin vallaha nasıl dua ettim çok şükür yok ateşi olmadı da ağrı oldu oynatamadı klunu bacakalarını kevserim şurup verdik sürekli:26:
kaçakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk haber et bari delü bacum merak ettim ne oldu diye hıııı
canım giriyorum sen yoktun bayagıdır.... havadis vardı bendeee de gecti etkisi ya:))) kaynanamla konuşmuyorum deli etti benivarmı havadis kıslar nasıllar essue papatya geliyomu artık sık sık gecmıse bakamadım.
elisim bende gelmedim çıkış o çıkış vallaha her iş bana bakıyo sil süpür yemek bulaşık ütü çamaşır çocuk buraya gelcek zamanım kalmıyo çocuk uyusa hoop işe uyanırsa çocuğa bazen yemeği yetiştiremiyorum ya dışardan yiyoruz yada eşim geldikten sonra yapıyorum ilerim geri kalsın istemiyorum eşim eve geldiğinde her işim bitsin onunla oturayım istiyorum yoksa bıraklıyorum çocuğu işlere giriyorum gleiyorumki saat 9-10 uykum glemiş oluyo zaten hopyat vallaha ilk 40 gün zor ama bakanın varsa değil ben yalnızdım eşimle çok zorlandı ama geçti şükürler olsun uykusuzluk çok kötü ama annen olursa alır bakar sana sadece emzirmeye etirir zorlanmazsın snrada düzene oturtursun benim öyle oldu çok şükür gerçi gümdüz uykusu pek yok çok çabuk uyanıyo diyorum 1 saat deliksiz uyusa da yemeğimi koyabilsem bari ama cıkssssresimleri denk geldiğimiz bir zaman koyarsın cnaım ben çok merak ediyoum beli olmuyo diyosun maaşallahhh benim bir karnım vardı ramazan davulu halt etmiş yanında ben giderdim doktora göbeğim önden haber ederdi geldiğimi o derece yanigörenlkerin biride tekizmi diye sormazmı arkadaş herkesmi ikiz der artık bende acaba ikizmi diye düşünürdüm vallaha yaaaama hem tekiz hemde 3 kilo çıktı yani doktora burdan bipppppppppppppppboşuna kısıtladı yememi ölede şişgoydum bölede en azından yerdim accık daha şişerdim ne olcekki
kıslar bebegimın karyoolasını aldım beyaz mothercareden aldım buyumeyen kafes kafes olanlardan. dunde uyku setinı aldım yakındada uyguna yatak bulup alabilirsen en azından yatak olayı bıtcek.
gardropta buldum uyguna bakalım onu alacaz sanırım oda beyaz bişi.
siz nasılsınız yaramaz bişi yok demı hersey yolunda insallah bebeciklerinız nasıl kızlar.
Slm kızçeler nasılsiniz bakem
benim kocış fuara gitti anam geldi oyuzden pek giremedm kuzularimm
kevserimm seviyoruz kız seni he bide kızçeni
Moonum benim paşa gecede uyumay zombi oldum ben malesef 4 gozle gece uyuycagm gunleri bekliyorum bide dişleri çikiyo tam eziyet oldu neyse canları sagolsun yavrucuklarimizin
elfim melisam sizler naparsiniz bea
essue kız senide seviyorum :)
simdilik boyle canlarim optm hepiciginizi