• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

haklısın monum bir günü bir gününe tutymuyo bende panikliyim hemen neyi vcar diye telaşlanıyorum eşim skainleştiriyo aslında uyuyo hani birşeyi olsa uyurmu yok ne bileyim öyle böyle büyüycekler işte tv izliyemek istiyoki kafasını çeviriyo hemen moonum izletmiyim o zaman yaa ilgisini dğıtırım ne yapayım:26:

tünaydınar efendim nasılsın melisam hayırlı olsun arabanız yüksekmi geldiki sevmeidn gibi aslında gayet iyi duruyo ama görünürde anakucağı nasıl pkei iyimi rahatmı içi çok yumuşak gibi göürnüyoda sert dimi yinede sadece kafa kısmı yumuşak dimi :26:

ya ne bilim yuksek gibi geldi esim normal buyu diyo ya bılemedim kullanırken anmlıcam artık kolıdledik kaldırdık tekrardan. ana kucagı yumusak kuzu sert degil hiç. görüntüsü falan cok güzelde ne bilim zorlanırmıyım dediydim ya kestiremıyorumda sımcik normalı hangi botyda oluyodu diye.:1::1:

tunaydınnnnnnn nasılsınız kıslar:38::38:
ya dun bebek arabası geldi actık kolıyı ya cok yuksek geldi bana biraz moralım bozuldu umarım rahat kullanırım.
elifim nasılsın kuzu alişimiz nasıl :ssz::ssz:

güle güle kullan cancağızımmmmmmmmmmmmm

elifim 6 aya kadar mümkün olduğunca baktırma .6 aydan sonra bile 20 dkk fazla olmayacak benim sıpa artık yastıkları atıp izliyor:1::1::1::1:tv kapatıyorum bende:16:

elifim 6 aya kadar mümkün olduğunca baktırma .6 aydan sonra bile 20 dkk fazla olmayacak benim sıpa artık yastıkları atıp izliyor:1::1::1::1:tv kapatıyorum bende:16:

yuarın bi günde fatihcik kapatacak dizilerin filmlerin en onemli yerinde benle ilgilenın diye:27::27::27:
canım senın araban ne markaydı cok kez sordum sana ya gormedin yazımı.
bıde oda takımı yapmısmıydıkn fatihe yaptıysan bi resmını koysan be kuzu fikir olur bizede.:24::24:

ya ne bilim yuksek gibi geldi esim normal buyu diyo ya bılemedim kullanırken anmlıcam artık kolıdledik kaldırdık tekrardan. ana kucagı yumusak kuzu sert degil hiç. görüntüsü falan cok güzelde ne bilim zorlanırmıyım dediydim ya kestiremıyorumda sımcik normalı hangi botyda oluyodu diye.:1::1:
hee anladım melisam artık deneden anlayamıycaksın o zaman ama takım gerçkten hoş bir takım sağlıkla kullansın prensesim canım benim

yok moonum keisnlikle izletmem bende kapatırım olur biter demek yastığıda itiyo paşam benim yerim ben onu en iyi çözümkapatmak yani yoksa baş edemiyosun dün akşmada babası maç izliyo maça bakıyo aldım kucağıma çevirdim sıpayyı:27:

moonum
canım bıde kan ilacı yazmıstı derya bana maltofeer sen kullandınmı aksam acayıp iştahsızlık yapıyo bende kahvaltıyla oglen goturuyorumda aksam yemeginı yıyesim gelmıyo hiç. sendede olmusmuydu bole bide doguma kadar ıcmıcem bunu demı .:26::26:

nasıldsda gülmus canım ya. kıs beyaz tenlı ya kakayı yapmaya kalkarken kıpkırmızı oluyodur alişimin suratı oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:56::56::56::56:
sütlerim aktı iştahlandırdın benı iyice.:9::9::9:

yerim ben bunu yerim elifim cok fırlama duruyo kıs bu oyyyyyyyyyyyyyyyy ıssırırım herbi yerinı essek sey ya:16::16::16::16::16::9::9:
kurnaz gulusude mevcut allah nazarlardan korusun onu maassallah:nazar::nazar::nazar::nazar::9::9::9:
sorma kuzum çok bilmiş çok yeminle seviuorumda kalkmaya çalışıyo kafa ileri geliyo gelicekiş bana daha neleri var bilsen yerim yaaa sende yee kelloş oğluşumu:27::27:
nasıldsda gülmus canım ya. kıs beyaz tenlı ya kakayı yapmaya kalkarken kıpkırmızı oluyodur alişimin suratı oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:56::56::56::56:
sütlerim aktı iştahlandırdın benı iyice.:9::9::9:
aynen öyle melisam bir ara yüzü gözü dökmüştü resmen pütür pütürdü yaaa az kaldı melisam artık sende neinkini yiyiceksin benimde sulanıcak azğım prensesimeee:16::16::16::16:
elif mutfakta birtaz işim varkuzum onu halledeyimde geleyim.:38::38::38:

hee tamam kuzum görürşüz öptüm:54:

Slm kızlarr nasilsiniz bakem :3:
benim afacan ayagimda uyuma yolunda ilerliyo sizinkiler napiyo acep
şu hamislere kustüm hic foto felen paylasmiyolar hıhh :-P

Slm kızlarr nasilsiniz bakem :3:
benim afacan ayagimda uyuma yolunda ilerliyo sizinkiler napiyo acep
şu hamislere kustüm hic foto felen paylasmiyolar hıhh :-P

a.slm hoşgeldin dünürüm iyiyiz ne olsun benimkide beişiğinde dönencesine atuılyıryo gülüyo

yaa kızalr benim bu sol göğsümü almıyo bu oğlan gün içinde 1 kere ancak alıyo bende sağdım bugün öyle aman aman süttwe gelmedi gelen sütte ianılmaz acı sağ göğsümünki de tatlı acaba kaç gündür sağmadım beklediği iinmi acı yoksa birşeymi var böyle misket gibi bezelr geliyo elimee:26::26:

hadi gelin ama çok sıkılıorum.kızlar ben dün dr a gittim.bana seni sezaryen yapsak daha iyi olcak dedi.hipofiz bezimdeki tümör yüzünden.canım sıkıldı.ben bu sezaryen işinden zaten tırsıyodum.normal olmazmı ddim.sen istersen deneriz ama beyin kanaması falan olabilir nekadar risk var onu bilemiyoruz diyo.ne yapcam ben.o hastanede sezaryende 3 bin lira.çok para.ama korkuyorum herşeyden ne yapcam.sezaryende anesteziyi ne istiyim bişey söyleyin

Slm papatya :3: ben sezeryan oldum hic korkma derim cok rahat gecti benim ne ameliyat sirasinda ne de sonrasinda bi sıkınti yasamadim. Ben spinal sez oldum tavsiye ederim cnm yalniz 3 milyar cok fazla geldi bana

a.slm hoşgeldin dünürüm iyiyiz ne olsun benimkide beişiğinde dönencesine atuılyıryo gülüyo

yaa kızalr benim bu sol göğsümü almıyo bu oğlan gün içinde 1 kere ancak alıyo bende sağdım bugün öyle aman aman süttwe gelmedi gelen sütte ianılmaz acı sağ göğsümünki de tatlı acaba kaç gündür sağmadım beklediği iinmi acı yoksa birşeymi var böyle misket gibi bezelr geliyo elimee:26::26:

a.s dunurum yirim onun gülen agzini been :nazar:
kuzum az emdigi icin sutunde azdir malum süt emdikce artiyo ama neyem acı bi fikrim yok balim hic oyle bisey olmadi bende kuzumm

a.s dunurum yirim onun gülen agzini been :nazar:
kuzum az emdigi icin sutunde azdir malum süt emdikce artiyo ama neyem acı bi fikrim yok balim hic oyle bisey olmadi bende kuzumm

evet az emdğinden ama veriyorumda ööö yapıyo kusuvak üstelesem ne yapsamki yaaa

Back