Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yatmadan aptamil veriyorum kuzum bazende bi elmayi rendelıyorum bi tepeleme kasik pirinc unu ekliyorum bi cay kasigi tarcin bi cay kasigida ceviz ekliyorum bi cay bardagida su koyup pisiriyorum kuzm elma yerine bazen armutluda yapiyorum kuzumaynen öyle ben birde hipp tahıllı ek gıdası var onu aldım pirinçunuyla muhallebi yapmak yerine ondan veriyrum gece yatarken iyi oluyr pirinç unu kabız yapıyor benim sıpayı)) hemde daha vitaminli oluyr annesütüde katıyorum içine
yoğurt duda ben günlük şişe sütle yapıyorum sen nasıl yapıyorsun cnm![]()
aman aman uzak olsun istemez zati senin yakanı bıraksında çatlak kadın ime sarıyosa sarsın karışsın senin huzurunu bozmasın sen ne artlarda emziriyosun onu biliyomu o rahtasızlığının kolay omadığını vicdansız destek olacağına köstek oluyo bozuyo moralini dengesiz kadın geöen gün ömürden gülüm geçiyo gidiyo doğan büyüyo veee biz de yaşlanıyoruzzzzzzzzz![]()
Ben yatmadan aptamil veriyorum kuzum bazende bi elmayi rendelıyorum bi tepeleme kasik pirinc unu ekliyorum bi cay kasigi tarcin bi cay kasigida ceviz ekliyorum bi cay bardagida su koyup pisiriyorum kuzm elma yerine bazen armutluda yapiyorum kuzum
Bende senin gibi yapiyorûm yogurdu kuzum
slm hosgeldinKızlar ben adet olmuştum ayın martın 21inde amma velakin 3 gün sürdü normal adet gibi bol keseden 2 veya 3 peddir.7ci günümdeyim midem bulanıyor iştahım kesildi başımda dönüyor araara salak gibiyim nedersiniz gebe miyim
dene kuzum benim afacan bunu şapur şupur yiyo ins fatih paşada severAynen öyle yavrum yaşlanıyruz rabbim yavrularımıza sağlık sıhat versin onları iyi insanlarla karşılaştırsın bizden geçti gali.
vav bu tarifinde güzelmiş kuzumbunuda deniyebiliriz thanks
Sagol kuzum beniımm ilk baslarda ayri bi zor kuzum daha sık emiyo cabuk uyaniyo anneyle daha içice oluyolar amaan zor iş annelık
hadi ins uyur kuzum![]()
hoşgeldin canım vallaha herşey olabilir bilemedim ben inş gönlüne göre olurrr:26:Kızlar ben adet olmuştum ayın martın 21inde amma velakin 3 gün sürdü normal adet gibi bol keseden 2 veya 3 peddir.7ci günümdeyim midem bulanıyor iştahım kesildi başımda dönüyor araara salak gibiyim nedersiniz gebe miyim
Aynen öyle yavrum yaşlanıyruz rabbim yavrularımıza sağlık sıhat versin onları iyi insanlarla karşılaştırsın bizden geçti gali.
vav bu tarifinde güzelmiş kuzumbunuda deniyebiliriz thanks
Selam kızlar bn geldm moralim çok bozuk hep hastanedeyîx yavrum kızım emmek istemiyor çıldırcam memeyi ağzına sokuyorum çok ağlıto dün tam 8 saat boyunca emmedi dr fittik kan ve idrar istedi mama verdi eve geldik 3 damla mam verdik sonra sutumu sagdim kasik kasik verdik dun gecede sagip verdm hep bu gun kan vverdik bisey cikmadi ana idarri daha yapnadi sonuclari paArtesi alicaz kafayi yemek uzeriyim zayiflanis tam bole uykudayken aliyo emiyor noyye boyle oldu cildirmak uzeriyim cok carezisim ne yapicagimi bilmiyorumy
slm kızlar ancak gelebildim bu bücürük varya bücürük bırakmıyoki daha kahvaltımı yeni yaptım tepsi duruyo öyle bakayım dedim bakıyo gece mışıl mışıl uyudu dün akşamdan beri bugüne uyku kalmadı uyumuyo ilgilen diyo sıpa melisam vallaha moonum derdie bu kadar olacağını düşünmezdim gelemiyoruz diye harbiden sende anlıycaksın hiç fırsat kalmıyo hiç sabah telden girdimde yine yazdığım gelmeiş amaa![]()
Selam kızlar bn geldm moralim çok bozuk hep hastanedeyîx yavrum kızım emmek istemiyor çıldırcam memeyi ağzına sokuyorum çok ağlıto dün tam 8 saat boyunca emmedi dr fittik kan ve idrar istedi mama verdi eve geldik 3 damla mam verdik sonra sutumu sagdim kasik kasik verdik dun gecede sagip verdm hep bu gun kan vverdik bisey cikmadi ana idarri daha yapnadi sonuclari paArtesi alicaz kafayi yemek uzeriyim zayiflanis tam bole uykudayken aliyo emiyor noyye boyle oldu cildirmak uzeriyim cok carezisim ne yapicagimi bilmiyorumy
maaşallah melisam gecelri çok iyi emmeye kalkıyo o kadar ama gündüzleri sapıttı sabah 6 uyandıu hala uynaık dalıyo uyanıyo sıpa kuzum ilk kırklı zamanlrda gece uykusu hiç yoktu ama hiç gündüz uyurdu biraz şimdide gündüz bazende gündüzde uyuyo o zamanda hiç uyanmadan geceye kadar uyuyo belli olmuyo melisam alışıcaksın vallaha bir ağlasın dikiliceksin ayağa canım benimgece hiç uyanmadımı kıs maassallah alişime e havada uyku havası yagmöurlu kapalı
dogru diyosun elifim bebeli olunca vakit bulup gelmek cok zor .
elif gündüzleri kac kere uyutuyosun bı tanem iki kere yetiyo demı. bide gece normalde ne sıklıkla uyanıyo tosbagam.
ya ben uykusuzluga hiç dayanamam napcaksam son rahat günlerim ya kıymetinı ıyı bılmem lazım![]()
kıs elif görmedinmı benı bacım ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen bi doktora görünsene ferdanın dedigi dogrudur bak kullanırsın bi antıbiyotık gecer hemen kuzum bi taraf tamamen kesilmesin ihmal etme bak garıp renkli akıntılarda geliyomus git sen bacım git.