• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Kızlar ben adet olmuştum ayın martın 21inde amma velakin 3 gün sürdü normal adet gibi bol keseden 2 veya 3 peddir.7ci günümdeyim midem bulanıyor iştahım kesildi başımda dönüyor araara salak gibiyim nedersiniz gebe miyim

aynen öyle ben birde hipp tahıllı ek gıdası var onu aldım pirinçunuyla muhallebi yapmak yerine ondan veriyrum gece yatarken iyi oluyr pirinç unu kabız yapıyor benim sıpayı;))) hemde daha vitaminli oluyr annesütüde katıyorum içine
yoğurt duda ben günlük şişe sütle yapıyorum sen nasıl yapıyorsun cnm:54:
Ben yatmadan aptamil veriyorum kuzum bazende bi elmayi rendelıyorum bi tepeleme kasik pirinc unu ekliyorum bi cay kasigi tarcin bi cay kasigida ceviz ekliyorum bi cay bardagida su koyup pisiriyorum kuzm elma yerine bazen armutluda yapiyorum kuzum
Bende senin gibi yapiyorûm yogurdu kuzum

aman aman uzak olsun istemez zati senin yakanı bıraksında çatlak kadın ime sarıyosa sarsın karışsın senin huzurunu bozmasın sen ne artlarda emziriyosun onu biliyomu o rahtasızlığının kolay omadığını vicdansız destek olacağına köstek oluyo bozuyo moralini dengesiz kadın geöen gün ömürden gülüm geçiyo gidiyo doğan büyüyo veee biz de yaşlanıyoruzzzzzzzzz:31:

Aynen öyle yavrum yaşlanıyruz rabbim yavrularımıza sağlık sıhat versin onları iyi insanlarla karşılaştırsın bizden geçti gali.

Ben yatmadan aptamil veriyorum kuzum bazende bi elmayi rendelıyorum bi tepeleme kasik pirinc unu ekliyorum bi cay kasigi tarcin bi cay kasigida ceviz ekliyorum bi cay bardagida su koyup pisiriyorum kuzm elma yerine bazen armutluda yapiyorum kuzum
Bende senin gibi yapiyorûm yogurdu kuzum

vav bu tarifinde güzelmiş kuzum:54: bunuda deniyebiliriz thanks

Kızlar ben adet olmuştum ayın martın 21inde amma velakin 3 gün sürdü normal adet gibi bol keseden 2 veya 3 peddir.7ci günümdeyim midem bulanıyor iştahım kesildi başımda dönüyor araara salak gibiyim nedersiniz gebe miyim
slm hosgeldin :3:
bu durumda pek hamis olcagini sanmiyorum cnm ama tabi bellide olmaz
nekadardir istiyosun bebis

Aynen öyle yavrum yaşlanıyruz rabbim yavrularımıza sağlık sıhat versin onları iyi insanlarla karşılaştırsın bizden geçti gali.

dene kuzum benim afacan bunu şapur şupur yiyo ins fatih paşada sever :-)
benim bıcırik uyandi emekleme pozisyonu aldi :-))

asembim maşallah ne zaman başladı emeklemeye::):54:benimki dönüyor falan ama hiç emkleme girişimi yok totişi kaldırmıyor:52:

Sagol kuzum beniımm ilk baslarda ayri bi zor kuzum daha sık emiyo cabuk uyaniyo anneyle daha içice oluyolar amaan zor iş annelık
hadi ins uyur kuzum :16:

evet yaaa sık sık emerdi gece falan hi uyumazdım ama artık 3 saatte bir uyanıyo emmeye ama dün gece hepten uyudu sıpa emmedi zor iş hem güzel hem zor dünürüm rabbim sağlık versin cümlemize kolaylık versin AMİN:38:

hoşgeldin canım vallaha herşey olabilir bilemedim ben inş gönlüne göre olurrr:26:

amin moncuğum amin :38:

bende çıkıyorum kızlar durmuyo bu sıpa alayım ayaklarımada ilgileneyim otur kalk otur kalk belim koptu vallaha görüşrüz hepinizi öpüyorum:54::54::54:

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslar nıye kımse yok ya bebelenen iyicene geç geliyo ya sıkılıyorum amma. :ssz::ssz::ssz:
bakalım bende aynısı olurumda işte yarın bigün. e papatyam essuem siz gelin bari ya :24::24:

slm kızlar ancak gelebildim bu bücürük varya bücürük bırakmıyoki daha kahvaltımı yeni yaptım tepsi duruyo öyle bakayım dedim bakıyo gece mışıl mışıl uyudu dün akşamdan beri bugüne uyku kalmadı uyumuyo ilgilen diyo sıpa melisam vallaha moonum derdie bu kadar olacağını düşünmezdim gelemiyoruz diye harbiden sende anlıycaksın hiç fırsat kalmıyo hiç sabah telden girdimde yine yazdığım gelmeiş amaa :27:

Selam kızlar bn geldm moralim çok bozuk hep hastanedeyîx yavrum kızım emmek istemiyor çıldırcam memeyi ağzına sokuyorum çok ağlıto dün tam 8 saat boyunca emmedi dr fittik kan ve idrar istedi mama verdi eve geldik 3 damla mam verdik sonra sutumu sagdim kasik kasik verdik dun gecede sagip verdm hep bu gun kan vverdik bisey cikmadi ana idarri daha yapnadi sonuclari paArtesi alicaz kafayi yemek uzeriyim zayiflanis tam bole uykudayken aliyo emiyor noyye boyle oldu cildirmak uzeriyim cok carezisim ne yapicagimi bilmiyorumy

Selam kızlar bn geldm moralim çok bozuk hep hastanedeyîx yavrum kızım emmek istemiyor çıldırcam memeyi ağzına sokuyorum çok ağlıto dün tam 8 saat boyunca emmedi dr fittik kan ve idrar istedi mama verdi eve geldik 3 damla mam verdik sonra sutumu sagdim kasik kasik verdik dun gecede sagip verdm hep bu gun kan vverdik bisey cikmadi ana idarri daha yapnadi sonuclari paArtesi alicaz kafayi yemek uzeriyim zayiflanis tam bole uykudayken aliyo emiyor noyye boyle oldu cildirmak uzeriyim cok carezisim ne yapicagimi bilmiyorumy

kevserim teldeydim yazamadım hemen yaa bendede aynı sorun var ama bende sol tarafı emmiyor emmeye meeye süt gitmiş sadece sağı emiyo oda yetmiyo ama sneinki hepten emmiyo bak bende dün araştırdım 6 aya kadar görlürmüş bırakırlarmış emmeyiö sakın pes etme sağ ver ağlasın ver ama bir şekilde ver kesilir komple ama genelde besin alerjisi olanlarda emmeme oluyomuş bakalım tahlillerinde ne çıkıcak fazlaca yediğin birşey varmı:26:

slm kızlar ancak gelebildim bu bücürük varya bücürük bırakmıyoki daha kahvaltımı yeni yaptım tepsi duruyo öyle bakayım dedim bakıyo gece mışıl mışıl uyudu dün akşamdan beri bugüne uyku kalmadı uyumuyo ilgilen diyo sıpa melisam vallaha moonum derdie bu kadar olacağını düşünmezdim gelemiyoruz diye harbiden sende anlıycaksın hiç fırsat kalmıyo hiç sabah telden girdimde yine yazdığım gelmeiş amaa :27:

gece hiç uyanmadımı kıs maassallah alişime e havada uyku havası yagmöurlu kapalı
dogru diyosun elifim bebeli olunca vakit bulup gelmek cok zor .
elif gündüzleri kac kere uyutuyosun bı tanem iki kere yetiyo demı. bide gece normalde ne sıklıkla uyanıyo tosbagam.
ya ben uykusuzluga hiç dayanamam napcaksam son rahat günlerim ya kıymetinı ıyı bılmem lazım:9::9:

allah allah neden emmiyokı of ya cucugunmu var derdin var
cocuk dedigin ömür törpüsü

bu lafların hepisi dogru degilmi.

kıs elif görmedinmı benı bacım ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm:3::3::3:
sen bi doktora görünsene ferdanın dedigi dogrudur bak kullanırsın bi antıbiyotık gecer hemen kuzum bi taraf tamamen kesilmesin ihmal etme bak garıp renkli akıntılarda geliyomus git sen bacım git.

gece hiç uyanmadımı kıs maassallah alişime e havada uyku havası yagmöurlu kapalı
dogru diyosun elifim bebeli olunca vakit bulup gelmek cok zor .
elif gündüzleri kac kere uyutuyosun bı tanem iki kere yetiyo demı. bide gece normalde ne sıklıkla uyanıyo tosbagam.
ya ben uykusuzluga hiç dayanamam napcaksam son rahat günlerim ya kıymetinı ıyı bılmem lazım:9::9:
maaşallah melisam gecelri çok iyi emmeye kalkıyo o kadar ama gündüzleri sapıttı sabah 6 uyandıu hala uynaık dalıyo uyanıyo sıpa kuzum ilk kırklı zamanlrda gece uykusu hiç yoktu ama hiç gündüz uyurdu biraz şimdide gündüz bazende gündüzde uyuyo o zamanda hiç uyanmadan geceye kadar uyuyo belli olmuyo melisam alışıcaksın vallaha bir ağlasın dikiliceksin ayağa canım benim:1:
kıs elif görmedinmı benı bacım ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm:3::3::3:
sen bi doktora görünsene ferdanın dedigi dogrudur bak kullanırsın bi antıbiyotık gecer hemen kuzum bi taraf tamamen kesilmesin ihmal etme bak garıp renkli akıntılarda geliyomus git sen bacım git.

melisam kusuruma bkama yaa otur kalk yapıyorum durmuyo sallıyorum beşiğini dalıyo gleiyorum ağlıyo diğer topiğe bak buraya bak yazamıyorumda ama sen gitmişin gel hadi kjuzum:38:

a.s cnm rabbim şifa versin üzüldüm bazı dönemler bebişler memeyi reddermiş ,sen sağ kaşıkla ver sütün geliyrsa mama verme hazıra alışır.arada dene göğsüne gerekirse şekerli su sür öyle ver. özellikle acı şeyler yeme olduğu gibi süte geçer acısı ve bebeğe sütün acı gelir. birde yatarak emzir pozisyondeğiştir benimki kesinlikle kucakta emmiyr illa yanına uzanıcam kucağımda benimkide almıyor memeyi yatıp emişiyoruz onuda dene bakalım.. sabır versin rabbim düzelir stres üzüntü yapma sütünü etkiler.

Back