• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Bilmiyorum cnm bnm şaka yaptım aynen cnm bnde twlden gîritorum annenlere gidecem 4. De inş şimdide az bi iş yaptım oruruyorum cadı kızımda uyuyor
YERİM SNEİ BEN KUZUM TELDEN ZOR OLUYO YAHU AÇILANA KADAR DELİ OLUYOUM YAZIYORUM CEVAPAMIYO BENİMKİDE UYUYODUDA UYANI YİNE ALTINI DOLDURMUL ÇOK ŞÜKÜR :27::27::27:
kıs maassalh iki aya bısı kalmamıs ne cabuk geciyo günler ya hazıranada bişi kalmadı ben tutusmaya basladım vallahı ya.
tabi senın kısa denk geldi gerek duymadın ama sımdı sart be elifim hiç dısarı cıkmadan nasıl geciriyon günleri be gülüm co k bunalırsın. bak kucaktada olmaz devamlı en azından kangurumu ne zıkkımsa ondan al bacım hiç degilse kolların yorulmaz göbeginde tasırsın iyi olur bak o .
bende bel problemı oldugundan ondan almamda. arkadasım cok kullnadı yanı pazar cqarsı gezerken hep kullandı iyi oldu ucuzda onlar onlardan alırsın olmadı kuzu.
kız sen cok kısır yıdın bu cocugun gazmanya olacagı belliydi zati.:1::1:

vallaha geçiyo günler melisam sneind eaz kaldı hayırlısıyla laıcaksın kucapına yaa zorlu zamnalr geçti şimdiede diyorumki Allahım nasıl birşey nasip ettin bana şükürler olusn başka birşey bu sıpa başka kuzum ben evden bunalmam vallaha bak aslında dışarısı benş sıkar ama şu kırklı zamanımda çok darldım ilk defa bu adar gezmk istedim beni eve koyun tek laf etmem küçüklüğümden böyleyim annem gezmeye giderdi bana derdiki yanımdan ayrılmıycaksın döverim derdi:27::27:tmm derdim hoooop kaçardım eve gelirdiki evdeyim yhaoı meselsi sanırım :17::17:melisam inanırmısın çok falza kısır yedim ve son demde fantayıda içtim amaşöle birşey var ilk günler o gaz yapıyo bu gaz yapıyo demekten yemeidm daha çok ağlıyoodu şmdi kısır bile yedim geöen hafta o gece full uyudu inaırmısın demekki birşey olmuyo hemde 2 tabak yerdim tık omadı çok şükür:27:

melisam bayıldıum yeminle harika br taKKIM SÜPER HİÇ DURMA BUNU YAPTIR RENKLER SÜPER DEDİĞN GİBİ PEMBEYE BOYAT HARİKA TAKIM OLURR :16::16::16::16:

demı cok orjinal geldi bana ya o manymunları yapabilirmı acep. mavi kulplarını pembe yaptırcam bide yapragında hafif bi mavilik vardı ya onuda pembe yaptırırım kucucuk ama renk beyazla kahve kalır. cok içime sindi 4mılyar bu takım kuzuuuuuuuuuuuu:47::47:
bakalım marangoz ne dıcek.:44::44:

YERİM SNEİ BEN KUZUM TELDEN ZOR OLUYO YAHU AÇILANA KADAR DELİ OLUYOUM YAZIYORUM CEVAPAMIYO BENİMKİDE UYUYODUDA UYANI YİNE ALTINI DOLDURMUL ÇOK ŞÜKÜR :27::27::27:

vallaha geçiyo günler melisam sneind eaz kaldı hayırlısıyla laıcaksın kucapına yaa zorlu zamnalr geçti şimdiede diyorumki Allahım nasıl birşey nasip ettin bana şükürler olusn başka birşey bu sıpa başka kuzum ben evden bunalmam vallaha bak aslında dışarısı benş sıkar ama şu kırklı zamanımda çok darldım ilk defa bu adar gezmk istedim beni eve koyun tek laf etmem küçüklüğümden böyleyim annem gezmeye giderdi bana derdiki yanımdan ayrılmıycaksın döverim derdi:27::27:tmm derdim hoooop kaçardım eve gelirdiki evdeyim yhaoı meselsi sanırım :17::17:melisam inanırmısın çok falza kısır yedim ve son demde fantayıda içtim amaşöle birşey var ilk günler o gaz yapıyo bu gaz yapıyo demekten yemeidm daha çok ağlıyoodu şmdi kısır bile yedim geöen hafta o gece full uyudu inaırmısın demekki birşey olmuyo hemde 2 tabak yerdim tık omadı çok şükür:27:

ertesi günde rahatmıydı o onemli bak o gün anlasılmaz gaz yapması ertesi günde ıyı olduysa devam et o zaman kısıra delu kıs senı.:9::9:

kusme kevserim vallahı görmedim ya bende habire pcden kalkıp durdum ismını görmedim inan kuzu nasılsın cano:38::38:

Bilmiyorum canom küsmedin şaka yaptım bebek arabasını güle güle kullan cnm bayıldım beşiğine dolabınaya çok güzel ua yaptır keainlîk leşke bmmde evm de odam olsada çocuğun dolapları falan olsa

demı cok orjinal geldi bana ya o manymunları yapabilirmı acep. mavi kulplarını pembe yaptırcam bide yapragında hafif bi mavilik vardı ya onuda pembe yaptırırım kucucuk ama renk beyazla kahve kalır. cok içime sindi 4mılyar bu takım kuzuuuuuuuuuuuu:47::47:
bakalım marangoz ne dıcek.:44::44:

wowwwwwwwwwwwwwwwwwwww 4mü anacım n kadar oahalı ama takımda takım heee inş ypBLİR MELİSAM GERÇKTEN SÜPER BİR TAKIM BENİMDE ALASM GLDİ YMİNLEE

Bilmiyorum canom küsmedin şaka yaptım bebek arabasını güle güle kullan cnm bayıldım beşiğine dolabınaya çok güzel ua yaptır keainlîk leşke bmmde evm de odam olsada çocuğun dolapları falan olsa

bendede bos oda yokkı be gülüm bilgisarlı oda var ordada iki cekyat oturms odası gibi yaptık işte onlarıda kaldırmadan umarım sıgar bıraz genıs bi oda ya bakalım. cekyatları atmam bakalım olmadı komıdını yatak odasına koyarım bolunus takım ya ne yapalım :ssz::ssz:

valla elifim bn herşeyî yedîm yok gaz uapar falan diye düşünmedim ne buldusam yedim

bendede bos oda yokkı be gülüm bilgisarlı oda var ordada iki cekyat oturms odası gibi yaptık işte onlarıda kaldırmadan umarım sıgar bıraz genıs bi oda ya bakalım. cekyatları atmam bakalım olmadı komıdını yatak odasına koyarım bolunus takım ya ne yapalım :ssz::ssz:

Sığar gülüm înş

valla elifim bn herşeyî yedîm yok gaz uapar falan diye düşünmedim ne buldusam yedim

VALLAHA BENDE İLK BAŞLARDA YEMEİDM BAKTIM SÜTÜM GİTTİ KEVSERİM ZATEN UYKUDA YOK RESMEN KESİLŞDİ SONRA YEDİMDE GELDİ YİYİCEMKİŞ KUZUMDA DOYSUN GAZ ZATEN VAR YİYELİMDE Br süt olsun

Back