• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Aman gülüm dikkat sütün gitmesin
yok gülüm ediyorum artık ama kişloda başa bela yemyiim diyorum yemdiğim zaman hemen azlıyo ekmeği hamur işini kestim kızartma falan ama tatlı hepsine bedel yiyip üzerne bolcana su içiyorum:17:
Bzim cadı da auno bakmıyorum tv bakıyorum bi dönüyorum gülücükler atıuor

aynen benmkide ayakalrımda şuan nasıl sesler çıakrıyo ilgilen diyo bana yerim ben onalrı yaaa:nazar::nazar:

yok gülüm ediyorum artık ama kişloda başa bela yemyiim diyorum yemdiğim zaman hemen azlıyo ekmeği hamur işini kestim kızartma falan ama tatlı hepsine bedel yiyip üzerne bolcana su içiyorum:17:

aynen benmkide ayakalrımda şuan nasıl sesler çıakrıyo ilgilen diyo bana yerim ben onalrı yaaa:nazar::nazar:

Aynen gülüm ya tatlı hamur yemîyorum bzmkide uyud uyucak elifim paşa kaç saatte bi emiyor bide günde kaç kere kakaaını yapıyor

Aynen gülüm ya tatlı hamur yemîyorum bzmkide uyud uyucak elifim paşa kaç saatte bi emiyor bide günde kaç kere kakaaını yapıyor

kuzum gündzleri saat başı emiyo ama gecelri 3 saatte bir kalkıyo artk kakasınıda zorlanmasa yaparda zor yaptıpuından günde bzen 1 kere bazen 2-3 bazende 2 günde 1 kere yapıyo kevserim o konuda sıkıntılıyız ilk doğduğunda günde 10 kere yaptıpını bişliyorum ama ne olduysa artık zorlanıyo sıpa sninki nasıl peki

kuzum gündzleri saat başı emiyo ama gecelri 3 saatte bir kalkıyo artk kakasınıda zorlanmasa yaparda zor yaptıpuından günde bzen 1 kere bazen 2-3 bazende 2 günde 1 kere yapıyo kevserim o konuda sıkıntılıyız ilk doğduğunda günde 10 kere yaptıpını bişliyorum ama ne olduysa artık zorlanıyo sıpa sninki nasıl peki

Anladım cnm bzm cadı gundüzleri 3 yada4 satte bi emiyo bazen emmiypr çışdırıyorum zorla veriyorum genede emmiyor kakımızı günde 3 yada 4 ker yapıyoru allaha şükür yapıyor kakaaını sorunumuz yok çk şükür

Anladım cnm bzm cadı gundüzleri 3 yada4 satte bi emiyo bazen emmiypr çışdırıyorum zorla veriyorum genede emmiyor kakımızı günde 3 yada 4 ker yapıyoru allaha şükür yapıyor kakaaını sorunumuz yok çk şükür

kevserim demekki acıkmıyo büyüdükçee onalr acıktıklaır z<man alıyolarmış memeyi baksana kakasınıda yapıyo demkki doyuyoki yapıyo sıkma sen canını kuzum

kevserim demekki acıkmıyo büyüdükçee onalr acıktıklaır z<man alıyolarmış memeyi baksana kakasınıda yapıyo demkki doyuyoki yapıyo sıkma sen canını kuzum

Aynen gülüm bazen çıkdırıyorum emmiyor neyse bcıö bM cadı uyudu bn kaçtım işlerimi yapıyım görüşürüz inş

gunaydınlar biz geldik nasılsınız kıslar .
elifim cok sallamaya alıştırmıyaydın iyiydi be gülüm bak eziyet olmus dün sana
gerci uyumuyosada mecbur kalıyosundur demı kuzu. :26::26:
zor işler vallahı.
bebegimin arabasını sipariş verdik gelecek yakında ferdaya sordum o arasrtırarak almıstır diye memnunmusata onunkınden aldım. iyi günlerde kullanmak nasıp etsin insallah:nazar::nazar:Eki Görüntüle 668379 Eki Görüntüle 668379

fiyatı nekadarmış melisa güzel görünüyo az bilgi verirmisin canım.

demı cok orjinal geldi bana ya o manymunları yapabilirmı acep. mavi kulplarını pembe yaptırcam bide yapragında hafif bi mavilik vardı ya onuda pembe yaptırırım kucucuk ama renk beyazla kahve kalır. cok içime sindi 4mılyar bu takım kuzuuuuuuuuuuuu:47::47:
bakalım marangoz ne dıcek.:44::44:

ayyyyy ölcem meraktan nasıl bir takımmış bu.resimlerde açılmıyo.ben resim eklemeyide beceremiyorum.eklendi deniyo eklenmiyo neiş yahu bu.bende bakcam bananeeeee...:(

hadi gelin ama çok sıkılıorum.kızlar ben dün dr a gittim.bana seni sezaryen yapsak daha iyi olcak dedi.hipofiz bezimdeki tümör yüzünden.canım sıkıldı.ben bu sezaryen işinden zaten tırsıyodum.normal olmazmı ddim.sen istersen deneriz ama beyin kanaması falan olabilir nekadar risk var onu bilemiyoruz diyo.ne yapcam ben.o hastanede sezaryende 3 bin lira.çok para.ama korkuyorum herşeyden ne yapcam.sezaryende anesteziyi ne istiyim bişey söyleyin

ayyyyy ölcem meraktan nasıl bir takımmış bu.resimlerde açılmıyo.ben resim eklemeyide beceremiyorum.eklendi deniyo eklenmiyo neiş yahu bu.bende bakcam bananeeeee...:(
papatyam dijitaldenmi çektin resimleri öyleyse boyut büyüktür yüklerken dikkt et bakalım kırmızı bir işaret çıkıyomu karşısında:26:
hadi gelin ama çok sıkılıorum.kızlar ben dün dr a gittim.bana seni sezaryen yapsak daha iyi olcak dedi.hipofiz bezimdeki tümör yüzünden.canım sıkıldı.ben bu sezaryen işinden zaten tırsıyodum.normal olmazmı ddim.sen istersen deneriz ama beyin kanaması falan olabilir nekadar risk var onu bilemiyoruz diyo.ne yapcam ben.o hastanede sezaryende 3 bin lira.çok para.ama korkuyorum herşeyden ne yapcam.sezaryende anesteziyi ne istiyim bişey söyleyin

geldim canım oğlum durmuyo sabahları pek bu saatlerde ancak geliyorum evi topla kahvaltımı yaptım uyuttum altını değiştirdim derken bu saat oldu halada tam uyumuyo sürekli uyanıyo nedense gece full uyudu emmey bil 1 kere kalktı oda 2 dk nedense emmeside az bilemeidmki neyi var papatyamn demek sezeryan dedikuzum senin sağlığın söz konusu ne yapıcaksın keşke normal olsaydı ama imkanlar el vermeyince ne yapıcaksın canım snein sağlığın geliyo başta sen olucaksınki ona bakıcaksın annesi ama 3 milyar fazlaymış başka hasytanede seniniçin olmuyo dimi Allah yardımcınız olsun papatyam hayırlı bir kapı açsın iş :26::26::31:

herkese selamlar güzl günleeeeeeeeeeeeeeeer

elifim napıyorsun paşa nasıl niye az emiyor rahasızmı kuzu

herkese selamlar güzl günleeeeeeeeeeeeeeeer

elifim napıyorsun paşa nasıl niye az emiyor rahasızmı kuzu

hoşgeldin cnaım benim ne olsun uğraşıyorum kuzumla ne bileyim öyle huysuzluğu yok açıkçası gece çok iyi uyudu ama emmesi azdı işte uyuyo ürekli ama tam dalrak değil gerçi gece saatlerce full uyududa sabhatan beri sürekli uyanıyo emmiyo yaa snaırım aç o yüzden ara ara veriyorum ama azar azar emiyo monumm sen naıslsın paşam nasıl:38:

cnm elifim bebelerin birgünü bir gününe uymaz tatlım ama 6 aydan düzelme oluyor geçen gün tv muhabbeti yapmışsınız.6 ayakadar izletme önüne yastık falan ky bebeklerde otistiğe yol açıyormuş ben şimdi bile koyuyrum bazen çekiyrum izlesin diye ooda iyi ce oynuyoruz:))))))))

tunaydınnnnnnn nasılsınız kıslar:38::38:
ya dun bebek arabası geldi actık kolıyı ya cok yuksek geldi bana biraz moralım bozuldu umarım rahat kullanırım.
elifim nasılsın kuzu alişimiz nasıl :ssz::ssz:

cnm elifim bebelerin birgünü bir gününe uymaz tatlım ama 6 aydan düzelme oluyor geçen gün tv muhabbeti yapmışsınız.6 ayakadar izletme önüne yastık falan ky bebeklerde otistiğe yol açıyormuş ben şimdi bile koyuyrum bazen çekiyrum izlesin diye ooda iyi ce oynuyoruz:))))))))
haklısın monum bir günü bir gününe tutymuyo bende panikliyim hemen neyi vcar diye telaşlanıyorum eşim skainleştiriyo aslında uyuyo hani birşeyi olsa uyurmu yok ne bileyim öyle böyle büyüycekler işte tv izliyemek istiyoki kafasını çeviriyo hemen moonum izletmiyim o zaman yaa ilgisini dğıtırım ne yapayım:26:
tunaydınnnnnnn nasılsınız kıslar:38::38:
ya dun bebek arabası geldi actık kolıyı ya cok yuksek geldi bana biraz moralım bozuldu umarım rahat kullanırım.
elifim nasılsın kuzu alişimiz nasıl :ssz::ssz:

tünaydınar efendim nasılsın melisam hayırlı olsun arabanız yüksekmi geldiki sevmeidn gibi aslında gayet iyi duruyo ama görünürde anakucağı nasıl pkei iyimi rahatmı içi çok yumuşak gibi göürnüyoda sert dimi yinede sadece kafa kısmı yumuşak dimi :26:

fiyatı nekadarmış melisa güzel görünüyo az bilgi verirmisin canım.
canım hauck malıbu diye yaz youtubedan videosunu izle bana cok pratik geldi acılıp kapanması falan .busetide hafifi 7 kılo kadar hantal bişi degil yanı. ben gittigidiyordan 460 a aldım ogun ya ertesi gün hemen 720 ye yukseklmıs fiyat .

ole bi risk varsa hıc dusunma canım ya sezeryan ol bence. bende kararsızım normalle sezeryan arasında normal olursam belden uyusturmalı olurum onun fiyatı 1mılyarı buluyo sezeryan epudural ise 2milyar ikisi arasında gidip geliyorum cidden cok pahalı sezeryan fiyatları. ama sole bi durum varmıs zorunlu sezeryan olunca fiyat düğşüyomus ben nısaya gidiyorum zorunlu sezeryanda bana verdikleri fiyat 1200 cıvarı keyfı yaptırmak ise 2000 demıslerdi.
senın gittigin hastane neydi cano. :ssz::ssz:

Back